• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

derecesi kaç ? bu sene 22 derece oğlakta,+5 dereceye kadar etkiler. ayrıca oğlak 4 derecede tutulma oldu,10 dereceye kadar gezegen ya da evin varsa etkiler. her oğlağı etkilemiyor :)
44 dereceymis canim uzdu:KK43:(
Ama 10.evim oglakta 2 derecedeymis 11.evde oglak 17 derece geri kalanda zaten cogu su burcu:cry:

Benim de 7. Evde gezegen yok
İki kere evlendim , 1 kere sozlendim , 1 kere de nisanlandim 😂😂

dün okudum gezegen olmaması sert açılı etkili bir gezegen olmasından çok daha iyiymiş, gezegen yok diye evlenmeyeceksiniz diye bir şart kesinlikle yok zaten, ki siz bunu kanıtlamış oluyorsunuz ;)

bütün sayfaları sindire sindire okudum ve geldiğim nokta da beynim laçka olmuş durumda :KK53:
Ya değinmeden geçemeyeceğim bu kk da ne kadar bilgili kadınlar var valla sürekli yeni şeyler öğreniyorum burda:KK36:

Sizden öğrendiklerimle yaptığıma göre: stelyumum oğlak,
7. Evim kova buna bağlı olarak yönetici gezegenim Uranüs ve haritama göre uranüsümde kovada.
şimdi tam olarak sormak istediğim;
1-ben kova özellikleri taşıyan biriyle mi olmak istiyor muşum?
2-bu yazdığım bilgilerden başka ne sonuç çıkarabilirim?
3-Ve de şu transit Jüpiter’e göre şu an oğlak senesi ya hani, Jüpiter seneye kovaya ondan sonrada balığa geçiyor. Yani önümdeki 2 sene transit jüpiter kova ve balıkta olacağına göre benimde 7. Evim kova olduğuna göre evlenme ihtimalim mi yüksek ?

Allahım şu halime bak saatlerdir bunları çözmeye uğraşıyorum boş işler müdürüyüm resmen:KK53:

konuyu açanın da sorularıma cevap vereninde tüm duaları kabul olsun inşallah😂😂
[/QUOTE

Bence 1 evet kova burcu özellikleri taşıyan biriyle birlikte olmak istersin
diğerlerini bende bilmiyorum😂

benim 7. Evimin karşısında gezegen değil part of fortune diye bir şey var şans noktasıymış türkçesi ve kova burcunda . Bu gezegen yok mu sayılıyor acaba ?

şans noktası adı üstünde :) şanslı olduğunuz kısmı belirtiyor ama durumuna göre şanssızlık da verebilir bulunduğu burç ve ev yorumlarına göre bakabilirsiniz

bu sene gezegen ev konumları ve derecelerine göre toprak ve su grubu burçlarını kapsıyor ama herkesi değil. güneş tutulması 4 derecede oldu, kavuşum 22 derecede. bu civarlarda ise etkiliyor ve ev konularına göre tabi.
bi ara bakayım hangisi kaç dereceymiş bende
200 çok iyi ya

ben 500 e tanınmamış birinden randevu istedim haftalar sonraya attı tanınmışlar 1500 den aşağıya bakmıyor
Değmez o kadar vermeye ya :/

bütün sayfaları sindire sindire okudum ve geldiğim nokta da beynim laçka olmuş durumda :KK53:
Ya değinmeden geçemeyeceğim bu kk da ne kadar bilgili kadınlar var valla sürekli yeni şeyler öğreniyorum burda:KK36:

Sizden öğrendiklerimle yaptığıma göre: stelyumum oğlak,
7. Evim kova buna bağlı olarak yönetici gezegenim Uranüs ve haritama göre uranüsümde kovada.
şimdi tam olarak sormak istediğim;
1-ben kova özellikleri taşıyan biriyle mi olmak istiyor muşum?
2-bu yazdığım bilgilerden başka ne sonuç çıkarabilirim?
3-Ve de şu transit Jüpiter’e göre şu an oğlak senesi ya hani, Jüpiter seneye kovaya ondan sonrada balığa geçiyor. Yani önümdeki 2 sene transit jüpiter kova ve balıkta olacağına göre benimde 7. Evim kova olduğuna göre evlenme ihtimalim mi yüksek ?

Allahım şu halime bak saatlerdir bunları çözmeye uğraşıyorum boş işler müdürüyüm resmen:KK53:

konuyu açanın da sorularıma cevap vereninde tüm duaları kabul olsun inşallah😂😂
Uranüsün kaçıncı evde? Ona göre atayım uyanları 😄

İlk bakışta gördüm yazamadan edemedim karmik (kadersel ) bir haritan var 28-29 derecedeki gezegenler karmiktir ve o gezegen temsilinde yaşanması gereken olaylar vardır ve kaderseldir yani sen müdahale edemezsin.

benim de ayım 11. ev ve 29 derece yengeç ve yanlış görmediysem sizde yod açı kalıbı var nadir ve kaderseldir bende de varmış yeni öğrendim

hayatında bazı şeylerde sadece figüran olduğunu, bazı olayların sadece olduğunu ve senin izlediğini hissediyor musun?
Aslinda figuran degiliz gezegenler olaylari aciklar ama bu olaylara verdigin tepkiler sana aittir.

şans noktası adı üstünde :) şanslı olduğunuz kısmı belirtiyor ama durumuna göre şanssızlık da verebilir bulunduğu burç ve ev yorumlarına göre bakabilirsiniz

cevabınız için teşekkür ederim. Ben bir çok kez evlilik teklifi aldım fakat henüz evlenemedim. Aslında şans noktası 7. Evde ise evlilik olarak şanslı olacağımı düşünmemiz gerekiyor o zaman değil mi ? Ama yaş oldu 29 hala tık yok 🙈

benim doğum haritam böyle acaba 7. Ev şans noktası için onun zıttı bir şeyler mi var ? Siz anlıyor musunuz ?

Eklentiler

• 0412D95E-481E-4056-BEBC-772C72D323F4.jpeg
    0412D95E-481E-4056-BEBC-772C72D323F4.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 6A3F52D4-C3AD-4FCD-B499-F9F67A32E63F.jpeg
    6A3F52D4-C3AD-4FCD-B499-F9F67A32E63F.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 32
cevabınız için teşekkür ederim. Ben bir çok kez evlilik teklifi aldım fakat henüz evlenemedim. Aslında şans noktası 7. Evde ise evlilik olarak şanslı olacağımı düşünmemiz gerekiyor o zaman değil mi ? Ama yaş oldu 29 hala tık yok 🙈

benim doğum haritam böyle acaba 7. Ev şans noktası için onun zıttı bir şeyler mi var ? Siz anlıyor musunuz ?

şans noktasının karşısındaki ev görünmüyor?

bir arkadaşa da yazdım tekrar yazayım şans noktası açısına göre şans veya şanssızlık getirebiliyor ama bunu anlayacak seviyede değilim maalesef

benimde şans noktam 7. ev ama boşandım yani bana şanssızlık verdi

Aslinda figuran degiliz gezegenler olaylari aciklar ama bu olaylara verdigin tepkiler sana aittir.

bazen işte o olaylar sizi ona zorluyor seçim yapıyorsunuz ama er geç o seçime zorluyor sizi, yani benim yaşadığım buydu...tabi bende yod açı var belki o da etkili olmuştur.

şans noktasının karşısındaki ev görünmüyor?

bir arkadaşa da yazdım tekrar yazayım şans noktası açısına göre şans veya şanssızlık getirebiliyor ama bunu anlayacak seviyede değilim maalesef

benimde şans noktam 7. ev ama boşandım yani bana şanssızlık verdi

şans noktasının karşısındaki ev nasıl oluyor ? Nerden bakabilirim ki ona acaba

Back