cekim gücü diye bir sey var mı

Çok yaşadım en uçlarından biri görüşmeyip özlediğim bir eski sevgilim vardı.
O sırada unide okudugum şehirden ailemin yanına gidecektim . Bir arkadaşım yesyess o çocukta aynı otobüste olsanız filan dedi . Sonra cidden aynı otobüse denk geldik.
Imkansız olan kısım şu ikimizinde okulu cuma bitiyordu ve biz çarşamba bindik ve o gün 15 tane sefer vardı.
Hatta tam o saatte 3 sefer vardı . Tamamen habersiz oldu. Hatta ben ertesi sabah gidecektim, biletimi geceye aldim . Oda normalde hic gece gitmez; çünkü gidince en az 2 saat otogarda ilçe arabası beklemesi lazım falan filan çok uzattım🤓
Çok yaşadım böyle şeyler ama bilinçli bir yaratım öyküsü var mı onu merak ediyorum ben
evet ben de bunu merak ediyorum aslında ve acaba olacaklar icimize mi doguyor yoksa dusundugumuz sey gercege mi donusuyor? ilginc bi konu.

Bide geçen sene liseden bir arkadaşım geliyordu aklıma a ama 6 senedir konuşmamışız çocuğu n adını bir türlü animsayamiyorum .
Tam o haftalar da bi khk yayinlandi bende ne hikmetse bakayım tanıdık var mi diye açtım .
Çocugun adı ordaydı, görür görmez anımsadım 🤔

Evet sizi anlıyorum.
Benim de önceden aklımdan geçirdiğim, bir an öylesine hayal ettiğim şeyler bile aynen hayal ettiğim aklımdan geçirdiğim şekilde gerçek olurdu.fakat sonra bu olmamaya başladı.
Bu durumun böyle bıçak gibi kesilmesi ile ilgili bilgisi olan var mı , tekrar eski halime dönmek çok isterim

Yıllar önce durup dururken ablamın boşanacağı aklıma geliyordu kendime kızıp ne alaka diyordum ve ablam boşandı maalesef neredeyse vicdan azabından depresyona girdim. İkincisi sokakta falan yeşil gözlü erkeklere bildiğin dik dik bakardım yeşil göz zaafımdı kocam yeşil gözlü biri. 3.sü yıllar önce facebookta bi arkadaşım çocuğun adını ne koydak diye gönderi paylaşmıştı öylesine kendi kendime yağmur elif koyarlar dedim 2 gün sonra baktım yağmur elif koymuşlar. Ben hep tesadüf olduğunu düşündüm ama korksam mı napsam 😂
vay be :KK70: ben de rüyalarım böyle cıkabiliyor. mesela rüyamda komsumuzun kucagında hep mavi gözlü bi bebek görüyodum ki hamile oldugundan haberim yoktu. kadın da mavi gözlü değil. cidden 1 sene sonra olmustu.

Yıllar önce durup dururken ablamın boşanacağı aklıma geliyordu kendime kızıp ne alaka diyordum ve ablam boşandı maalesef neredeyse vicdan azabından depresyona girdim. İkincisi sokakta falan yeşil gözlü erkeklere bildiğin dik dik bakardım yeşil göz zaafımdı kocam yeşil gözlü biri. 3.sü yıllar önce facebookta bi arkadaşım çocuğun adını ne koydak diye gönderi paylaşmıştı öylesine kendi kendime yağmur elif koyarlar dedim 2 gün sonra baktım yağmur elif koymuşlar. Ben hep tesadüf olduğunu düşündüm ama korksam mı napsam 😂
Bunları bende yaşıyorum. Sınav sorularını bilirim falan. Bilmediğimiz birşey var. Kendim yaşamasam inanmam. Çünkü bilimsel olmayan birşeye inanmam ama kendim yaşıyorum. Ailem arkadaşlarım inanıyor çünkü şahit oldular. İnanmayana saygım sonsuz çünkü garip bir durum.

Evet sizi anlıyorum.
Benim de önceden aklımdan geçirdiğim, bir an öylesine hayal ettiğim şeyler bile aynen hayal ettiğim aklımdan geçirdiğim şekilde gerçek olurdu.fakat sonra bu olmamaya başladı.
Bu durumun böyle bıçak gibi kesilmesi ile ilgili bilgisi olan var mı , tekrar eski halime dönmek çok isterim
bu bıcak gibi kesilmeyi de cok duyuyorum. teyzem mesela evlenene kadar rüyalarının hep cıktıgını söyler. sonra aniden bitmiş.

vay be :KK70: ben de rüyalarım böyle cıkabiliyor. mesela rüyamda komsumuzun kucagında hep mavi gözlü bi bebek görüyodum ki hamile oldugundan haberim yoktu. kadın da mavi gözlü değil. cidden 1 sene sonra olmustu.
Ben de bir keresinde uzun süredir görmediğim aklıma bile gelmeyen bi arkadaşımı mükellef bir sofrada gördüm dedim hadi rüya bahane ariyim kız da çok iyi bir iş için mülaakata girmiş meğerse aa malum olmuş falan dedik. Neyse bir iki ay sonra tekrar gördüm evleniyordu bu sefer de işe kabul edildi diye dömüşler o gün. Daha ne kadar çok var

Bunları bende yaşıyorum. Sınav sorularını bilirim falan. Bilmediğimiz birşey var. Kendim yaşamasam inanmam. Çünkü bilimsel olmayan birşeye inanmam ama kendim yaşıyorum. Ailem arkadaşlarım inanıyor çünkü şahit oldular. İnanmayana saygım sonsuz çünkü garip bir durum.
Benim çevrem tesadüf diyor genelde inanmak istemiyorlar bence ama ben olsam ben de inanmazdım haksız değiller

Evet sizi anlıyorum.
Yaşla ilgili olabilir. 25 yaşına kadar çok sık olur korkardım. Zamanla azaldı epey.

cekim gücüyle alakasız ama ben de hayatımda biri varken rüyamda sürekli yılanlarla bogustugumu görüyordum. bir değil iki değil o hayatımda oldugu sürece nerdeyse her gun görmüştüm. ve gerçekten de basıma bela oldu. hayatımda oldugu her gun de zarar vermis cok sonra fark ettim. kac yıl gecmesine ragmen hala bir sekilde hayatıma dahil olup zarar vermeye calısacak kadar takıntılı biri cıktı. bu yüzden bi yanım bu tür şeylere inanıyor inanmak istiyor.

bu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..

soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?

ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım

lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu :KK70:

bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.

daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?
Benım de öyle deneyimlerim oldu. Saçma olduğunu düşünmüyorum

ilginc valla. bu iste cekim gücü deil de 6. his sanırım. özellikle o yagmur elif olayı cok ilginc : D

Bide geçen sene liseden bir arkadaşım geliyordu aklıma a ama 6 senedir konuşmamışız çocuğu n adını bir türlü animsayamiyorum .
Tam o haftalar da bi khk yayinlandi bende ne hikmetse bakayım tanıdık var mi diye açtım .
Çocugun adı ordaydı, görür görmez anımsadım 🤔
bu sanırım cekim gucu var mı yok mu tam yanıt olmasa da enerjilerle ilgili bir şeyler olduğu kesin :KK70:

Benim çevrem tesadüf diyor genelde inanmak istemiyorlar bence ama ben olsam ben de inanmazdım haksız değiller
Benim söylediklerime tesadüf diyemezler. Sınav sorularını kaç kez söyledim onlara. Bir kez o soru kesinlikle çıkmaz diye çalışmadılar. 40 puanları gitti. Ya da sevgilisinin aldattığını, kızın adının Rabia olduğunu. Bir başka arkadaşa seni biri arayacak nişanlından ayrıl diyecek dedim. Kızın söyleyeceği her kelimeyi söyledim. Buna kimse tesadüf diyemez.

Benim söylediklerime tesadüf diyemezler. Sınav sorularını kaç kez söyledim onlara. Bir kez o soru kesinlikle çıkmaz diye çalışmadılar. 40 puanları gitti. Ya da sevgilisinin aldattığını, kızın adının Rabia olduğunu. Bir başka arkadaşa seni biri arayacak nişanlından ayrıl diyecek dedim. Kızın söyleyeceği her kelimeyi söyledim. Buna kimse tesadüf diyemez.
peki burcunuz ne? astrolojiye ilginiz varsa stelyumunuz vs var mı merak ettim?

Ben inanıyorum buna..kızımla aramızda çok olur belki de telepati dedikleri olaydır bilmiyorum.
Bir cok kez yasadik bunu..mesela geçen hafta yılbaşı hediyesi olarak kendine pembe kısa yumuşak bir sabahlık almayı hayal etmiş ben bunu bilmiyordum ona almıştım hediye paketi yapıp sardım.oda aldigimi bilmeden kendisine tam benim aldığım sabahliktan almış şimdi iki tane oldu evde 🤣
Canının istediği bir yemeği hayal ettiğinde eve geldiğinde ben yapmış olurum yada dışardan alınacak bir şey olduysa babası almış olur..Nasıl oluyor bilmiyorum çekim gücü dedikleri bu ise var demek ki

Her ne kadar kendim yaşıyor olsam da yine de korkutuyor nedense bu durumlar beni

X