Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daha önce kullanmadığım için bilmiyorum kızlar kredi kartı olsa bi dert olmasa bi dert arkadaş .. bu kuponda yattı seçtiğim kupon fiyatından düşük oyüzden kuponu kabul etmiyomuş:26:

limangodaki gibi transfer şansı varsa ben senin yerine kullanabilirim.ama istemezsen de anlarım

transfer var mı tam bimiyorum ama sağ üstteki hesabıma girip ordan kuponlarıma bi bakabilir misin arkadaşına gönder fln gibi birşey var mı

alışveriş kuponlarımı görmek istiyorum diye bişey var ama gönder yazmıyo:26: bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mii ?

harikasın ya.. sayende eşime çok ciks tişört aldım.. dediğin gibi kazıkların yerine tutsun :)

kızlar theremad de formu doldurunca ödül kazandınız dedi.. kazanan arkadaşlara damı öyle demişti...cevap verirseniz sevinirim..
bide kaç günde geliyo kargo??

biraz geç oldu ama cevap vereyim yinede.banada aynen öyle oldu canım.kazandın büyük ihtimal.tebrikler

benim iş yoğun bu ara patronlar başka yer yokmuş gibi sürekli benm masa başındalarbütün iş benm masadan yürüo foruma giremiyorum sinir oluyorum kaçırıyorum herşeyi

dominosun cevabını sucuklu olan şıkkı işaretledim sanırım yanlış oldu

pff tam bir safım ya markafoniye kazık atıyım derken yine ben kazık yedim
sınawım war we ben çalışmak yerine saatlerdir ne alsam die baktım durdum sabahlıcam mecbur şimdi. o kdr baktm baktım sonunda da aldığım 3 tane çamaşır

fincan ince olursa daha çok soğur gibime geliyor
bence cevap telve
çünkü peltemsi şeyin soğuması daha geç olur,kahveyi de sıcak tutmuş olur diye mantık yürütüyorum:26:

ben köpüklü olduğu için yapmıştım:44::44::44::44::44:

internetten baktım ince kenarlı fincan olduğu için geç soğuyo demişler ama bilemedim bende
:26::26::26:

Kızlar rexona facebook sayfasına göz atın
rexona elçiliği adında bir kampanya başlatmışlar ben kayıt oldum bakalım kaç kişiyi yazdırabilicem :44:

Kızlar ben bugün internetten araştırdım ve sanırım kahvenin geç soğumasının sebebi köpüğüymüş:

"Köpük sayesinde kahvenin tadı uzun süre damakta kalır ve köpük kahvenin geç soğumasını da sağlar. "

diye yazıyordu bir sitede. :44:

bende ince fincanda sunulduüu için geç soğur ve uzun süre kahve tadını sürdürmenizi sağlar diye okudum :44:
bu rexona olayı kolay diye düşünüyordum ama insanlar tel vermeye çekiniyor :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…