- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.835
- 333
yol yakınken dön:)
stelyumum terazi 90 sayfada edindiğim bilgi bu.:)
yükselen ve ay Burcu zırvalarını daha yeni benimsemişken bir de başıma stelyum burcum çıktı bakayım 90 sayfanın sonunda daha neler öğrenicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yol yakınken dön:)
stelyumum terazi 90 sayfada edindiğim bilgi bu.:)
Aynen bir de eşininkine bak hatta bakınca özelden yaz ben sana birkaç şey söyleyeyim olur mu?
şey diye bir yazı vardı 'eğer oğlum bir gün saat kaçta doğduğunu sorarsa anlarım ki bi flörtü vardır' yeni nesil hep bunları duyup soruyor hep ona göre davranmak için ve uyuma bakmak içino kaçta doğduğunu bilmiyordur ki.
du sorayım umutsuzca:)
şey diye bir yazı vardı 'eğer oğlum bir gün saat kaçta doğduğunu sorarsa anlarım ki bi flörtü vardır' yeni nesil hep bunları duyup soruyor hep ona göre davranmak için ve uyuma bakmak için
şey diye bir yazı vardı 'eğer oğlum bir gün saat kaçta doğduğunu sorarsa anlarım ki bi flörtü vardır' yeni nesil hep bunları duyup soruyor hep ona göre davranmak için ve uyuma bakmak için
tam tersi doğum haritası çıkaran bi saat söyle ters köşe olsunBenim oğlanı dakikası dakikasına biliyorum. Ama geline söylemiycim işte. Pislik değil mi?
Yetenek iliskiler meslek vs butun hayat alanlari konularinda bilgi verir. Sizin yukselen Basak. 5. Ev oglak burcunda saturn transiti var mesela. Hobilerinize 2017 den beri daha odaklanma egitilim flort iliski alaninda yeniden yapilanma cocuk dusunuyorsaniz daha ciddi sekilde caba sarf etme gibi transit yorumlar da oluyor.Amor-a evlerle ilgili baska hangi konularda yorum yapılıyor, bilgi istesek verir misiniz? :)
Eki Görüntüle 2576599 Eki Görüntüle 2576600
2020 nin sonundan 2023 e kadar Saturn transiti 7. Evinizde olacak yani evlilik iliskiler acik dusmanlar konusunda yapilanma krizler yol ayrimlari yeniden insaa etme vs olabilir. Su an 2017 ikinci yarisindan beri 6. Evinizde Saturn hastalik gunluk duzen calisma hayati evcil hayvanlar konularinda bi yuk olusturdu ama duzenledi bir seyleri veya saglikta ihmal ettiginiz ya da fark etmediginiz bi hastaligi bu donemde farkettiniz. Tabii bu yorumlar yukseleniniz dogruysa gecerli.2020 ve sonrası için hangi evlere gezegenlere nelere bakmamız lazım?
Bi de 7.evim kova. Kovanin gezegeni Uranüs. Yani Uranüs'ün anlamına mi bakmam lazım anlamadım
Yukselenimi yazmamıştım. Aslan2020 nin sonundan 2023 e kadar Saturn transiti 7. Evinizde olacak yani evlilik iliskiler acik dusmanlar konusunda yapilanma krizler yol ayrimlari yeniden insaa etme vs olabilir. Su an 2017 ikinci yarisindan beri 6. Evinizde Saturn hastalik gunluk duzen calisma hayati evcil hayvanlar konularinda bi yuk olusturdu ama duzenledi bir seyleri veya saglikta ihmal ettiginiz ya da fark etmediginiz bi hastaligi bu donemde farkettiniz. Tabii bu yorumlar yukseleniniz dogruysa gecerli.
Yo zaten 7. Evim Kova yazmissiniz yukselen Aslan olur o sekilde ama demek istedigim dogum saatiniz netse yorum dogrulugu artar.Yukselenimi yazmamıştım. Aslan
Yo zaten 7. Evim Kova yazmissiniz yukselen Aslan olur o sekilde ama demek istedigim dogum saatiniz netse yorum dogrulugu artar.
2017 den beri ev sehir is degisikligi yaptiniz mi ya da bu yil sonuna kadar planinizda var mi?Hanımefendiciğim siz yetkili bir bağyana benziyorsunuz, sizden rica etsem benim doğum haritama da göz ucuyla bir baksanız
Bu sene oğlaklara birşeyler oluyor diyorlar ama ne oluyor anlayan beri gelsin.
Eki Görüntüle 2576707
2017 den beri ev sehir is degisikligi yaptiniz mi ya da bu yil sonuna kadar planinizda var mi?
saturn 4. Evinizde transitte ev is degisikligi verir bu alanlar da yapilznma saglar. Sehir sart degil ev olmus olmasi yeterli. 2020 den sonra gundem cocuk olacak gibi gorunuyor.2017den sonra evim değişti çünkü evlendim, işim de değişti çünkü atandım ama şehir değişikliği yok :))
Planım da yok gibi aslında...
saturn 4. Evinizde transitte ev is degisikligi verir bu alanlar da yapilznma saglar. Sehir sart degil ev olmus olmasi yeterli. 2020 den sonra gundem cocuk olacak gibi gorunuyor.
Ayy bende zahmet vermeyeceksem kısa bir yorum alsamsaturn 4. Evinizde transitte ev is degisikligi verir bu alanlar da yapilznma saglar. Sehir sart degil ev olmus olmasi yeterli. 2020 den sonra gundem cocuk olacak gibi gorunuyor.