cekim gücü diye bir sey var mı

bak attığın 2. resimde şans noktası yazıyor ya en sonunda rakam olması lazım o bulunduğu ev işte

murphy kanunu var mesela
bir işin ters gitme olasılığı düz gitme olasılığından daha fazladır diyor mesela. şöyleki bir işe koyukurken bir amacımız var, o işi başarabilmek. tek amaç yani. ama işi başaramamız için de bir sürü neden vardır. siz hep ihtimaller içinden en düşük olanı gerçekleştirmişsiniz.
bununla beraber murphy kanunun tam tersi de vardır bence . iyi düşü iyi şeyler olsun ya da birşeyi çok istersen olur gibi mottolar

Kızlar internette sinastri hesaplayan siteler var özellikle yabancı sitelerde sizin ve sevgiliniz ya da eşinizin bilgilerini giriyorsunuz, ben denemek amaçlı eski eşimi girdim ve cidden çok doğru şeyler yazıyordu, bilseydim keşke daha önce. Karmik ilişki diyor

bak attığın 2. resimde şans noktası yazıyor ya en sonunda rakam olması lazım o bulunduğu ev işte

evet orda 7 yazıyor işte yani şans noktası 7. Evde ama tabi karşı açı falan nasıldır onu anlayamadım

evet orda 7 yazıyor işte yani şans noktası 7. Evde ama tabi karşı açı falan nasıldır onu anlayamadım

evet evlilik ve ortaklı ilişkilerde önemlidir, benimki de 7. evde gerisini iyi bir astrolog yorumlayabilir ben de araştırıyorum ama bulamıyorum

ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?.........
Buna ben de uyuz oluyorum. Zamaninda arastirmistim. Ruhsal boyutun da kademeleri var(mis) . Bilmedigimiz o kadar cok sey var ki, bilmemek daha iyi bazen.

Bu ara geçmiş ve gelecek konusuna taktım ben.

Valla enerji sinerji işleri gerçekse ben bunun reisi, başkanı, önde gideni falanımdır. Bir konuyada yorum olarak yazmıştın inanılmaz kenafir gözlüyüm. Kimde neyş beğensem başına birşey gelir. Komşumun saç boyamasına çok güzel dedim 2 dakika geçmedi boya kabını devirdi. Hislerimde iyidir ne söylesem saçma bi şekilde tutar.

En son arkadaşıma bir doğum anlattım. Sabah sezaryenle doğurcak bir arkadaşımın geceden suyu gelip doğum yapmasıydı olay. Sanada öyle olabilir dedim. Birebir saatler, o sırada annesinin yaptığı iş dahi aynısını yaşadı. Bu örnekler uzayıp gidiyor.

He birde rüyalar var. Rüyamdayken rüya olduğunu anlıyorum, ayılmak istediğimde ayılıyorum. Rüyadayken rüya gördüğüm bile oluyor.

Baba Vanga el mi verdi nedir, yoksa bi tarafımdan kendimi özel mi sanıyorum Bilen aydınlatsın rica edeceğim

Buna ben de uyuz oluyorum. Zamaninda arastirmistim. Ruhsal boyutun da kademeleri var(mis) . Bilmedigimiz o kadar cok sey var ki, bilmemek daha iyi bazen.

Bu ara geçmiş ve gelecek konusuna taktım ben.

İmtihan ruhsal olarak gelişmemiz için zaten. Ama herkesin imtihan kategorisi farklı, benimki ikili ilişkiler mesela. Bunu da KAD GAD yani kuzey ve güney ay düğümü eksenlerimizden anlayabiliriz.

Bu konu o kadar derin ki, ben bir senedir araştırıyorum araştırdıkça kendimi daha da cahil görüyorum , kaderin üstünde de bir kader vardır demiş Mevlana mesela, o lafta o kadar derin anlamlar var ki. Günlük hayatta ruhsal boyuttan kopuyoruz ve dünya o kadar koptu ki zaten yakın zamanda bir dönüşüm bekleniyor.

Bana da bir el atsanıza

Dönüşüm zaten başladı.

GAD VE KAD eye inanmayan biri icin bunu anlamak zor. Bunlari biliyorum ama hala inanmak işimize gelmiyor çünkü sans faktörü rastgele olmamali.

Ben venüs yengeç güneş ikizler ay akrebim. Karşımdaki ise venüs aslan,güneş ikizler ay boğa. Uyum oranımız nedir? Bu işlerden anlayan biri el atabilir mi çünkü ben hiç anlamıyorum

Icten inanmak lazım. Murphy Kanunları hep olumsuzluklar üzerine kurulu. Beklersin otobüs gelmez sigara yakarsın gelir gibi çekim iyi düşün iyi olsun diyor

Kızlar bi de keyfi bi bilgi bırakayım reenkarnasyona inananlar haritada rx yazıyor ya o kaçıncı yasamımızda oldugumuzu gösteriyor diyorlar 1 tane varsa 2yi yasıyorduk sanırım öyle bişey. Su an karıstırmıs da olabilirim

Harita yorumu isteyenler de kendi adıma toplu cevap vereyim; çok istek geliyor ve ben doğru düzgün bişey bilmiyorum, hep kulaktan dolma bilgiler o yüzden kimseye yorum yapamicam üzgünüm

evet evlilik ve ortaklı ilişkilerde önemlidir, benimki de 7. evde gerisini iyi bir astrolog yorumlayabilir ben de araştırıyorum ama bulamıyorum
Sans noktasi parasal konular icin onemli. Benim hocam kisaca parayi buldugun yer derdi. 7. Evdeyse ortaklik isler insanlarla iliskide olunan danismanlik vs gibi konulardan kazanc. Tabi burcuna ve aldigi açilara transitlere gore degisebilir.

Sans noktasi parasal konular icin onemli. Benim hocam kisaca parayi buldugun yer derdi. 7. Evdeyse ortaklik isler insanlarla iliskide olunan danismanlik vs gibi konulardan kazanc. Tabi burcuna ve aldigi açilara transitlere gore degisebilir.

7. ev koç 2 derecede benimki

transit yorum yapamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…