• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Kızlar nolur anlayan banada bi baksın çatliciiiim 😂 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 196F3E86-5F87-4B27-B2ED-B84DCD694DEB.png
    196F3E86-5F87-4B27-B2ED-B84DCD694DEB.png
    321,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 1AD546F6-53A7-4919-AF12-09CD11B66D17.jpeg
    1AD546F6-53A7-4919-AF12-09CD11B66D17.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bi de keyfi bi bilgi bırakayım reenkarnasyona inananlar haritada rx yazıyor ya o kaçıncı yasamımızda oldugumuzu gösteriyor diyorlar 1 tane varsa 2yi yasıyorduk sanırım öyle bişey. Su an karıstırmıs da olabilirim 😅😄

eee bende ondan 3 tane var 4. Yü mü yaşıyorum yani 😂🙈 ben yoruldum hayaaat

Kızlar bi de keyfi bi bilgi bırakayım reenkarnasyona inananlar haritada rx yazıyor ya o kaçıncı yasamımızda oldugumuzu gösteriyor diyorlar 1 tane varsa 2yi yasıyorduk sanırım öyle bişey. Su an karıstırmıs da olabilirim 😅😄

o rx lere baktım kötü bir şeymiş geri gitmesi demekmiş. O geri giden evleri gezegenleri temsil eden konularda hayatımız yavaşlamış oluyormuş . Ben kendime baktım da sanırım doğru 😢

Valla enerji sinerji işleri gerçekse ben bunun reisi, başkanı, önde gideni falanımdır. Bir konuyada yorum olarak yazmıştın inanılmaz kenafir gözlüyüm. Kimde neyş beğensem başına birşey gelir. Komşumun saç boyamasına çok güzel dedim 2 dakika geçmedi boya kabını devirdi. Hislerimde iyidir ne söylesem saçma bi şekilde tutar.

En son arkadaşıma bir doğum anlattım. Sabah sezaryenle doğurcak bir arkadaşımın geceden suyu gelip doğum yapmasıydı olay. Sanada öyle olabilir dedim. Birebir saatler, o sırada annesinin yaptığı iş dahi aynısını yaşadı. Bu örnekler uzayıp gidiyor.

He birde rüyalar var. Rüyamdayken rüya olduğunu anlıyorum, ayılmak istediğimde ayılıyorum. Rüyadayken rüya gördüğüm bile oluyor.

Baba Vanga el mi verdi nedir, yoksa bi tarafımdan kendimi özel mi sanıyorum 😅 Bilen aydınlatsın rica edeceğim 🤦🏻‍♀️
Bana da güzel bir şeyler söyle bacım be sevindir şu garibi :D

o rx lere baktım kötü bir şeymiş geri gitmesi demekmiş. O geri giden evleri gezegenleri temsil eden konularda hayatımız yavaşlamış oluyormuş . Ben kendime baktım da sanırım doğru 😢
He retrodur onlar bende de dört tane olması lazım :)

İş mi arıyorsunuz? Yakın zamanda güzel bir iş yada güzel bir para geçecek elinize.

Tamamen salladım umarım tutar 😅
İş, aşk, para, mutluluk, huzur, güven herşeye ihtiyacım var dipsiz kuyulardayım :D inşallah canım sağol :)

Biz doğduğumuzda retro varmış.
İnternetten yorumları okuyabilirsiniz :)

ömür boyu gitmicek yani 😢 venüsümde retro var ya o yüzden demekki bir türlü sonuçlanmayan kırık aşk hikayelerim 😢😢 çocuk doğururken retro falan hesaplamak gerekiyor galiba dedikleri uyuyor çünkü

AyYy banada bir bakın size zahmet neler oluyor? Eve doktor gelince ağrıyan yerlerini gösteren teyzeler gibi oldum ama anlayan birini görünce çok mutlu oldum😅Eki Görüntüle 2576997
Çalışıyor musunuz? Öğretmek ve öğrenmek çok önemli. Çalışkan ve işinde detaycı birisiniz. Araştırma yı seviyorsunuz? Duygusal alıngan bir insansınız. Kavgayı sevmiyorsunuz ama güzel kavga ediyorsunuz. Hemen de Unutuyorsunuz. Evliliğinizi çekici havalı biri ile yapmak istiyorsunuz yada yaptınız. Uyumlu, duygusal ama kendi içinde çok çatışan değişik bir evliliğiniz olacak. İşinizde iyi bir kariyer görüyorum. Liderlik olabilir.

Back