gelişmeler olursa bekliyoruz ☺Üzüldüm şimdiseverim astroloji ama bu kadar detaylı bilmiyordum. Bakalım bende çekim yasasını su the secreti okumaya başladım birini cekmek istiyorum. Umarım olur.
Bunu keşfetmeniz de güzel siz de buraya yoğunlaşınbenim düşünce gücüm öyle çalışıyor bencene zaman bişeyi istemesem anında başıma gelir anında hem de :)
Ben de baktım.simdi doğru anladıysam benim stelyumum da yaymışAy eksik yazmışım bir gezegende değil 3 gezegende 1 burç oluyor, mesela Venüs Merkür Pluto oğlak gibi.
Böyle konuşuyorum ama çok da anlamam aslında ama yorumum şu şekilde; eşiniz rahatına düşkün biri ayrıca yemeyi içmeyi gezmeyi seviyor. boğalar genelde boğazına düşkün oluyor ve bol para harcıyor, boğa da yay da sosyal burçlar arkadaş çevresi geniş olabilir değilse de arkadaşlarıyla vakit geçirmekten zevk alıyor olabilir. Pozitif enerjili biri olabilir,güvene önem veriyor. bazı Boğalar mükemmeliyetçi ve işkolik oluyor ams hep de olmuyor bundan emin olamadım. Lüksü seviyor aynı zamanda. Bazen size ilgisi az geliyor olabilir. Boğalar genelde çok göstermiyor ya da hissettiremiyor sevgisini Başlarda,tabi siz evliymişsiniz bilemicem.Tuttu mub l a s t eşim boğa burcu. 2 stelyumu var. Boğa ve yay. Sizce nasıl biri?
Topik %80 yay %15 oğlak ve %5 diğer burçlardan oluşuyorBen de baktım.simdi doğru anladıysam benim stelyumum da yaymış
Katıl tabiHanımlar nelerden bahsediyorsunuz, ben de dahil olmak istiyorum. Beni de aranıza alın.Mars satürne mi kaymış, satürn venüse yan mı bakmış, ne olmuş , ben de anlamak istiyorum, ben dee. (Sezercik)
Evlenmek istemiyorumun altında bana deliler gibi aşık birini istiyorum yatıyordu aslında ama işin buralara geleceğini hiç hesap etmemiştim geçen eylüle mi alsak filan diye adamı deli ettim gene kaçak gelin gibi olcam diye korkuyorumgelişmeler olursa bekliyoruz ☺
Bunu keşfetmeniz de güzel siz de buraya yoğunlaşınmesela para iğrenç bişey bence zenginlik ev mal mülk aşırı gereksiz :)))
Ok şimdi oldu , teşekkürlerAy eksik yazmışım bir gezegende değil 3 gezegende 1 burç oluyor, mesela Venüs Merkür Pluto oğlak gibi.
Benim de en büyük isteklerimden biri bu evlenmek istesen yine bulunur biri de aşk çok nadir geliyor.MutluluklarEvlenmek istemiyorumun altında bana deliler gibi aşık birini istiyorum yatıyordu aslında ama işin buralara geleceğini hiç hesap etmemiştim geçen eylüle mi alsak filan diye adamı deli ettim gene kaçak gelin gibi olcam diye korkuyorum
Şimdi baktım doğum haritamaAy eksik yazmışım bir gezegende değil 3 gezegende 1 burç oluyor, mesela Venüs Merkür Pluto oğlak gibi.
ya evet çok aşığım zaten birlikte yaşıyoruz ne gerek var anlamıyorum aşırı tırsıyorum kova burcunun özgürlük manyaklığını dibine kadar yaşıyorum ben ya nasıl başetcem bu duyguyla bilmiyorum karşımdakide aşırı kıskanç bir oğlak erkeği çok şenlikli bi evlilik olacak gibi hayrlısı artıkBenim de en büyük isteklerimden biri bu evlenmek istesen yine bulunur biri de aşk çok nadir geliyor.Mutluluklar ☺
Katıl tabiherkes bir şeyler çekmek istiyor kimileri neleri çektiğini anlatıyor ,bolca burç da mevcut birkaç sayfa okusan bile anlarsın nasıl özet geçelim
Sadece gezegenlerde var dimi true node kavuşum vs sayılmıyor. Bu burçların da özellikleri sizde var sizi etkiliyorlar demek. Cordelia da hisleri kuvvetli biri siz de o da Başak stelyumluymus demek ki Başakta da bir şey var.Şimdi baktım doğum haritama
3 tane yengeç , 3 tane başak var
Ne demek bu şimdi ?
Olmuş gibi davranıyoruz olduğunu hayal ediyoruz, mesela sen Zengin ve başarılısın su dakikadan sonra davranısların Zengin ve başarılı olduğunda nasıl olacaksa öyle olsun ve öyle olduğuna İnan. Tabi bunları diyorum da bu işin gurusuBen de para ve çok başarı çekmek istiyorum hocam, nasıl çekiliyor? Ay işe yarar mı? Pek aram yoktur böyle şeylerle ama çekiliyorsa biz de çekelim, elimiz boş durmasın hocam. Vira bismillah deyip oltamızı salalım.
Ben terazi burcuyum, yükselenim yengeç. Tüm bilgim bundan ibaret. Nasıl çekiyoruz şimdi?
Edit: Ay çok pardon yükselenim boğaymış. Şimdi baktım
Evet sadece gezegenlerde var , hislerim çok kuvvetlidir ama stelyum hiç duymamıştım cidden , biraz googleliyim ben bu mevzuyuSadece gezegenlerde var dimi true node kavuşum vs sayılmıyor. Bu burçların da özellikleri sizde var sizi etkiliyorlar demek. Cordelia da hisleri kuvvetli biri siz de o da Başak stelyumluymus demek ki Başakta da bir şey var.
Tw... kullanıyorsanız orda bu tür şeyleri anlatan birçok hesap var ama insan bi süre sonra şişiyor burç burç sürekli burç konuşuyorlarEvet sadece gezegenlerde var , hislerim çok kuvvetlidir ama stelyum hiç duymamıştım cidden , biraz googleliyim ben bu mevzuyu
Tek tek okuyorum tüm mesajlarıAynen öyle inşallah
Bu konu üzerinde çalışıyorum ben de ama cidden çok zormuşYaratılış ve yaptığım meslek sayesinde zaten aşırı stresli, dikkatli, kaygılı, endişeli yapım iyice arttı ama azaltmaya çalışıyorum, maneviyatımı kuvvetlendirmeye, her şerden bir hayır çıkacağına, acıların bizi olgunlaştırmak için var olduğuna, her bitişin yeni bir başlangıca yol açtığına inanıyorum ve herşeyi akışa bırakıyorum :)
Bı göz atıyım , astrolog bir arkadaşım var , ona da yazdım şimdi anlat şunu bana diyeTw... kullanıyorsanız orda bu tür şeyleri anlatan birçok hesap var ama insan bi süre sonra şişiyor burç burç sürekli burç konuşuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?