• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Cesur girişken, yeni kültürler tanımayı seven bir insansınız. Yurtdışında yaşama ihtimaliniz var. Özgüveni yüksek , savaşçı, güçlü bir erkekten hoşlanırsın Onun yanında sakin. Duygusal, Şefkatli bir karaktere bürünebilirsin.
Mantıkla hareket eden bir insansın. Para evinde başak var yoksa paran geldiği gibi gidecek. Son kararı duyguların değil mantığın veriyor. İçinde hiç kötülük yok ama insanlar seni kendini beğenmiş buluyor olabilir. Temiz kalpli adil, dürüst, biraz fevri , sabit fikirli birisin.
Çokk teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için 🙏🏻❤ hepsi doğru 🌸

ay ben bakmamışım buraya en sevdiğim şeyler:rolleyes:
anlayan varsa atayım sevgilimle benim haritama bi bakın nolur bana tuhaf geldi

Bacım banada bi bak nolurrr sonra bu topikten birdahaki girmemek üzere uzaklaşacağım😂 bataklığa saplandım çıkamıyorum 😂 7. Ev boş galiba evde mi kalacağım acabaa😱😂

7.Evi boş olan ve uzun süreli evlilikleri olan tanıdıklarım biliyorum. Benim 7. Evim tam şans noktamda ben 30 senedir yalnızım 😂😂

7.Evi boş olan ve uzun süreli evlilikleri olan tanıdıklarım biliyorum. Benim 7. Evim tam şans noktamda ben 30 senedir yalnızım 😂😂
Açılar falanda etkiliyor demekki işin ehlinden dinlemek gerek bunları 😂 şöyle bir fiyatlara göz gezdirdim de şimdi yapacağım bir iş değil malesef henüz işim yok atanamadım😅😅

Cordelia Cordelia haritamdaki retrolar çok moralimi bozdu ne olur bana da ufacık bir yorum yapabilir misin 🙏🤗

Eklentiler

• 1AAE3C18-FB1B-4AB2-ACC2-244AF0233604.jpeg
    1AAE3C18-FB1B-4AB2-ACC2-244AF0233604.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 4E15974A-2A47-4906-BE8E-C22CC4B1E741.jpeg
    4E15974A-2A47-4906-BE8E-C22CC4B1E741.jpeg
    214,7 KB · Görüntüleme: 42
  • EAD43730-595F-4F87-BA6D-810A5510C691.jpeg
    EAD43730-595F-4F87-BA6D-810A5510C691.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 39
Açılar falanda etkiliyor demekki işin ehlinden dinlemek gerek bunları 😂 şöyle bir fiyatlara göz gezdirdim de şimdi yapacağım bir iş değil malesef henüz işim yok atanamadım😅😅

benim venüs retrom var haritamda sanırım o bu mükemmel 7. Evin şans noktasında olma olayını hiç etti 😢

Çalışıyor musunuz? Öğretmek ve öğrenmek çok önemli. Çalışkan ve işinde detaycı birisiniz. Araştırma yı seviyorsunuz? Duygusal alıngan bir insansınız. Kavgayı sevmiyorsunuz ama güzel kavga ediyorsunuz. Hemen de Unutuyorsunuz. Evliliğinizi çekici havalı biri ile yapmak istiyorsunuz yada yaptınız. Uyumlu, duygusal ama kendi içinde çok çatışan değişik bir evliliğiniz olacak. İşinizde iyi bir kariyer görüyorum. Liderlik olabilir.
Ay ay ay ne olur bana da bakar mısınız 🙏🏻 :) o kadar dua ederim ki sizeeee 😍 astrolojiye aşırı merakım var sizi görmüşken bu saatte yazmadan edemedim, evlilik vs. ne görürseniz :)

Eklentiler

• 1740F833-67A9-4247-9AE5-A4568DB59476.png
    1740F833-67A9-4247-9AE5-A4568DB59476.png
    329,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 932E3973-FB1F-4C59-92A7-C77F97B446CB.png
    932E3973-FB1F-4C59-92A7-C77F97B446CB.png
    279,7 KB · Görüntüleme: 70
Ya bana daha onceleri cok oluyordu da simdi bir sey mi istemiyorum nedir, olmuyor.
Ornegin eskiden birini cok kalbi seviyordum.
Biz yarin ayrilacagiz dedim arkadasima, bilgisayarin basinda elimizde elma oturuyorduk.
Hakkaten ayrildik sabahina ve sorunsuzken.
Sonra dedim ki aradan aylar gecmis beni iki hafta sonra arayacak, ikindi vakti.
Aradi.
Bazen cok neseli olurdum icim kipirdardi bana bu aksam yazacak dedim yazdi.
Kuzenimle habersizce konusmuslar benim hakkimda ve ben ruyamda gordum oyle soylediler.
Ergen iliskisiydi ama sanirim telepatik bir iliskiydi.

Sonra esimi hayal ediyordum once ruyamda gordum cismini, hic konusmuyor sahilde bekliyordu.
Beni hep sahilde beklemistir sevgililik doneminde.
Sonra bizim eve geldigini gordum o gun ilani ask etti.
Gecenin bir yarisi su an uyansa demistim icimden, uyanip bana bir titremeyle uyandim, icim disim sensin yazmisti.
Gibi gibi.
Dur ya ben de bir duseyim su isin ustune.

Her insanın hayatımıza giriş sebebi var, sınav imtihan olmak, bize bir şey öğretmek vs gibi. Bu insanlar da birbirleriyle imtihan oluyor işte, olaya böyle bakıyorum ben.
Peki canım şans diye bir şey var mı? Ve insan nasıl şansı çeker mi diyeyim yaratır mı bilemedim!

Ya bana daha onceleri cok oluyordu da simdi bir sey mi istemiyorum nedir, olmuyor.
Ornegin eskiden birini cok kalbi seviyordum.
Biz yarin ayrilacagiz dedim arkadasima, bilgisayarin basinda elimizde elma oturuyorduk.
Hakkaten ayrildik sabahina ve sorunsuzken.
Sonra dedim ki aradan aylar gecmis beni iki hafta sonra arayacak, ikindi vakti.
Aradi.
Bazen cok neseli olurdum icim kipirdardi bana bu aksam yazacak dedim yazdi.
Kuzenimle habersizce konusmuslar benim hakkimda ve ben ruyamda gordum oyle soylediler.
Ergen iliskisiydi ama sanirim telepatik bir iliskiydi.

Sonra esimi hayal ediyordum once ruyamda gordum cismini, hic konusmuyor sahilde bekliyordu.
Beni hep sahilde beklemistir sevgililik doneminde.
Sonra bizim eve geldigini gordum o gun ilani ask etti.
Gecenin bir yarisi su an uyansa demistim icimden, uyanip bana bir titremeyle uyandim, icim disim sensin yazmisti.
Gibi gibi.
Dur ya ben de bir duseyim su isin ustune.
Çok ilginç ya. Ben de istiyorum böyle yetenekler😄

Nasil yani?
Bilmiyorum. Ama aslinda düşününce... Bazi şeyler öyle sanki, oluyor ve bir şey yap(a)madan izliyorum. Deli gibi aşık olup 3 yıl görüşüp cigerine kadar tanıdığımı sandığım, ilk yilinda büyük sorunlar yaşadığım ve sogudugum kisiyle yaptığım evliligime bile "kader" dedim bu sene ben. 6. yıla başladık.

ben sizin yazdıklarınızı okudum evliliğiniz hakkındaki, sizinki seçim kader değil. çünkü evlenmeyi siz seçmişsiniz, her şey ortada imiş.

Back