Oğlaklar ev işi sevmez. Daha faydalı çalışmaları sever. Ev işini mecburiyetten yaparlar. Bir grup çalışması varsa en çok yazan, okuyan onlardır. Arı gibidirler. Ne bilim mağazada çalışıyorlarsa sürekli giysileri düzelten onlar olur. Oğlak burcu elemanlarım en az kaytaranlardı. Güçlüdür oğlaklar.Kararsız değilim aslında, genelde kolay karar veririm. İnatçıyım evet etrafımdaki herkesin ortak derdi
Disiplinli ve çalışkan olduğum da doğrudur iş anlamında. Ama ev işleri filan hak getire. Mantığım daha ağır basar doğrudur.
Ama bilemiyorum da aynı zamanda kendimi çok güçlü filan hissetmiyorum, genelde oğlak burçları çok güçlü soğuk dururlar diye bilinir ben pek öyle değilim :)
Site adı vermek istemiyorum. Google a doğum haritası yazın. Ücretsiz olan tarih saat isteyen site var. Oradan bakabilirsiniz.
Oğlaklar ev işi sevmez. Daha faydalı çalışmaları sever. Ev işini mecburiyetten yaparlar. Bir grup çalışması varsa en çok yazan, okuyan onlardır. Arı gibidirler. Ne bilim mağazada çalışıyorlarsa sürekli giysileri düzelten onlar olur. Oğlak burcu elemanlarım en az kaytaranlardı. Güçlüdür oğlaklar.
Bir ara konu açmıştınız yalnızlıkla ilgili. Şuan daha pozitif enerji alıyorum sizden
Bilmem 3 oğlak kadını tanıyorum bu üçüyle çok yakınım başka tanıdığım oğlak kadınları da böyle aşırı sevgilisini eşini kıskanan takıntı yapan inatçı sabırsız kadınlar tanıdıklarım yapma dersin inadına yapar sonra başı belaya girer gelir bu sefer dediğini yapcam der ama sonuç yine aynı ben artık yıldım yani :) mesaj yazar sevhilisine hemen ışık hızıyla cevap gelsin ister adamların başının etini yiyorlar bana daral getiriyolar artık benim sevgilimde oğlak erkeği oda aynı bana takıntılı bi yere gidince görüntülü arar filan tam bir paranoya burcu bence oğlak ama kalpleri çok temizdir asla zarar gelmez gözüm kapalı güvenirim hepsineÇok enteresan. Yani işve cilve anlıyorum ben de çok donuk biri değilimdir. Ama susadım acıktım, kurtarılmak istemek filan enteresanmış oğlak burçlarında ilk defa duydum. Yükselenleri ya da stelyumları farklıdır belki
Aslında çok kolay biliyor musun?
Esas zor olan bu kadar endişe , korku , kaygı gibi olumsuz ve negatif duygularla yaşamak
Hayatını pozitif düşünmeye kurgularsan , devamı çok güzel geliyor
Dün bir arkadasima anlatıyordum , sana da yazıyım , birkaç ay önce çok yorgun ve stresli bir donemimdeyken gayet içten bir şekilde ahh şöyle bir otel odasına yerlessem , yatsam , uyusam , dinlensem vs vs diye istedim
Şu anda bir otelde yaşıyorumşaka gibi ama gerçek , arkadaşıma da dedim , şuraya bir not dusuyum bir daha böyle saçma şeyleri çok içten isteme diye
evet ama inandırabilirim kendimi diye düşünmüştüm ama haklısınız olsa da güzel olmayabilir içimde o kadar istek yok çünkü.Tereddüt yaşıyorsanız zaten olmaz, olsa da güzel olmaz. Değil mi
emeksiz de olabilen şeyleri merak ediyorum aslında ben mesela sınıfa gelecek kişileri hayal etmem gibi. Çünkü emek varsa cekim güçsüz de mümkün zatençekim gücü var arkadaşlar bir şeye inanıp emek verirseniz her zaman olur
yayın kisisel özelliklerini biliyorum sadece gezmeyi konuşmayı çok seven Özgür ruhlu. Şanslı.Satürn Uranüs ve Marsım Yay da ve mars 3/4. ev diğerleri 4. ev. Stelyumu ben de araştırmıştım ama çok anlayamadım. Yorum yapabilirseniz sevinirim.
evet bir arkadaş da yazmış dini olarak da örtüşüyorben çok inanırım, çekim yasası diye bir şey var.. çekim yasası yüksekten bir şey bırakırsınız ve bu yer çekimiyle yere düşer mantığıyla hiç bakmadım. evrenimizde bir enerji var ve bu enerji çekimle harekete geçen bir şey. ve bence dualar da bir çekim değil midir? dua somut değil elle tutulmaz, görülmez ama isteriz ve kendimize çekeriz
ben biraz çelişkideyim bazı şeyler de tesadüf olamaz gibi geliyor. Toplanıp cekim gücü çalışması mi yapsak oluyor mu diyeİlk defa benim gibi düşünen üstelik detaylı düşünen birine denk geliyorum ya :) yalnız olmadığımı bilemk güzel :)
bu yemek konusu keşke Bende de olsa bende ancak diyetteysem güzel yemek geliyor önümeBurcum aslan yükselenim de aslan.. Rüya çok nadir görürüm, ama mutlaka çıkar. Bir kişiyi gözüm tutmasın negatiflik alayım, sonunda sağlam papuç çıkmaz.. aklımdan geçirdiğim başıma çoğu kez gelir. bir de oburluğumdan mı bilemeyeceğim amane zaman aklımdan bir yemek geçse ve canım çekse o yemek önüme gelir şanslıyım ki eşimle düşüncelerimiz uyuşuyor mu diyeyim nasıl tabir edeyim bilemiyorum ama, ahh şu keşke olsa vs diyorum bir bakmışım eşim ya almış ya halletmiş. yaaa daha yeni aklımdan geçirmiştim derim. eşim de takılır yaaa sen iste aklından gecırmen yeterlıben yaparım der ahaaah
kimisi de diyor ki kaderi en üst noktası ve en alt noktası belli bir şey gibi düşünün. Sınırları belli ama en üstte mi en altta mi olacağını sen belirliyorsun. Bu bana daha mantıklı geliyor ama tabi değiştiremeyeceğimiz bazı şeylerin de belli olduğunu düşünüyorum.Adam sonunda kendi ağzıyla diyoki
İstediğimiz kadar çekim yasası uygulayalım istediğimiz herşeyi elde edemeyiz diyo
Aman ben inanmıyorum zaten ya
Çabalarsak inanırsak ve kaderimizde de varsa bigün oluyo zaten bu çekim yasası denen şeyde olacağına inanmaktan geçiyo zaten
özel değilse neler istediniz de olmadı yazar mısınız?süreci görmek belki yardımcı olmamızı sağlarAncak GSM operatörlerinin çekim gücü diye bir şey var
Diğeri yok
Ben senelerce olumlu düşün güzel hisset uygulamaları yaptım ama istediğim şeyler olmadı
Olumsuz düşündüm gene olmadı
Hiç bir şey düşünmedim o konu hakkında yine olmadı
İnsan başına ne gelecekse onu yaşamaya devam ediyor
Sadece olaylara bakış açımızı değiştirebiliyoruz o kadar
yazabileceğiniz örnekler var mı?Çok yaşadığım bir olaydır kendisi. İster evren diyin ister dua kabulu diyin ne derseniz diyin böyle birşey var ve hep olacak
gözden kaçınmadıysam stelyumun yok canım herkeste stelyum olmayabiliyor zaten ve bu dengesizlik demek değil, haritanda uyumlu burçlar varsa gayet dengeli olabilirsinKuzey düğümüm Akrepteymis doğum haritamdada 2 tanecik oglak cikti geri kalanı hep farklı burçlar neden dengesiz bir insan olduğumu simdi anladimşimdi bende akrep stelyumumu var
Bazı insanlar yapı olarak endişeye eğimli doğuyor, bende de ay burcu yengeç ve Venüs balık (burda biraz astrolojiye giriyorum ama konuyla uyumlu Allahtan :) ) , ben de hem yapı olarak hem meslek olarak hem de yaşadıklarım sayesinde bayağı endişeli bir yapıdaydım, aslında benim mesleğimi de değiştirmem gerekiyor ama bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum, aslında evet ne yapabilirim söyler misin???
Ahahah bana da oluyor bazen bu tarz şeyler, aslında hiç yazmadım ama şimdi patlatayım bombayı, ben boşanmadan çok önce mesela wc de tek başıma kalınca (klasik bir Türk gibi aklım wc de çalışır )
boşandığımı, özgür olduğumu falan hayal ederdim , sonra korkularım gelirdi önüme yapamazdım, ama sonra kader evren her neyse bir şekilde eşimin boşanmayı istemesiyle , içten içe korktuğum ama çok istediğim olayı gerçekleştirdi. Şimdi aynı şeyi işim için yaşıyorum, şu an mesela oturdum burayı takip ediyorum vakit oldukça, enerjim sıfır, isteğim sıfır, aradılar az önce hedef yapmalısın falan ama istemiyorum bu işi ama parasız kalmaktan korkuyorum. Bakalım evren bana ne yol gösterecek bu konuda. Esasen ben tamamen hayatımı değiştirmek istiyorum, bambaşka bir ülkede yepyeni bir hayat...
Gezegenlere bakıyorsunuz. Ay ve güneş de gezegen sayılıyor. 3 veya daha fazla burç aynı gezegendeyse stelyumunuz var demekDoğum haritasında gezegenlere mi evlere mi bakmak lazım stelyum bulmak icin
Ben de her isteğimi gerçekleştirmiş değilim ama bu konuda şöyle diyorlar ; istediğin şeyi çaresizce istememek gerekiyor. Serbest bırakmak derken bunu kastediyorlar. Yani sen istediğin şey olmayacaksa bile bunu akışa bırakman lazım bu olmazsa ölürüm diye bir şey yok ve bu niye olmadı diyorsan zaten inanmamış oluyorsun. Mesela sabrın sınanmıyor zaten eninde sonunda olacak oldu hatta, gibi.Ben bir çok kitabı okudum, ama henüz gerçekleştiremiyorum, sabrım sınanıyor gibi hissediyorum.
Stelyum olunca ne oluyor ? İlk defa duydum bunuGezegenlere bakıyorsunuz. Ay ve güneş de gezegen sayılıyor. 3 veya daha fazla burç aynı gezegendeyse stelyumunuz var demek
sana sormuş atladım hemen ama kusura bakmaCordelia
Asıl burcunuz gibi etkiliyor ve onun özelliklerini de gösteriyorsunuzStelyum olunca ne oluyor ? İlk defa duydum bunu
Bir de anlamadım , bir gezegende 3 burç nasıl mümkün olabilir ki?
Bende asla evlenmem ölürüm daha iyi diyen erkek düşmanı biriydim (gerçi hala boğmak istiyorum hepsini :)) ) buraya da az hava atmadım evlenmem bekarım oh miss filan bilin bakalım ne oldu önümüzdeki yaza evleniorum hala korkuyorum ama napayım aşıkımevet ama inandırabilirim kendimi diye düşünmüştüm ama haklısınız olsa da güzel olmayabilir içimde o kadar istek yok çünkü.
emeksiz de olabilen şeyleri merak ediyorum aslında ben mesela sınıfa gelecek kişileri hayal etmem gibi. Çünkü emek varsa cekim güçsüz de mümkün zaten
yayın kisisel özelliklerini biliyorum sadece gezmeyi konuşmayı çok seven Özgür ruhlu. Şanslı.
evet bir arkadaş da yazmış dini olarak da örtüşüyor
ben biraz çelişkideyim bazı şeyler de tesadüf olamaz gibi geliyor. Toplanıp cekim gücü çalışması mi yapsak oluyor mu diye
bu yemek konusu keşke Bende de olsa bende ancak diyetteysem güzel yemek geliyor önüme
kimisi de diyor ki kaderi en üst noktası ve en alt noktası belli bir şey gibi düşünün. Sınırları belli ama en üstte mi en altta mi olacağını sen belirliyorsun. Bu bana daha mantıklı geliyor ama tabi değiştiremeyeceğimiz bazı şeylerin de belli olduğunu düşünüyorum.
özel değilse neler istediniz de olmadı yazar mısınız?süreci görmek belki yardımcı olmamızı sağlar
yazabileceğiniz örnekler var mı?
gözden kaçınmadıysam stelyumun yok canım herkeste stelyum olmayabiliyor zaten ve bu dengesizlik demek değil, haritanda uyumlu burçlar varsa gayet dengeli olabilirsin
çarpıcı örnekleriniz varsa beklerizOluyor kesinlikle oluyor
Bunu kendi hayatimda da bircok kez yasadim.
Ama ayni oranda olumsuzlar da oluyor bu yuzden hep pozitif dusunmek ve konusmak zorunda kaliyorsunuz hatta aglarken bile cumlelerinize dikkat ediyorsunuz bu da biraz sinir bozucu olabiliyor
sürekli düşününce endişe enerjisine giriyor. İste bırak. Olsun diye zorla düşünme, düşünesin hayal edesin varsa et yani zorlama olmasın içimden gelsin zaten olacak deO zaman çekim yapanlar nasıl yapıyorsunuz? Iste unut mu yoksa sürekli düşünmek mi formülü ne
bu güvensizlik cidden oğlaklarda çok, eski bir flörtüm 2 saniye geç görüldü atsam sinirlenirdi anında görüldü olacak karşılıklı online olucaz illaBilmem 3 oğlak kadını tanıyorum bu üçüyle çok yakınım başka tanıdığım oğlak kadınları da böyle aşırı sevgilisini eşini kıskanan takıntı yapan inatçı sabırsız kadınlar tanıdıklarım yapma dersin inadına yapar sonra başı belaya girer gelir bu sefer dediğini yapcam der ama sonuç yine aynı ben artık yıldım yani :) mesaj yazar sevhilisine hemen ışık hızıyla cevap gelsin ister adamların başının etini yiyorlar bana daral getiriyolar artık benim sevgilimde oğlak erkeği oda aynı bana takıntılı bi yere gidince görüntülü arar filan tam bir paranoya burcu bence oğlak ama kalpleri çok temizdir asla zarar gelmez gözüm kapalı güvenirim hepsine
o zaman asla hoşlandığım kişiyle evlenecek değilim onu kesinlikle istemiyorum umarım yarın gelip bana açılmazBende asla evlenmem ölürüm daha iyi diyen erkek düşmanı biriydim (gerçi hala boğmak istiyorum hepsini :)) ) buraya da az hava atmadım evlenmem bekarım oh miss filan bilin bakalım ne oldu önümüzdeki yaza evleniorum hala korkuyorum ama napayım aşıkım
Gezegenlere bakıyorsunuz. Ay ve güneş de gezegen sayılıyor. 3 veya daha fazla burç aynı gezegendeyse stelyumunuz var demek
sana sormuş atladım hemen ama kusura bakmaCordelia
gözden kaçınmadıysam stelyumun yok canım herkeste stelyum olmayabiliyor zaten ve bu dengesizlik demek değil, haritanda uyumlu burçlar varsa gayet dengeli olabilirsin
benim düşünce gücüm öyle çalışıyor benceçarpıcı örnekleriniz varsa bekleriz
sürekli düşününce endişe enerjisine giriyor. İste bırak. Olsun diye zorla düşünme, düşünesin hayal edesin varsa et yani zorlama olmasın içimden gelsin zaten olacak de
bu güvensizlik cidden oğlaklarda çok, eski bir flörtüm 2 saniye geç görüldü atsam sinirlenirdi anında görüldü olacak karşılıklı online olucaz illa
o zaman asla hoşlandığım kişiyle evlenecek değilim onu kesinlikle istemiyorum umarım yarın gelip bana açılmaz
Ay eksik yazmışım bir gezegende değil 3 gezegende 1 burç oluyor, mesela Venüs Merkür Pluto oğlak gibi.Stelyum olunca ne oluyor ? İlk defa duydum bunu
Bir de anlamadım , bir gezegende 3 burç nasıl mümkün olabilir ki?