- 7 Mart 2011
- 1.750
- 3
kızlar sayenizde o kadar çok kampanyaya katıldım ki inanın takip edemiyorum kazanıp kazanmadığımı...:)) çoook teşekkür ederim....
Anlaşılacağı üzere köpüksüz Türk kahvesi olmaz. Köpük sayesinde kahvenin tadı uzun süre damakta kalır ve köpük kahvenin geç soğumasını da sağlar. Türk kahvesi yoğun kıvamda olmasından dolayı ağızda uzun süreli bir tat bırakır .Çok güzel bir kokusu vardır ve bununla diğer kahve çeşitlerinden ayrılır. Türk kahvesi, küçük ince kenarlı fincanda servis edilir ve sıcaklığını kahve içilene kadar muhafaza eder. Kahve içilmeden önce çok kısa bir süre beklenir ki, fincanın dibinde “telve” tabir edilen kalınca bir kahve tabakası oluşsun. Böylece kalın kahve parçacıkları fincanın dibine çöker ve kahve kendiliğinden filtre olur.
Anlamadım gitti
Plus Canvas 'tan 250 tl ' lik alışveriş çeki kazan !
PlusCanvas.com | Türkiye'nin En Büyük Tablo Mağazası
Yeniliklerden haberdar ol 250 TL Alışveriş Çeki kazan.
Kızlar sitenin en alt kısmında yer alan bölüme mail adresinizi kaydediyorsunuz.
Plaj Terliği Kazanın!
iVillage Türkiye ve spor kıyafet - aksesuarlarının alışveriş adresi Sporcum.com'dan yaza özel kampanya!
Sporcum.com�a üye olan , sonrasında 'üye olurken belirttiği isim, soyad ve maili ivillage@mynet.com mail adresimize gönderen' her 200'üncü okurumuz 'Havaianas Terlik Style White' terlik kazanacak.
KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!
Ayrıca, kampanyaya katılan tüm okurlarımıza da yüzde 20 indirim çeki hediye edilecek.
Kampanyamıza, 16 Mayıs - 30 Mayıs 2011 tarihleri arasında katılabilirsiniz.
KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!
Havaianas Style terlik özellikleri;
Havaianas Style, sıcacık ve kalplerle bezeli ve pırıltılı ufak bir taş içeren bir tasarıma sahip.
� Kauçuk üst ve taban.
� Parmak arası.
� Kabartmalı Havaianas logosu.
� Yastıklı iç taban.
� Tabanı kalp desenli, şerit ve şerit üstü logo aynı renkte.
Önemli Not: Kazananların maillerini geç kontrol etme, maillerin junka düşmesi gibi sorunlar nedeniyle bilgilendirme maili ulaşmamasından İvillage Türkiye sorumlu değildir. Kazananlar, belirtilen tarihte iVillage Türkiye sayfasında yayınlayarak duyurulmaktadır. Hediye kazananlar, kazandıkları açıklandıktan en geç 15 gün içinde adres bilgilerini iletmek durumundadır. Aksi takdirde hediyeleri gönderilmeyecektir.
Kızlar Bamtur'un facebook sayfasında 16-29 Mayıs tarihleri arasında her gün 5 soruluk bir testi en kısa sürede en çok doğruyla çözen kişi bir haftalık gemiyle Yunan Adaları turu kazanıyor (çift kişilik) Ayrıca 2. ve 3. ye de Bodrum'da çift kişilik 5 gün tatil!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
tamamı sallamayla 1 tane yanlışım çıktı ben bile şaşırdım
Genel Kültür soruları mı var ben hiç bakmadım nasılsa onca gün boyunca giremem uygulamaya diye
yok canım ya bi resim gösteriyorlar burası neresi diye soruyorlar yurtışıda var soruların içinde
tamamı sallamayla 1 tane yanlışım çıktı ben bile şaşırdım
markofoniden 10 tl alışveriş çekini kullanananlar arkadaşlar kargo ödediniz mi?
bana hiç demedi yanlış filan,doğru mu yaptım ki hepsini:26:
bu yazı nerde yazıyor. sitede bulamadım.
güle güle kullanipragazdan kazandığım tüpüm geldiiisanırım cüsse olarak kazandığım en büyük hediyeydi