Çocuk doğururken günü hesaplasak bile saati tutmayabilir saat de çok önemli :/ömür boyu gitmicek yanivenüsümde retro var ya o yüzden demekki bir türlü sonuçlanmayan kırık aşk hikayelerim çocuk doğururken retro falan hesaplamak gerekiyor galiba dedikleri uyuyor çünkü
Ay mükemmelsinşz teşekkür ederimÇalışıyor musunuz? Öğretmek ve öğrenmek çok önemli. Çalışkan ve işinde detaycı birisiniz. Araştırma yı seviyorsunuz? Duygusal alıngan bir insansınız. Kavgayı sevmiyorsunuz ama güzel kavga ediyorsunuz. Hemen de Unutuyorsunuz. Evliliğinizi çekici havalı biri ile yapmak istiyorsunuz yada yaptınız. Uyumlu, duygusal ama kendi içinde çok çatışan değişik bir evliliğiniz olacak. İşinizde iyi bir kariyer görüyorum. Liderlik olabilir.
Çocuk doğururken günü hesaplasak bile saati tutmayabilir saat de çok önemli :/
Teşekkür ederim, yorumunuz tuttu.Yetenek iliskiler meslek vs butun hayat alanlari konularinda bilgi verir. Sizin yukselen Basak. 5. Ev oglak burcunda saturn transiti var mesela. Hobilerinize 2017 den beri daha odaklanma egitilim flort iliski alaninda yeniden yapilanma cocuk dusunuyorsaniz daha ciddi sekilde caba sarf etme gibi transit yorumlar da oluyor.
Ah doğru ya retroda gezegenler baya kalıyordu değil mi unutmuşumönemli de genelde retro gezegenler 10 20 günlük falan dönemlerde varlar misal benim doğduğum günün 10 20 gün civarında doğanlar hep aynı etki altında demek
Rica ederimmm. Hemen Unutuyorsunuz derken siniriniz çabuk geçiyor demek istedim.Ay mükemmelsinşz teşekkür ederimNeredeyse birebir doğru
Ah doğru ya retroda gezegenler baya kalıyordu değil mi unutmuşumya ama baya zor öyle illa ki retro olur bence :/
Nasil yani?İlk bakışta gördüm yazamadan edemedim karmik (kadersel ) bir haritan var 28-29 derecedeki gezegenler karmiktir ve o gezegen temsilinde yaşanması gereken olaylar vardır ve kaderseldir yani sen müdahale edemezsin.
benim de ayım 11. ev ve 29 derece yengeç ve yanlış görmediysem sizde yod açı kalıbı var nadir ve kaderseldir bende de varmış yeni öğrendim
hayatında bazı şeylerde sadece figüran olduğunu, bazı olayların sadece olduğunu ve senin izlediğini hissediyor musun?
Bacım banada bi bak nolurrr sonra bu topikten birdahaki girmemek üzere uzaklaşacağımÇalışıyor musunuz? Öğretmek ve öğrenmek çok önemli. Çalışkan ve işinde detaycı birisiniz. Araştırma yı seviyorsunuz? Duygusal alıngan bir insansınız. Kavgayı sevmiyorsunuz ama güzel kavga ediyorsunuz. Hemen de Unutuyorsunuz. Evliliğinizi çekici havalı biri ile yapmak istiyorsunuz yada yaptınız. Uyumlu, duygusal ama kendi içinde çok çatışan değişik bir evliliğiniz olacak. İşinizde iyi bir kariyer görüyorum. Liderlik olabilir.
Haritanızın gösterdiği karakter yönetilmeyi sevmeyen tersine yöneten ve güçlü gözüküyor. Bir de evlenmeyim ama özgür olayım gibi evlik için ütopik sayılabilecek bir beklenti görüyorum. Erkeklerin pek sevmediği ve korktuğu bir karaktersiniz. Duygusal, size dinginlik verecek bir adam arıyorsunuz ama o tipler sizden korkar. Ben evlilik olup olmayacak anlamıyorum ama haritanız zorluk gösteriyor.Bacım banada bi bak nolurrr sonra bu topikten birdahaki girmemek üzere uzaklaşacağımbataklığa saplandım çıkamıyorum 7. Ev boş galiba evde mi kalacağım acabaa
Hee ben burc icin ayını, gününü ayarladim ama saati dusunememistim o zamanlarda:)Çocuk doğururken günü hesaplasak bile saati tutmayabilir saat de çok önemli :/
Hee ben burc icin ayını, gününü ayarladim ama saati dusunememistim o zamanlarda:)
Hadi ya bu beni üzdü bakHaritanızın gösterdiği karakter yönetilmeyi sevmeyen tersine yöneten ve güçlü gözüküyor. Bir de evlenmeyim ama özgür olayım gibi evlik için ütopik sayılabilecek bir beklenti görüyorum. Erkeklerin pek sevmediği ve korktuğu bir karaktersiniz. Duygusal, size dinginlik verecek bir adam arıyorsunuz ama o tipler sizden korkar. Ben evlilik olup olmayacak anlamıyorum ama haritanız zorluk gösteriyor.
Daha çok küçükmüşsün. Evlilik olur. Ben de evliliğe kitlendim. Bakayım ne var tekrardan.Hadi ya bu beni üzdü baksağol arkadaşım teşekkür ederim yorumun için
25 yaşındayım haklısınız ama insan çevresinden etkileniyor işteDaha çok küçükmüşsün. Evlilik olur. Ben de evliliğe kitlendim. Bakayım ne var tekrardan.
Cesur girişken, yeni kültürler tanımayı seven bir insansınız. Yurtdışında yaşama ihtimaliniz var. Özgüveni yüksek , savaşçı, güçlü bir erkekten hoşlanırsın Onun yanında sakin. Duygusal, Şefkatli bir karaktere bürünebilirsin.Bacım banada bi bak nolurrr sonra bu topikten birdahaki girmemek üzere uzaklaşacağımbataklığa saplandım çıkamıyorum 7. Ev boş galiba evde mi kalacağım acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?