daha önce kullanmadığım için bilmiyorum kızlarkredi kartı olsa bi dert olmasa bi dert arkadaş .. bu kuponda yattı seçtiğim kupon fiyatından düşük oyüzden kuponu kabul etmiyomuş:26:
limangodaki gibi transfer şansı varsa ben senin yerine kullanabilirim.ama istemezsen de anlarım
kullanamıyorum nasılsa işine yararsa gönderirim ama önce nasıl yapabiliceğimi anlatmanız lazım
transfer var mı tam bimiyorum ama sağ üstteki hesabıma girip ordan kuponlarıma bi bakabilir misin arkadaşına gönder fln gibi birşey var mı
kızlar markofoni hesaplarınızı kontrol edin bugün bana hem kargo bedava hem 10 tllik çek verdi. genelde çoğu kişiye aynı anda verio diye biliyorumben de 10.90a t shirt alıyorum şimdi.markofoniden yediğim eski kazıklara sayıcam
alışveriş kuponlarımı görmek istiyorum diye bişey var ama gönder yazmıyo:26: bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mii ?
harikasın ya.. sayende eşime çok ciks tişört aldım.. dediğin gibi kazıkların yerine tutsun :)
neyse canım biz ikimiz de pek anlamıoruz bilen de yok heralde.ama çok teşekkür ederim yine de
kızlar theremad de formu doldurunca ödül kazandınız dedi.. kazanan arkadaşlara damı öyle demişti...cevap verirseniz sevinirim..
bide kaç günde geliyo kargo??
kızlar daha öncede yazmıştım fikrimühim bebek hala elime ulaşmadı izmirde başka bi arkadaş daha vardı sanırım ulaşmayan ulaştı mı acaba ona?
fincan ince olursa daha çok soğur gibime geliyor
bence cevap telve
çünkü peltemsi şeyin soğuması daha geç olur,kahveyi de sıcak tutmuş olur diye mantık yürütüyorum:26:
ben köpüklü olduğu için yapmıştım:44::44::44::44::44:
markofoni için bir istek arkadaşlar lütfen şahsıma
kızlar markofoni hesaplarınızı kontrol edin bugün bana hem kargo bedava hem 10 tllik çek verdi. genelde çoğu kişiye aynı anda verio diye biliyorumben de 10.90a t shirt alıyorum şimdi.markofoniden yediğim eski kazıklara sayıcam
Kızlar ben bugün internetten araştırdım ve sanırım kahvenin geç soğumasının sebebi köpüğüymüş:
"Köpük sayesinde kahvenin tadı uzun süre damakta kalır ve köpük kahvenin geç soğumasını da sağlar. "
diye yazıyordu bir sitede. :44: