• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Ay kvmi aradım kaçta doğurdun X'i diye, kadın şak saati söyledi; gece zor olmuş doğum galiba unutmamış (Tek çocuk zaten eşim unutmamış helal olsun)
Kvmin verdiği saate göre, eşimin yükseleni yengeç.
Başak-Yengeç ve Kova-İkizler uyumu nooluyorsa artık.

eşimin yükseleni yengeç.
Normalde olmuyor 🥺
Eşinizin durumu benim en nefret ettiğim durum yalnız 🥺🥺
Ama illa ki bir şeyler uymuş evlenmişsiniz.
Eşinizin gıcıklığını başak burcu olmasına ilaveten yükselen yengeç olmasına veriyorum 😄

Ay kvmi aradım kaçta doğurdun X'i diye, kadın şak saati söyledi; gece zor olmuş doğum galiba unutmamış (Tek çocuk zaten eşim unutmamış helal olsun)
Kvmin verdiği saate göre, eşimin yükseleni yengeç.
detaylı doğum haritasına bakın bence, tezim tutacak mı merak ediyorum venüsü neymiş :D

Normalde olmuyor 🥺
Eşinizin durumu benim en nefret ettiğim durum yalnız 🥺🥺
Ama illa ki bir şeyler uymuş evlenmişsiniz.
Eşinizin gıcıklığını başak burcu olmasına ilaveten yükselen yengeç olmasına veriyorum 😄

Benim de nefret ettiğim bir durum olmaya başladı artık bilemiyorum.
Bizim çekim mekim tiplerimizden oldu ya, niyeti birbirimize bozduk ondan oldu başka neyden olacak, burç murç mu gördük "Vışş kaslara bak, oy kalçalara" dedik tamam yani. :KK70:

konuyla alakasız ama 7'nin anlamı ne merak ettim ve ronaldo hayranı mısınız :KK73:
Üzülmeyin lütfen Nurçin Hanım çok güzel açıklıyor konuyu :)

Rica ederim 💞

Ay evet hayranıyım 😍😍 7 onun forma numarası :) benim de sevdiğim bir rakamdır. En anlamlı rakam 7 bence zaten :)

:oha: bu nasıl dikkat.. kırk senedir 7 yi bile görmemişim..
görsem de ronaldoyla şak diye bağdaştırmak bravo valla.

Yok ya benzer derken uygun diyeyim doğum haritamıza uygun insanlarla evleniyoruz genelde.
Anlaştığımıza göre az buçukta benziyoruzdur insanlarla yoksa tıpatıp zıt insanlarla da anlaşamayız :)
Doğum haritanızda kaderiniz gizlidir. Geleceği okuyor doğum haritaları. Öyle fal gibi düşünmeyin ihtimalleri veriyor :)

iyide ben baktım bir tane bile yengeç yok haritamda..
boşatcanız adamı bu gidişle bana ha :KK70:

detaylı doğum haritasına bakın bence, tezim tutacak mı merak ediyorum venüsü neymiş :KK70:

Bu eşim:
Venüs burcun: Başak​
Çok tutkulu olduğu söylenemez. Sevgisini daha çok kendini sevdiğine adayarak ve detaylarda gösterir. Sevdiği kişinin tam olarak mutlu ve sağlıklı olduğunu emin olmadan içi rahat etmez. Uykuları kaçar. Tek istediği insanlara yardım etmektir. İlişkilerini çok ciddiye alır. Çok iyi bir dinleyicidir ve küçük ipuçlarını çok iyi yakalar, bu nedenle mükemmel hediyeler alır ve çok düşünceli jestler yapar. Çok dürüst ve yardımcıdır ancak bazen bir şeyler yanlış gittiğinde, yardımı istenmese bile, müdahale etmekten kendini alamaz. Güvenilirdir ve sonuna kadar sevdiğinin sırtını kollar. Ondan daha sadık bir partner bulunmaz.​

Bu ben:
Venüs burcun: Kova​
Sıra dışı, eksantrik, tutkulu ve entelektüeldir. Toplum kurallarının dayattığı geleneksel ilişki kalıplarına çok sıcak yaklaşmaz. Kendi kurallarını uygular ve kendi yolundan gider. Bu açılardan onu anlayabilecek birilerini arar. Karşısındakini etkilemek için aklını kullanır ve fiziksel özeliklerinden çok zekasını takdir edecek bir partner arayışı içindedir. Onunla birlikte olmak her zaman sıra dışı bir deneyimdir. Her an her şey olabilir. Bir anda evde film seyrederken, birden bire rafting yapmaya gitmek isteyebilir. Fazla mantıklı olması, duygusal tarafı ağır basan kişiler için sorun yaratabilir. Ama bu partnerini sevmediği anlamına gelmez. Özgürlükleri kısıtlanmadığı ya da geleneksel kalıplara sokulmaya çalışılmadığı sürece, sevdiği kişiyi çok mutlu eder.​

E bu venüs burcu zaten düz burç mu oluyor anlamadım ben bu işi :/
Hiç uykusu kaçtığını da görmedim ayrıca, mubarek traktör gibi de horlar, öyle derin uyur.

Bu eşim:
Venüs burcun: Başak​
Çok tutkulu olduğu söylenemez. Sevgisini daha çok kendini sevdiğine adayarak ve detaylarda gösterir. Sevdiği kişinin tam olarak mutlu ve sağlıklı olduğunu emin olmadan içi rahat etmez. Uykuları kaçar. Tek istediği insanlara yardım etmektir. İlişkilerini çok ciddiye alır. Çok iyi bir dinleyicidir ve küçük ipuçlarını çok iyi yakalar, bu nedenle mükemmel hediyeler alır ve çok düşünceli jestler yapar. Çok dürüst ve yardımcıdır ancak bazen bir şeyler yanlış gittiğinde, yardımı istenmese bile, müdahale etmekten kendini alamaz. Güvenilirdir ve sonuna kadar sevdiğinin sırtını kollar. Ondan daha sadık bir partner bulunmaz.​

Bu ben:
Venüs burcun: Kova​
Sıra dışı, eksantrik, tutkulu ve entelektüeldir. Toplum kurallarının dayattığı geleneksel ilişki kalıplarına çok sıcak yaklaşmaz. Kendi kurallarını uygular ve kendi yolundan gider. Bu açılardan onu anlayabilecek birilerini arar. Karşısındakini etkilemek için aklını kullanır ve fiziksel özeliklerinden çok zekasını takdir edecek bir partner arayışı içindedir. Onunla birlikte olmak her zaman sıra dışı bir deneyimdir. Her an her şey olabilir. Bir anda evde film seyrederken, birden bire rafting yapmaya gitmek isteyebilir. Fazla mantıklı olması, duygusal tarafı ağır basan kişiler için sorun yaratabilir. Ama bu partnerini sevmediği anlamına gelmez. Özgürlükleri kısıtlanmadığı ya da geleneksel kalıplara sokulmaya çalışılmadığı sürece, sevdiği kişiyi çok mutlu eder.​

E bu venüs burcu zaten düz burç mu oluyor anlamadım ben bu işi :/
yine tutturamadım ben bu burç işlerinden istifa ediyorum :D venüs burcu kişinin aşkta nasıl bir tavır sergilediğini gösteriyor malum aşk gezegeni

:oha: bu nasıl dikkat.. kırk senedir 7 yi bile görmemişim..
görsem de ronaldoyla şak diye bağdaştırmak bravo valla.
Hehe o 7 yıllardır duruyor orada yahu 😄😄

iyide ben baktım bir tane bile yengeç yok haritamda..
boşatcanız adamı bu gidişle bana ha :KK70:
Senin haritanda yengeç yoktur da aşkla alakalı kısımlarda ikinizin burçları uyumludur açıları filan işte o yüzden doğum haritası açılıyor ya :)

Hehe o 7 yıllardır duruyor orada yahu 😄😄

Senin haritanda yengeç yoktur da aşkla alakalı kısımlarda ikinizin burçları uyumludur açıları filan işte o yüzden doğum haritası açılıyor ya :)

tamam işte netten baktığımız doğum haritası değil mi?
eşin de mi bakacaz?

Back