cekim gücü diye bir sey var mı

Kızlar nolur anlayan banada bi baksın çatliciiiim

Eklentiler

• 196F3E86-5F87-4B27-B2ED-B84DCD694DEB.png
    321,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 1AD546F6-53A7-4919-AF12-09CD11B66D17.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 38

eee bende ondan 3 tane var 4. Yü mü yaşıyorum yani ben yoruldum hayaaat

o rx lere baktım kötü bir şeymiş geri gitmesi demekmiş. O geri giden evleri gezegenleri temsil eden konularda hayatımız yavaşlamış oluyormuş . Ben kendime baktım da sanırım doğru

Bana da güzel bir şeyler söyle bacım be sevindir şu garibi

o rx lere baktım kötü bir şeymiş geri gitmesi demekmiş. O geri giden evleri gezegenleri temsil eden konularda hayatımız yavaşlamış oluyormuş . Ben kendime baktım da sanırım doğru
He retrodur onlar bende de dört tane olması lazım :)

bu astrolojı ıslerı çok karmasık valla bıraz okuyayım dedim yazılanları beynim döndü

canım peki bu retro nasıl oluyor ? Yani biz doğduğumuzda mı retro varmış yoksa şu sıralar mı retroda yani geçici bir şeymi ?
Biz doğduğumuzda retro varmış.
İnternetten yorumları okuyabilirsiniz :)

İş mi arıyorsunuz? Yakın zamanda güzel bir iş yada güzel bir para geçecek elinize.

Tamamen salladım umarım tutar
İş, aşk, para, mutluluk, huzur, güven herşeye ihtiyacım var dipsiz kuyulardayım inşallah canım sağol :)

Biz doğduğumuzda retro varmış.
İnternetten yorumları okuyabilirsiniz :)

ömür boyu gitmicek yani venüsümde retro var ya o yüzden demekki bir türlü sonuçlanmayan kırık aşk hikayelerim çocuk doğururken retro falan hesaplamak gerekiyor galiba dedikleri uyuyor çünkü

AyYy banada bir bakın size zahmet neler oluyor? Eve doktor gelince ağrıyan yerlerini gösteren teyzeler gibi oldum ama anlayan birini görünce çok mutlu oldumEki Görüntüle 2576997
Çalışıyor musunuz? Öğretmek ve öğrenmek çok önemli. Çalışkan ve işinde detaycı birisiniz. Araştırma yı seviyorsunuz? Duygusal alıngan bir insansınız. Kavgayı sevmiyorsunuz ama güzel kavga ediyorsunuz. Hemen de Unutuyorsunuz. Evliliğinizi çekici havalı biri ile yapmak istiyorsunuz yada yaptınız. Uyumlu, duygusal ama kendi içinde çok çatışan değişik bir evliliğiniz olacak. İşinizde iyi bir kariyer görüyorum. Liderlik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…