cekim gücü diye bir sey var mı

Oğlaklar ev işi sevmez. Daha faydalı çalışmaları sever. Ev işini mecburiyetten yaparlar. Bir grup çalışması varsa en çok yazan, okuyan onlardır. Arı gibidirler. Ne bilim mağazada çalışıyorlarsa sürekli giysileri düzelten onlar olur. Oğlak burcu elemanlarım en az kaytaranlardı. Güçlüdür oğlaklar.

Cidden beni anlattınız ve çok sevindim şu an, artık kendimi tembel olarak görmeyeceğim ev işi sevmiyorum ben gereksiz ondan yapmıyorum demek ki
Ama gerçekten iş yerinde o kadar düzenli ve disiplinli çalışırım ki. Amirlerim hep masanda bir evrak bile kalmaz mı senin derler. Anlık çalışırım, işimi bitiririm mutlaka.
Ama evde bir türlü öyle olamıyorum. Ev işi yapmak yerine birşeyler okumayı tercih ediyorum. Güzel bir tespit sizinki

Bir ara konu açmıştınız yalnızlıkla ilgili. Şuan daha pozitif enerji alıyorum sizden

Evet evet yalnızlık korkumu had safhada yaşadığım dönemdi, ya ben kendimde şunu keşfettim bir şeyi yaşamadan anlamıyorum Al sana yaşa öğren diyor evren bana

Şu an yalnızlık korkum belki tamamen bitmedi ama nasıl desem amannn en fazla yalnız ölürüm bekar takılırım diyorum :d

İyileşmek zaman istiyor gerçekten, ruhsal olarak yaşadıklarım gerçekten ay ay çok değişim geçirdi, gitgide daha da iyi olmasını umuyorum, ama ruhsal olarak gelişip büyümek hiç kolay değilmiş bunu anladım :)

Bilmem 3 oğlak kadını tanıyorum bu üçüyle çok yakınım başka tanıdığım oğlak kadınları da böyle aşırı sevgilisini eşini kıskanan takıntı yapan inatçı sabırsız kadınlar tanıdıklarım yapma dersin inadına yapar sonra başı belaya girer gelir bu sefer dediğini yapcam der ama sonuç yine aynı ben artık yıldım yani :) mesaj yazar sevhilisine hemen ışık hızıyla cevap gelsin ister adamların başının etini yiyorlar bana daral getiriyolar artık benim sevgilimde oğlak erkeği oda aynı bana takıntılı bi yere gidince görüntülü arar filan tam bir paranoya burcu bence oğlak ama kalpleri çok temizdir asla zarar gelmez gözüm kapalı güvenirim hepsine

Bazı insanlar yapı olarak endişeye eğimli doğuyor, bende de ay burcu yengeç ve Venüs balık (burda biraz astrolojiye giriyorum ama konuyla uyumlu Allahtan :) ) , ben de hem yapı olarak hem meslek olarak hem de yaşadıklarım sayesinde bayağı endişeli bir yapıdaydım, aslında benim mesleğimi de değiştirmem gerekiyor ama bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum, aslında evet ne yapabilirim söyler misin ???

Ahahah bana da oluyor bazen bu tarz şeyler, aslında hiç yazmadım ama şimdi patlatayım bombayı, ben boşanmadan çok önce mesela wc de tek başıma kalınca (klasik bir Türk gibi aklım wc de çalışır )
boşandığımı, özgür olduğumu falan hayal ederdim , sonra korkularım gelirdi önüme yapamazdım, ama sonra kader evren her neyse bir şekilde eşimin boşanmayı istemesiyle , içten içe korktuğum ama çok istediğim olayı gerçekleştirdi. Şimdi aynı şeyi işim için yaşıyorum, şu an mesela oturdum burayı takip ediyorum vakit oldukça, enerjim sıfır, isteğim sıfır, aradılar az önce hedef yapmalısın falan ama istemiyorum bu işi ama parasız kalmaktan korkuyorum. Bakalım evren bana ne yol gösterecek bu konuda. Esasen ben tamamen hayatımı değiştirmek istiyorum, bambaşka bir ülkede yepyeni bir hayat...

Tereddüt yaşıyorsanız zaten olmaz, olsa da güzel olmaz. Değil mi
evet ama inandırabilirim kendimi diye düşünmüştüm ama haklısınız olsa da güzel olmayabilir içimde o kadar istek yok çünkü.
çekim gücü var arkadaşlar bir şeye inanıp emek verirseniz her zaman olur
emeksiz de olabilen şeyleri merak ediyorum aslında ben mesela sınıfa gelecek kişileri hayal etmem gibi. Çünkü emek varsa cekim güçsüz de mümkün zaten
Satürn Uranüs ve Marsım Yay da ve mars 3/4. ev diğerleri 4. ev. Stelyumu ben de araştırmıştım ama çok anlayamadım. Yorum yapabilirseniz sevinirim.
yayın kisisel özelliklerini biliyorum sadece gezmeyi konuşmayı çok seven Özgür ruhlu. Şanslı.
evet bir arkadaş da yazmış dini olarak da örtüşüyor
İlk defa benim gibi düşünen üstelik detaylı düşünen birine denk geliyorum ya :) yalnız olmadığımı bilemk güzel :)
ben biraz çelişkideyim bazı şeyler de tesadüf olamaz gibi geliyor. Toplanıp cekim gücü çalışması mi yapsak oluyor mu diye
bu yemek konusu keşke Bende de olsa bende ancak diyetteysem güzel yemek geliyor önüme
kimisi de diyor ki kaderi en üst noktası ve en alt noktası belli bir şey gibi düşünün. Sınırları belli ama en üstte mi en altta mi olacağını sen belirliyorsun. Bu bana daha mantıklı geliyor ama tabi değiştiremeyeceğimiz bazı şeylerin de belli olduğunu düşünüyorum.
özel değilse neler istediniz de olmadı yazar mısınız?süreci görmek belki yardımcı olmamızı sağlar
Çok yaşadığım bir olaydır kendisi. İster evren diyin ister dua kabulu diyin ne derseniz diyin böyle birşey var ve hep olacak
yazabileceğiniz örnekler var mı?
Kuzey düğümüm Akrepteymis doğum haritamdada 2 tanecik oglak cikti geri kalanı hep farklı burçlar neden dengesiz bir insan olduğumu simdi anladim şimdi bende akrep stelyumumu var
gözden kaçınmadıysam stelyumun yok canım herkeste stelyum olmayabiliyor zaten ve bu dengesizlik demek değil, haritanda uyumlu burçlar varsa gayet dengeli olabilirsin

Ahhaa beni takip et o zaman , bak ben 41 yaşında iki küçük çocukla başka ülkeye yerleşip yepyeni bir hayat kurdum , hep istediğim hayalim olan ama hiçbir tecrübemin olmadigi işi yapıyorum
Sadece iste , içten bir şekilde iste kuzum

Bende örnek bol en son yaşadığımı anlatayım.
Gece yatarken yastığımdan rahatsız oldum çok sert dedim kendi kendime sadece içimden geçirdim ya bişey yapacağımdan değildi. Sabah kalktığımda unutmuştum bile.
Ertesi gün bir X marka mobilyada aylar önce sorun yaşamıştım. Müşteri temsilcisi aradı işte özür amaçlı hediye yolladık size dedi. Aman mersi canım dedim kapattım. Bir sonraki gün kargo geldi. Bilin bakalım ne ?

Ben bir çok kitabı okudum, ama henüz gerçekleştiremiyorum, sabrım sınanıyor gibi hissediyorum.
Ben de her isteğimi gerçekleştirmiş değilim ama bu konuda şöyle diyorlar ; istediğin şeyi çaresizce istememek gerekiyor. Serbest bırakmak derken bunu kastediyorlar. Yani sen istediğin şey olmayacaksa bile bunu akışa bırakman lazım bu olmazsa ölürüm diye bir şey yok ve bu niye olmadı diyorsan zaten inanmamış oluyorsun. Mesela sabrın sınanmıyor zaten eninde sonunda olacak oldu hatta, gibi.

Gezegenlere bakıyorsunuz. Ay ve güneş de gezegen sayılıyor. 3 veya daha fazla burç aynı gezegendeyse stelyumunuz var demek

sana sormuş atladım hemen ama kusura bakma Cordelia
Stelyum olunca ne oluyor ? İlk defa duydum bunu

Bir de anlamadım , bir gezegende 3 burç nasıl mümkün olabilir ki?

Bende asla evlenmem ölürüm daha iyi diyen erkek düşmanı biriydim (gerçi hala boğmak istiyorum hepsini :)) ) buraya da az hava atmadım evlenmem bekarım oh miss filan bilin bakalım ne oldu önümüzdeki yaza evleniorum hala korkuyorum ama napayım aşıkım

çarpıcı örnekleriniz varsa bekleriz
O zaman çekim yapanlar nasıl yapıyorsunuz? Iste unut mu yoksa sürekli düşünmek mi formülü ne
sürekli düşününce endişe enerjisine giriyor. İste bırak. Olsun diye zorla düşünme, düşünesin hayal edesin varsa et yani zorlama olmasın içimden gelsin zaten olacak de
bu güvensizlik cidden oğlaklarda çok, eski bir flörtüm 2 saniye geç görüldü atsam sinirlenirdi anında görüldü olacak karşılıklı online olucaz illa
o zaman asla hoşlandığım kişiyle evlenecek değilim onu kesinlikle istemiyorum umarım yarın gelip bana açılmaz

gözden kaçınmadıysam stelyumun yok canım herkeste stelyum olmayabiliyor zaten ve bu dengesizlik demek değil, haritanda uyumlu burçlar varsa gayet dengeli olabilirsin

Üzüldüm şimdi severim astroloji ama bu kadar detaylı bilmiyordum. Bakalım bende çekim yasasını su the secreti okumaya başladım birini cekmek istiyorum. Umarım olur.

benim düşünce gücüm öyle çalışıyor bence ne zaman bişeyi istemesem anında başıma gelir anında hem de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…