bu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..
soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?
ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım
lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu
bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.
daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?