- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
şans noktasının karşısındaki ev nasıl oluyor ? Nerden bakabilirim ki ona acaba
başka siteden bakın olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şans noktasının karşısındaki ev nasıl oluyor ? Nerden bakabilirim ki ona acaba
cevabınız için teşekkür ederim. Ben bir çok kez evlilik teklifi aldım fakat henüz evlenemedim. Aslında şans noktası 7. Evde ise evlilik olarak şanslı olacağımı düşünmemiz gerekiyor o zaman değil mi ? Ama yaş oldu 29 hala tık yok
benim doğum haritam böyle acaba 7. Ev şans noktası için onun zıttı bir şeyler mi var ? Siz anlıyor musunuz ?
bu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..
soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?
ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım
lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu
bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.
daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşlerini
bak attığın 2. resimde şans noktası yazıyor ya en sonunda rakam olması lazım o bulunduğu ev işte
evet orda 7 yazıyor işte yani şans noktası 7. Evde ama tabi karşı açı falan nasıldır onu anlayamadım
Buna ben de uyuz oluyorum. Zamaninda arastirmistim. Ruhsal boyutun da kademeleri var(mis) . Bilmedigimiz o kadar cok sey var ki, bilmemek daha iyi bazen.ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?.........
Buna ben de uyuz oluyorum. Zamaninda arastirmistim. Ruhsal boyutun da kademeleri var(mis) . Bilmedigimiz o kadar cok sey var ki, bilmemek daha iyi bazen.
Bu ara geçmiş ve gelecek konusuna taktım ben.
Valla enerji sinerji işleri gerçekse ben bunun reisi, başkanı, önde gideni falanımdır. Bir konuyada yorum olarak yazmıştın inanılmaz kenafir gözlüyüm. Kimde neyş beğensem başına birşey gelir. Komşumun saç boyamasına çok güzel dedim 2 dakika geçmedi boya kabını devirdi. Hislerimde iyidir ne söylesem saçma bi şekilde tutar.
En son arkadaşıma bir doğum anlattım. Sabah sezaryenle doğurcak bir arkadaşımın geceden suyu gelip doğum yapmasıydı olay. Sanada öyle olabilir dedim. Birebir saatler, o sırada annesinin yaptığı iş dahi aynısını yaşadı. Bu örnekler uzayıp gidiyor.
He birde rüyalar var. Rüyamdayken rüya olduğunu anlıyorum, ayılmak istediğimde ayılıyorum. Rüyadayken rüya gördüğüm bile oluyor.
Baba Vanga el mi verdi nedir
Eki Görüntüle 2576933
Benim haritam nasıl sizce
Valla bilinçli yaptığım birşey olsa hemen atayım. Hatta paraya dökeyim ama maalesef tamamen alakasız zamanlarda oluyorBana da bir el atsanıza
Dönüşüm zaten başladı.İmtihan ruhsal olarak gelişmemiz için zaten. Ama herkesin imtihan kategorisi farklı, benimki ikili ilişkiler mesela. Bunu da KAD GAD yani kuzey ve güney ay düğümü eksenlerimizden anlayabiliriz.
Bu konu o kadar derin ki, ben bir senedir araştırıyorum araştırdıkça kendimi daha da cahil görüyorum , kaderin üstünde de bir kader vardır demiş Mevlana mesela, o lafta o kadar derin anlamlar var ki. Günlük hayatta ruhsal boyuttan kopuyoruz ve dünya o kadar koptu ki zaten yakın zamanda bir dönüşüm bekleniyor.
murphy kanunu var mesela
bir işin ters gitme olasılığı düz gitme olasılığından daha fazladır diyor mesela. şöyleki bir işe koyukurken bir amacımız var, o işi başarabilmek. tek amaç yani. ama işi başaramamız için de bir sürü neden vardır. siz hep ihtimaller içinden en düşük olanı gerçekleştirmişsiniz.
bununla beraber murphy kanunun tam tersi de vardır bence . iyi düşü iyi şeyler olsun ya da birşeyi çok istersen olur gibi mottolar
Sans noktasi parasal konular icin onemli. Benim hocam kisaca parayi buldugun yer derdi. 7. Evdeyse ortaklik isler insanlarla iliskide olunan danismanlik vs gibi konulardan kazanc. Tabi burcuna ve aldigi açilara transitlere gore degisebilir.evet evlilik ve ortaklı ilişkilerde önemlidir, benimki de 7. evde gerisini iyi bir astrolog yorumlayabilir ben de araştırıyorum ama bulamıyorum
Sans noktasi parasal konular icin onemli. Benim hocam kisaca parayi buldugun yer derdi. 7. Evdeyse ortaklik isler insanlarla iliskide olunan danismanlik vs gibi konulardan kazanc. Tabi burcuna ve aldigi açilara transitlere gore degisebilir.