- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
Dönüşüm zaten başladı.
GAD VE KAD eye inanmayan biri icin bunu anlamak zor. Bunlari biliyorum ama hala inanmak işimize gelmiyor çünkü sans faktörü rastgele olmamali.
Valla bilinçli yaptığım birşey olsa hemen atayım. Hatta paraya dökeyim ama maalesef tamamen alakasız zamanlarda oluyor
6. EvdeymişUranüsün kaçıncı evde? Ona göre atayım uyanları
Şu karmik ilişkilerde olay şu muydu: Biriyle ilişki yaşarsın sana geçmişten gelen biriymiş gibi bir his verir ama hayatında bir amacı vardır sonra da o ilişki biter.Kızlar internette sinastri hesaplayan siteler var özellikle yabancı sitelerde sizin ve sevgiliniz ya da eşinizin bilgilerini giriyorsunuz, ben denemek amaçlı eski eşimi girdim ve cidden çok doğru şeyler yazıyordu, bilseydim keşke daha önce. Karmik ilişki diyor
Aslında öyle “aman şimdi geldi söylüyorum hazır olun “gib değil. Sohbet ederken söylüyorum mesela. Tamamen öyle spontene sohbet içinde oluyır.birden geliyor yani Allah söyletiyor derler ya öyle bir şey sanırım
en basit haliyle evetŞu karmik ilişkilerde olay şu muydu: Biriyle ilişki yaşarsın sana geçmişten gelen biriymiş gibi bir his verir ama hayatında bir amacı vardır sonra da o ilişki biter.
Aslında öyle “aman şimdi geldi söylüyorum hazır olun “gib değil. Sohbet ederken söylüyorum mesela. Tamamen öyle spontene sohbet içinde oluyır.
Sanırım bende de öyle bir durum var :) iki gezegenim 29 dereceymiş birisi evlilik evimin bulunduğu gezegen :)en basit haliyle evet
Ay bu doğru mu?Kızlar bi de keyfi bi bilgi bırakayım reenkarnasyona inananlar haritada rx yazıyor ya o kaçıncı yasamımızda oldugumuzu gösteriyor diyorlar 1 tane varsa 2yi yasıyorduk sanırım öyle bişey. Su an karıstırmıs da olabilirim
AyYy banada bir bakın size zahmet neler oluyor? Eve doktor gelince ağrıyan yerlerini gösteren teyzeler gibi oldum ama anlayan birini görünce çok mutlu oldumbak attığın 2. resimde şans noktası yazıyor ya en sonunda rakam olması lazım o bulunduğu ev işte
Hayatimizda rastgele cok sey oluyor da bosver.rastgele olmadığına eminim ama daha onu çözecek bilince ulaşamadım maalesef
Kızlar bi de keyfi bi bilgi bırakayım reenkarnasyona inananlar haritada rx yazıyor ya o kaçıncı yasamımızda oldugumuzu gösteriyor diyorlar 1 tane varsa 2yi yasıyorduk sanırım öyle bişey. Su an karıstırmıs da olabilirim
9.ev aslan ise ne oluyor acaba sans noktasiSans noktasi parasal konular icin onemli. Benim hocam kisaca parayi buldugun yer derdi. 7. Evdeyse ortaklik isler insanlarla iliskide olunan danismanlik vs gibi konulardan kazanc. Tabi burcuna ve aldigi açilara transitlere gore degisebilir.
Nerden baktınız benim baktığım sayfada göremedimEee bende baya var
Terazi Yengec Oglak burclarinin 2 derecesine herhangi bi transit geldiginde zorlayici etki var deriz. Yay Aslan 2 derecede transit olumludur mesela gibi. Bunu da takip etmek lazim. Jupiter mesela yeni Oglak burcuna gecti. Saturn Oglakta filan.7. ev koç 2 derecede benimki
transit yorum yapamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?