kızlar markofoni hesaplarınızı kontrol edin bugün bana hem kargo bedava hem 10 tllik çek verdi. genelde çoğu kişiye aynı anda verio diye biliyorumben de 10.90a t shirt alıyorum şimdi.markofoniden yediğim eski kazıklara sayıcam
kızlar markofoni hesaplarınızı kontrol edin bugün bana hem kargo bedava hem 10 tllik çek verdi. genelde çoğu kişiye aynı anda verio diye biliyorumben de 10.90a t shirt alıyorum şimdi.markofoniden yediğim eski kazıklara sayıcam
fincan ince olursa daha çok soğur gibime geliyor
bence cevap telve
çünkü peltemsi şeyin soğuması daha geç olur,kahveyi de sıcak tutmuş olur diye mantık yürütüyorum:26:
bence cevap telve
çünkü peltemsi şeyin soğuması daha geç olur,kahveyi de sıcak tutmuş olur diye mantık yürütüyorum:26:
bence cevap telve
bende aynen senin gibi düşündüm...inş. doğrudur...
Bende 12 mayıs kazananları listesindeyim bana da mail gelmedi herhalde direkt kremi yollayacaklarKızlar Olay Soruyor kampanyasında adım kazananlar listesinde görünüyor ama bana mail filan gelmedi. Başka kazanan var mı bir şey yapmamız gerekiyor mu?:26:
avon kazananlara herhangi bir mail filan geldi mi kızlar?
ben dün bi çanta almıştım.hemen iptal ettirdim ve yeniden aldım sabah
15 tl kara geçtim
şimdi de üye ettiğim kişilerin (kanka,sevgili,anne vb) hesaplarındaki çekleri kullanıcam
kendi hesabıma da 10'ar tl ler gelecek yine oh
çok hin fikirlerim var bugün markafoni hakkında
çok iyiymiş seninki ya.keşke ben de daha önceden yapsaydım.acaba şimdi üye etsem hemen gelir mi onlara da çek.hiç sanmıorum ama
bilmem ki bi dene bakalımmm:26:
denedim.kargo bedava dio ama 10 tl wermedi kahroldum
sipariş onayı vermiyor
hata oldu diyor
sizde de öyle mi kızlar?
kredi kartım yok ama 10tl çek var u.s polonun termosu var 8.90 olur muki :26:
kupon fazla gelmiş bende pehh peh peh.
sipariş onayı vermiyor
hata oldu diyor
sizde de öyle mi kızlar?
tam anlamadım canm ama kredi kartsız alamıyorsun bildiğim kadarıyla.
bi de 10 tlnin altında çeki kullanamıyorsun
anlamadım? :26: