44 dereceymis canim uzduderecesi kaç ? bu sene 22 derece oğlakta,+5 dereceye kadar etkiler. ayrıca oğlak 4 derecede tutulma oldu,10 dereceye kadar gezegen ya da evin varsa etkiler. her oğlağı etkilemiyor :)
44 dereceymis canim uzdu(
Basinda 12 yaziyor o mu acaba44 derece olmaz başka siteden bak bazı sitelerde dereceler farklı
Basinda 12 yaziyor o mu acaba
11 evde 27 yaziyomus basinda o ne oluyor etkilenirmiodur
sizin dereceniz etkilenmeye pek müsait değil
Benim de 7. Evde gezegen yok
İki kere evlendim , 1 kere sozlendim , 1 kere de nisanlandim
Eki Görüntüle 2576715 Böyle diyor
bütün sayfaları sindire sindire okudum ve geldiğim nokta da beynim laçka olmuş durumda
Ya değinmeden geçemeyeceğim bu kk da ne kadar bilgili kadınlar var valla sürekli yeni şeyler öğreniyorum burda
Sizden öğrendiklerimle yaptığıma göre: stelyumum oğlak,
7. Evim kova buna bağlı olarak yönetici gezegenim Uranüs ve haritama göre uranüsümde kovada.
şimdi tam olarak sormak istediğim;
1-ben kova özellikleri taşıyan biriyle mi olmak istiyor muşum?
2-bu yazdığım bilgilerden başka ne sonuç çıkarabilirim?
3-Ve de şu transit Jüpiter’e göre şu an oğlak senesi ya hani, Jüpiter seneye kovaya ondan sonrada balığa geçiyor. Yani önümdeki 2 sene transit jüpiter kova ve balıkta olacağına göre benimde 7. Evim kova olduğuna göre evlenme ihtimalim mi yüksek ?
Allahım şu halime bak saatlerdir bunları çözmeye uğraşıyorum boş işler müdürüyüm resmen
konuyu açanın da sorularıma cevap vereninde tüm duaları kabul olsun inşallah
[/QUOTE
11 evde 27 yaziyomus basinda o ne oluyor etkilenirmi
benim 7. Evimin karşısında gezegen değil part of fortune diye bir şey var şans noktasıymış türkçesi ve kova burcunda . Bu gezegen yok mu sayılıyor acaba ?
Sayfa 76da paylaşmıştım canımcanım bunun tüm burçlara göre olanını yayınlar mısın?
koç ve balık var bende iki tane
bi ara bakayım hangisi kaç dereceymiş bendebu sene gezegen ev konumları ve derecelerine göre toprak ve su grubu burçlarını kapsıyor ama herkesi değil. güneş tutulması 4 derecede oldu, kavuşum 22 derecede. bu civarlarda ise etkiliyor ve ev konularına göre tabi.
Değmez o kadar vermeye ya :/200 çok iyi ya
ben 500 e tanınmamış birinden randevu istedim haftalar sonraya attı tanınmışlar 1500 den aşağıya bakmıyor
Uranüsün kaçıncı evde? Ona göre atayım uyanlarıbütün sayfaları sindire sindire okudum ve geldiğim nokta da beynim laçka olmuş durumda
Ya değinmeden geçemeyeceğim bu kk da ne kadar bilgili kadınlar var valla sürekli yeni şeyler öğreniyorum burda
Sizden öğrendiklerimle yaptığıma göre: stelyumum oğlak,
7. Evim kova buna bağlı olarak yönetici gezegenim Uranüs ve haritama göre uranüsümde kovada.
şimdi tam olarak sormak istediğim;
1-ben kova özellikleri taşıyan biriyle mi olmak istiyor muşum?
2-bu yazdığım bilgilerden başka ne sonuç çıkarabilirim?
3-Ve de şu transit Jüpiter’e göre şu an oğlak senesi ya hani, Jüpiter seneye kovaya ondan sonrada balığa geçiyor. Yani önümdeki 2 sene transit jüpiter kova ve balıkta olacağına göre benimde 7. Evim kova olduğuna göre evlenme ihtimalim mi yüksek ?
Allahım şu halime bak saatlerdir bunları çözmeye uğraşıyorum boş işler müdürüyüm resmen
konuyu açanın da sorularıma cevap vereninde tüm duaları kabul olsun inşallah
Saturn su an Oglak burcunda 2020 sonunda Kova burcuna gececek. Oglak burcu hangi evinizdeyse o ev saturn transit etkisi altinda demektir.
Aslinda figuran degiliz gezegenler olaylari aciklar ama bu olaylara verdigin tepkiler sana aittir.İlk bakışta gördüm yazamadan edemedim karmik (kadersel ) bir haritan var 28-29 derecedeki gezegenler karmiktir ve o gezegen temsilinde yaşanması gereken olaylar vardır ve kaderseldir yani sen müdahale edemezsin.
benim de ayım 11. ev ve 29 derece yengeç ve yanlış görmediysem sizde yod açı kalıbı var nadir ve kaderseldir bende de varmış yeni öğrendim
hayatında bazı şeylerde sadece figüran olduğunu, bazı olayların sadece olduğunu ve senin izlediğini hissediyor musun?
şans noktası adı üstünde :) şanslı olduğunuz kısmı belirtiyor ama durumuna göre şanssızlık da verebilir bulunduğu burç ve ev yorumlarına göre bakabilirsiniz
cevabınız için teşekkür ederim. Ben bir çok kez evlilik teklifi aldım fakat henüz evlenemedim. Aslında şans noktası 7. Evde ise evlilik olarak şanslı olacağımı düşünmemiz gerekiyor o zaman değil mi ? Ama yaş oldu 29 hala tık yok
benim doğum haritam böyle acaba 7. Ev şans noktası için onun zıttı bir şeyler mi var ? Siz anlıyor musunuz ?
Aslinda figuran degiliz gezegenler olaylari aciklar ama bu olaylara verdigin tepkiler sana aittir.
şans noktasının karşısındaki ev görünmüyor?
bir arkadaşa da yazdım tekrar yazayım şans noktası açısına göre şans veya şanssızlık getirebiliyor ama bunu anlayacak seviyede değilim maalesef
benimde şans noktam 7. ev ama boşandım yani bana şanssızlık verdi
bi ara bakayım hangisi kaç dereceymiş bende
Değmez o kadar vermeye ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?