cekim gücü diye bir sey var mı

ömür boyu gitmicek yani venüsümde retro var ya o yüzden demekki bir türlü sonuçlanmayan kırık aşk hikayelerim çocuk doğururken retro falan hesaplamak gerekiyor galiba dedikleri uyuyor çünkü
Çocuk doğururken günü hesaplasak bile saati tutmayabilir saat de çok önemli :/

Ay mükemmelsinşz teşekkür ederim Neredeyse birebir doğru

Teşekkür ederim, yorumunuz tuttu.

önemli de genelde retro gezegenler 10 20 günlük falan dönemlerde varlar misal benim doğduğum günün 10 20 gün civarında doğanlar hep aynı etki altında demek
Ah doğru ya retroda gezegenler baya kalıyordu değil mi unutmuşum ya ama baya zor öyle illa ki retro olur bence :/

Ah doğru ya retroda gezegenler baya kalıyordu değil mi unutmuşum ya ama baya zor öyle illa ki retro olur bence :/

benim haritam venüs merkür jupiter retrosu 3lü nasıl bir tarihte doğmuşum ya . Ömür boyu zaten içimde hep bir şeyler elimi kolumu bağlıyormuş da potansiyelimi çıkaramıyormuşım gibi hissederdim şimdi şu retroları okuyunca o kadar iyi anladım ki

Nasil yani?
Bilmiyorum. Ama aslinda düşününce... Bazi şeyler öyle sanki, oluyor ve bir şey yap(a)madan izliyorum. Deli gibi aşık olup 3 yıl görüşüp cigerine kadar tanıdığımı sandığım, ilk yilinda büyük sorunlar yaşadığım ve sogudugum kisiyle yaptığım evliligime bile "kader" dedim bu sene ben. 6. yıla başladık.

Bacım banada bi bak nolurrr sonra bu topikten birdahaki girmemek üzere uzaklaşacağım bataklığa saplandım çıkamıyorum 7. Ev boş galiba evde mi kalacağım acabaa

Eklentiler

• 448D833E-2125-4D12-88A3-1F2CCA8BBFB1.png
    321,4 KB · Görüntüleme: 36
  • FECCB4E4-056B-4C32-81CB-E64C4CCD465E.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 38
Önceki gün akşam, bulasik toplarken kendi kendime "renkli tabağımı cok severim, ona bir sey olmasin, kirilacaksa düz beyaz olan kırılsın, ööğ onu hic sevmiyorum zaten" diye bir düşünce gecirdim icimden. Bulasiklari durularken cezveyi beyaz tabagin üstüne düşürdüm yanlışlıkla ve tabagin yarisi tuzla buz oldu, ben şoke olup bakakaldim, sonra "nasil ya?" dedim. En sonuncu vakam bu şekilde :) b l a s t Hani "duanin kabul zamani miymis, baska bir sey istesen olacamis" derler halk arasında, öyle desem öyle bile değil, bazi arkadaslarin da vurguladigi gibi öylesine laf arasinda söylenmiş onemsiz sözler gibi. Evlenecegim kisi de bu sekilde (daha hic tanimazken) muhabbet olsun diye konusurken Allah tarafindan soyletildigini düşündüğüm bir sey sebebiyle oldugunu düşünüyorum. Garip ya. Tam çözmüş degilim.

Bacım banada bi bak nolurrr sonra bu topikten birdahaki girmemek üzere uzaklaşacağım bataklığa saplandım çıkamıyorum 7. Ev boş galiba evde mi kalacağım acabaa
Haritanızın gösterdiği karakter yönetilmeyi sevmeyen tersine yöneten ve güçlü gözüküyor. Bir de evlenmeyim ama özgür olayım gibi evlik için ütopik sayılabilecek bir beklenti görüyorum. Erkeklerin pek sevmediği ve korktuğu bir karaktersiniz. Duygusal, size dinginlik verecek bir adam arıyorsunuz ama o tipler sizden korkar. Ben evlilik olup olmayacak anlamıyorum ama haritanız zorluk gösteriyor.

Haritanızın gösterdiği karakter yönetilmeyi sevmeyen tersine yöneten ve güçlü gözüküyor. Bir de evleneyim ama özgür olayım gibi evlik için ütopik sayılabilecek bir beklenti görüyorum. Erkeklerin pek sevmediği ve korktuğu bir karaktersiniz. Duygusal, size dinginlik verecek bir adam arıyorsunuz ama o tipler sizden korkar. Ben evlilik olup olmayacak anlamıyorum ama haritanız zorluk gösteriyor.
havvamm

Son düzenleme:
Hadi ya bu beni üzdü bak sağol arkadaşım teşekkür ederim yorumun için

Daha çok küçükmüşsün. Evlilik olur. Ben de evliliğe kitlendim. Bakayım ne var tekrardan.
25 yaşındayım haklısınız ama insan çevresinden etkileniyor işte dediğiniz gibi karşı cins konusunda biraz zor biriyim hayat neler gösterecek bakalım :)

Cesur girişken, yeni kültürler tanımayı seven bir insansınız. Yurtdışında yaşama ihtimaliniz var. Özgüveni yüksek , savaşçı, güçlü bir erkekten hoşlanırsın Onun yanında sakin. Duygusal, Şefkatli bir karaktere bürünebilirsin.
Mantıkla hareket eden bir insansın. Para evinde başak var yoksa paran geldiği gibi gidecek. Son kararı duyguların değil mantığın veriyor. İçinde hiç kötülük yok ama insanlar seni kendini beğenmiş buluyor olabilir. Temiz kalpli adil, dürüst, biraz fevri , sabit fikirli birisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…