• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Ay ya yerim ben sizin sevincinizi :) ama sanırım herkesin yılı olmuyormuş.
Konuyla alakalı takip ettiğim astrologun videosunu şurdan paylaşayım ben :))

videoyu izlemedim ama başlık üzdü :D
Biraz baktım. İlgimi çekti aslında. Takip ediyorum bu başlığı. Bu konuda bilgisi olanlar varmış baya.☺
Evet baya bir şey öğrendim bu topikten :)

Nerden baktınız ya banada yazarmısınız özelden :)

Google a doğum haritası yazdım ücretsiz doğum haritası çıkan ilk siteye yazdım bilgilerimi hoop ulaştım :KK70:

Screenshot_20200106_021415_com.opera.browser.jpg

Site adresi de çıkıyor burada :)

Ay ya yerim ben sizin sevincinizi :) ama sanırım herkesin yılı olmuyormuş.
Konuyla alakalı takip ettiğim astrologun videosunu şurdan paylaşayım ben :))

Yahu bunlar genel genel anlatıyor, ben kendi haritamı ve bu seneyi kime soracağım 🥴

Aaa bu benim kızımın doğum haritası karıştırmışım :KK57:
Çok mu zor olacak bu kız şimdi :KK42:
Oofff offf inatci hirsli cabuk sinirlenen saman alevi ama agzina geleni sayar kinde tutar ama isininde hakkini verir layigiyla yapar

Yahu bunlar genel genel anlatıyor, ben kendi haritamı ve bu seneyi kime soracağım 🥴
Evet ben sorulan bir soru özelinde bu videoyu atmıştım. Profesyonel birine açtırmak isterseniz eğer araştırıp bulmanız gerekir tabii belirli bir ücret alıyorlar. Siz doğum haritanızı açmışsınız zaten internete şöyle yazabilirsiniz: atıyorum kova satürn burcunda şeklinde yazarsanız yorumlar çıkacaktır :)

Evet ben sorulan bir soru özelinde bu videoyu atmıştım. Profesyonel birine açtırmak isterseniz eğer araştırıp bulmanız gerekir tabii belirli bir ücret alıyorlar. Siz doğum haritanızı açmışsınız zaten internete şöyle yazabilirsiniz: atıyorum kova satürn burcunda şeklinde yazarsanız yorumlar çıkacaktır :)
ay ben birine sordum da 200 tl dedi bu işler de pahalı

Oofff offf inatci hirsli cabuk sinirlenen saman alevi ama agzina geleni sayar kinde tutar ama isininde hakkini verir layigiyla yapar

Daha 17 aylık şimdiden böyle bu kız 🥴 inadından, sinirinden gına geldi yaa

Ben de profesyonel birini aslında bulmak istiyorum da dolandırıcının tekine rastlarsam diye korkuyorum 😂

Back