Goruntu net degil bi de bu degilde yuvarlak sekilde olan harita olursa daha iyi olur.9.ev aslan ise ne oluyor acaba sans noktasi
Kızlar bi de keyfi bi bilgi bırakayım reenkarnasyona inananlar haritada rx yazıyor ya o kaçıncı yasamımızda oldugumuzu gösteriyor diyorlar 1 tane varsa 2yi yasıyorduk sanırım öyle bişey. Su an karıstırmıs da olabilirim
Kızlar bi de keyfi bi bilgi bırakayım reenkarnasyona inananlar haritada rx yazıyor ya o kaçıncı yasamımızda oldugumuzu gösteriyor diyorlar 1 tane varsa 2yi yasıyorduk sanırım öyle bişey. Su an karıstırmıs da olabilirim
Bana da güzel bir şeyler söyle bacım be sevindir şu garibiValla enerji sinerji işleri gerçekse ben bunun reisi, başkanı, önde gideni falanımdır. Bir konuyada yorum olarak yazmıştın inanılmaz kenafir gözlüyüm. Kimde neyş beğensem başına birşey gelir. Komşumun saç boyamasına çok güzel dedim 2 dakika geçmedi boya kabını devirdi. Hislerimde iyidir ne söylesem saçma bi şekilde tutar.
En son arkadaşıma bir doğum anlattım. Sabah sezaryenle doğurcak bir arkadaşımın geceden suyu gelip doğum yapmasıydı olay. Sanada öyle olabilir dedim. Birebir saatler, o sırada annesinin yaptığı iş dahi aynısını yaşadı. Bu örnekler uzayıp gidiyor.
He birde rüyalar var. Rüyamdayken rüya olduğunu anlıyorum, ayılmak istediğimde ayılıyorum. Rüyadayken rüya gördüğüm bile oluyor.
Baba Vanga el mi verdi nedir, yoksa bi tarafımdan kendimi özel mi sanıyorumBilen aydınlatsın rica edeceğim
İş mi arıyorsunuz? Yakın zamanda güzel bir iş yada güzel bir para geçecek elinize.Bana da güzel bir şeyler söyle bacım be sevindir şu garibi
İş mi arıyorsunuz? Yakın zamanda güzel bir iş yada güzel bir para geçecek elinize.
Tamamen salladım umarım tutar
Size memurluk görüyorum o zamanBana da söylerseniz çok sevinirim iş iş
He retrodur onlar bende de dört tane olması lazım :)o rx lere baktım kötü bir şeymiş geri gitmesi demekmiş. O geri giden evleri gezegenleri temsil eden konularda hayatımız yavaşlamış oluyormuş . Ben kendime baktım da sanırım doğru
Goruntu net degil bi de bu degilde yuvarlak sekilde olan harita olursa daha iyi olur.
benimde 4 tane var yahu cok sankıHe retrodur onlar bende de dört tane olması lazım :)
Aynen bence de fazla :/benimde 4 tane var yahu cok sankı
He retrodur onlar bende de dört tane olması lazım :)
Biz doğduğumuzda retro varmış.canım peki bu retro nasıl oluyor ? Yani biz doğduğumuzda mı retro varmış yoksa şu sıralar mı retroda yani geçici bir şeymi ?
İş, aşk, para, mutluluk, huzur, güven herşeye ihtiyacım var dipsiz kuyulardayımİş mi arıyorsunuz? Yakın zamanda güzel bir iş yada güzel bir para geçecek elinize.
Tamamen salladım umarım tutar
Mesaj tekrarıcanım peki bu retro nasıl oluyor ? Yani biz doğduğumuzda mı retro varmış yoksa şu sıralar mı retroda yani geçici bir şeymi ?
Biz doğduğumuzda retro varmış.
İnternetten yorumları okuyabilirsiniz :)
Çalışıyor musunuz? Öğretmek ve öğrenmek çok önemli. Çalışkan ve işinde detaycı birisiniz. Araştırma yı seviyorsunuz? Duygusal alıngan bir insansınız. Kavgayı sevmiyorsunuz ama güzel kavga ediyorsunuz. Hemen de Unutuyorsunuz. Evliliğinizi çekici havalı biri ile yapmak istiyorsunuz yada yaptınız. Uyumlu, duygusal ama kendi içinde çok çatışan değişik bir evliliğiniz olacak. İşinizde iyi bir kariyer görüyorum. Liderlik olabilir.AyYy banada bir bakın size zahmet neler oluyor? Eve doktor gelince ağrıyan yerlerini gösteren teyzeler gibi oldum ama anlayan birini görünce çok mutlu oldumEki Görüntüle 2576997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?