- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.620
- 498
Videoda jüpiter oğlaktan da bahsediliyordu izleyin isterseniz :)Yaaaaa ahahhah bende oglak degilim zaten akrebim ama jupiter oglakta diye sey etmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Videoda jüpiter oğlaktan da bahsediliyordu izleyin isterseniz :)Yaaaaa ahahhah bende oglak degilim zaten akrebim ama jupiter oglakta diye sey etmistim
videoyu izlemedim ama başlık üzdüAy ya yerim ben sizin sevincinizi :) ama sanırım herkesin yılı olmuyormuş.
Konuyla alakalı takip ettiğim astrologun videosunu şurdan paylaşayım ben :))
Evet baya bir şey öğrendim bu topikten :)Biraz baktım. İlgimi çekti aslında. Takip ediyorum bu başlığı. Bu konuda bilgisi olanlar varmış baya.☺
Tamamdir bakicam tesekkur ettimmVideoda jüpiter oğlaktan da bahsediliyordu izleyin isterseniz :)
konuyla alakasız ama 7'nin anlamı ne merak ettim ve ronaldo hayranı mısınızVideoda jüpiter oğlaktan da bahsediliyordu izleyin isterseniz :)
Nerden baktınız ya banada yazarmısınız özelden :)
Üzülmeyin lütfen Nurçin Hanım çok güzel açıklıyor konuyu :)videoyu izlemedim ama başlık üzdü
Rica ederimTamamdir bakicam tesekkur ettimm
Ay evet hayranıyım 7 onun forma numarası :) benim de sevdiğim bir rakamdır. En anlamlı rakam 7 bence zaten :)konuyla alakasız ama 7'nin anlamı ne merak ettim ve ronaldo hayranı mısınız
Nasil zor bi insansiniz yukselen oglak ay koc sizi cozene ask olsunGoogle a doğum haritası yazdım ücretsiz doğum haritası çıkan ilk siteye yazdım bilgilerimi hoop ulaştım
Eki Görüntüle 2576616
Site adresi de çıkıyor burada :)
Ay ya yerim ben sizin sevincinizi :) ama sanırım herkesin yılı olmuyormuş.
Konuyla alakalı takip ettiğim astrologun videosunu şurdan paylaşayım ben :))
Nasil zor bi insansiniz yukselen oglak ay koc sizi cozene ask olsun
Oglak yaziyor canim haritadaAaaa ne demek yaa o aşk olsun
Yükselen terazi hem benim
Nasil zor bi insansiniz yukselen oglak ay koc sizi cozene ask olsun
Oglak yaziyor canim haritada
Oofff offf inatci hirsli cabuk sinirlenen saman alevi ama agzina geleni sayar kinde tutar ama isininde hakkini verir layigiyla yaparAaa bu benim kızımın doğum haritası karıştırmışım
Çok mu zor olacak bu kız şimdi
Evet ben sorulan bir soru özelinde bu videoyu atmıştım. Profesyonel birine açtırmak isterseniz eğer araştırıp bulmanız gerekir tabii belirli bir ücret alıyorlar. Siz doğum haritanızı açmışsınız zaten internete şöyle yazabilirsiniz: atıyorum kova satürn burcunda şeklinde yazarsanız yorumlar çıkacaktır :)Yahu bunlar genel genel anlatıyor, ben kendi haritamı ve bu seneyi kime soracağım
ay ben birine sordum da 200 tl dedi bu işler de pahalıEvet ben sorulan bir soru özelinde bu videoyu atmıştım. Profesyonel birine açtırmak isterseniz eğer araştırıp bulmanız gerekir tabii belirli bir ücret alıyorlar. Siz doğum haritanızı açmışsınız zaten internete şöyle yazabilirsiniz: atıyorum kova satürn burcunda şeklinde yazarsanız yorumlar çıkacaktır :)
Oofff offf inatci hirsli cabuk sinirlenen saman alevi ama agzina geleni sayar kinde tutar ama isininde hakkini verir layigiyla yapar
Evet ben sorulan bir soru özelinde bu videoyu atmıştım. Profesyonel birine açtırmak isterseniz eğer araştırıp bulmanız gerekir tabii belirli bir ücret alıyorlar. Siz doğum haritanızı açmışsınız zaten internete şöyle yazabilirsiniz: atıyorum kova satürn burcunda şeklinde yazarsanız yorumlar çıkacaktır :)
200 tl iyiymiş yine nurçin hanım 450ye bakıyormuş ama ben beğeniyorum yorumlarını işinin ehli :)ay ben birine sordum da 200 tl dedi bu işler de pahalı
Nurçin Biran’ı düşünebilirsiniz 450 tlye bakıyormuş. Ben de ona açtırmayı düşünüyorumBen de profesyonel birini aslında bulmak istiyorum da dolandırıcının tekine rastlarsam diye korkuyorum
Nurçin Biran’ı düşünebilirsiniz 450 tlye bakıyormuş. Ben de ona açtırmayı düşünüyorum
200 tl iyiymiş yine nurçin hanım 450ye bakıyormuş ama ben beğeniyorum yorumlarını işinin ehli :)