cekim gücü diye bir sey var mı

Dönüşüm zaten başladı.

GAD VE KAD eye inanmayan biri icin bunu anlamak zor. Bunlari biliyorum ama hala inanmak işimize gelmiyor çünkü sans faktörü rastgele olmamali.

rastgele olmadığına eminim ama daha onu çözecek bilince ulaşamadım maalesef

Kızlar hayrına bir bakın hele ya duacınız olurum anlayan beri gelsin çatlayacağım

Eklentiler

• C60CDD25-51E0-4DDE-AE89-17D27E2C6F67.png
    321,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 73FE7BB0-AD60-4F1C-81D0-3D1879740964.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 39
Şu karmik ilişkilerde olay şu muydu: Biriyle ilişki yaşarsın sana geçmişten gelen biriymiş gibi bir his verir ama hayatında bir amacı vardır sonra da o ilişki biter.

Ay bu doğru mu?

bak attığın 2. resimde şans noktası yazıyor ya en sonunda rakam olması lazım o bulunduğu ev işte
AyYy banada bir bakın size zahmet neler oluyor? Eve doktor gelince ağrıyan yerlerini gösteren teyzeler gibi oldum ama anlayan birini görünce çok mutlu oldum

Sans noktasi parasal konular icin onemli. Benim hocam kisaca parayi buldugun yer derdi. 7. Evdeyse ortaklik isler insanlarla iliskide olunan danismanlik vs gibi konulardan kazanc. Tabi burcuna ve aldigi açilara transitlere gore degisebilir.
9.ev aslan ise ne oluyor acaba sans noktasi

Eklentiler

• Screenshot_20200115-195430_Samsung Internet.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 29
7. ev koç 2 derecede benimki

transit yorum yapamıyorum işte
Terazi Yengec Oglak burclarinin 2 derecesine herhangi bi transit geldiginde zorlayici etki var deriz. Yay Aslan 2 derecede transit olumludur mesela gibi. Bunu da takip etmek lazim. Jupiter mesela yeni Oglak burcuna gecti. Saturn Oglakta filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…