Çekim yasası

Atıyorum mesela biseyin olmasını istiyorum. O kadar istiyorum ki sürekli olucak hissediyorum diyorum . Bazı işaretleri ona yoruyorum .rüyalarıma kadar olumlu bir şekilde giriyor . Sonra hüsran . Yapamıyorum galiba
Biraz da İslam inancıyla birleşik görüyorum.şöyle ki “şu kişiyle mutlu bir evlilik yapayım” veya “şu kurumda iyi bir işe gireyim” diyince ve olmayınca yıkılıyoruz.halbuki o mutlu evlilik veya iyi iş bizim için başka bir zaman başka yerde yazılmış olmalı. “hayırlısı” ne güzel kelime

İnşallah aynı şey için değil sürekli herşey için bahsediyorum . Hayatımda ilgili herşey . Bende tutmuyor ama bir gün yapicam ona da inanıyorum :)

Çok haklisinnn , hayırlısı diyoruz hep. İnsallah kalplerimizdekinin de hayırlı olması dileğiyle

O benim :) okadar olumsuzdumki ha hala henüz değişmedim yeni başlıyorum sadece kararlıyım. Daha önce de araştırmıştım ama hayal kurmak istemedim benim şu istediğim olur diyemedim çünkü korktum yaşadiğim hayal kırıklıklarından. Şimdiyse diyorumki artik olumlu düşüncem ne anladimki olumsuz olunca insanin bağışıklık sistemini bile bozuyor resmen

İnşallah ❤ aynı şey için değil sürekli herşey için bahsediyorum . Hayatımda ilgili herşey . Bende tutmuyor ama bir gün yapicam ona da inanıyorum :)
Şu an tutmuyor demen bile negatif bir şey:) bunu söylemekten vazgeç öncelikle. Şanslı ve iyi oldugun yönleri düşün ve bunu dile getir. Tutmuyor dersen tutmaz. Dediğim gibi, evren sadece sana olumlu olanları vermiyor. Ağzından çıkan, beyninde dönen olumsuz kelimeleri, düşünceleri de alıp sana geri veriyor. Çekim yasası iyi fikrin dönmesinden ibaret değil

Harika bi konu olmuş bu bence . Peki tam olarak olumlama yapmak yada olumsuz fikirlerden uzaklaşmak nasıl olacak ?örneğin ben burdaki konuları üzülüp kendimi o kadının yerine koyuyor ve hayal ediyorum sonra kendimi ya benimde başıma gelirse diye hayal kurup uzulurken buluyorum . E akla gelen başa gelir gibi bi mantıkla tekrar üzülüyorum .bu döngüden nasıl cıkabiliriz acaba .değişik bir düşünce sistemi var İnsanın gerçekten

evet doğru söylüyorsun farkında olmadan olumsuz dusunuyorda olabilirim. Ya bu sefer de olmazsa korkusu.

Sizin burdaki üyenin konusuna üzülmeniz sizin vicdaninizi merhametinizi gösterir ama onun yerinde hayal etmek boyutu yanliş ben burda ögretici elbet değilim tabi yanliş anlasilmak istemem :) sadece okuduklarımı ve uygulayanlarin anlattiklarini iletiyorum.işte diyorki kitapta mesela ya benim başima kaza bela gelirse diye düsünmeyin kendinize istemediğiniz şeyi çekersiniz .Ya da mesela sağlik istiyorum demeyin sağlikliyim diyin bunun gibi the secret kitabini öneririm sizdr okuyun bence :)

Merhaba
Benim çekim yasasından yüzde bir şüphem yok ama devamlı negatif olduğum için, pozitifi çekemiyorum ve imkansıza yakın bi durumdayım bu konuda

Merhaba
Benim çekim yasasından yüzde bir şüphem yok ama devamlı negatif olduğum için, pozitifi çekemiyorum ve imkansıza yakın bi durumdayım bu konuda
Bende öyleydim hala bitmiş değil çünkü sürekli negatifolan bir insanin pozitife artik yönelmesi biraz zorluyor :)ama başarmak elimizde deneyin derim ben hergün yeniden yeniden deniyorum iykide çekim yasasini araştırıp bulmuşum

Boş boş deniyorum evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…