Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar markofoni hesaplarınızı kontrol edin bugün bana hem kargo bedava hem 10 tllik çek verdi. genelde çoğu kişiye aynı anda verio diye biliyorumben de 10.90a t shirt alıyorum şimdi.markofoniden yediğim eski kazıklara sayıcam:KK34:

kızlar markofoni hesaplarınızı kontrol edin bugün bana hem kargo bedava hem 10 tllik çek verdi. genelde çoğu kişiye aynı anda verio diye biliyorumben de 10.90a t shirt alıyorum şimdi.markofoniden yediğim eski kazıklara sayıcam:KK34:

aaaaa bana da gelmiş:21::21::21::21:

ben dün bi çanta almıştım.hemen iptal ettirdim ve yeniden aldım sabah
15 tl kara geçtim:KK61:
şimdi de üye ettiğim kişilerin (kanka,sevgili,anne vb) hesaplarındaki çekleri kullanıcam
kendi hesabıma da 10'ar tl ler gelecek yine oh:KK60:
çok hin fikirlerim var bugün markafoni hakkında:KK47:

fincan ince olursa daha çok soğur gibime geliyor
bence cevap telve
çünkü peltemsi şeyin soğuması daha geç olur,kahveyi de sıcak tutmuş olur diye mantık yürütüyorum:26:

bence cevap telve
çünkü peltemsi şeyin soğuması daha geç olur,kahveyi de sıcak tutmuş olur diye mantık yürütüyorum:26:

bende aynen senin gibi düşündüm...inş. doğrudur...

bence cevap telve

ben köpüklü olduğu için yapmıştım:44::44::44::44::44:

Kızlar Olay Soruyor kampanyasında adım kazananlar listesinde görünüyor ama bana mail filan gelmedi. Başka kazanan var mı bir şey yapmamız gerekiyor mu?:26:
Bende 12 mayıs kazananları listesindeyim bana da mail gelmedi herhalde direkt kremi yollayacaklar :KK61:
avon kazananlara herhangi bir mail filan geldi mi kızlar?

yok canım mail gelmedi :KK50:
Kahve sorusunun cevabını bende ince kenarlı fincan yaptım kaç yıllık tiryakiyim inşallah doğrudur :KK1:

ben dün bi çanta almıştım.hemen iptal ettirdim ve yeniden aldım sabah
15 tl kara geçtim:KK61:
şimdi de üye ettiğim kişilerin (kanka,sevgili,anne vb) hesaplarındaki çekleri kullanıcam
kendi hesabıma da 10'ar tl ler gelecek yine oh:KK60:
çok hin fikirlerim var bugün markafoni hakkında:KK47:

çok iyiymiş seninki ya.keşke ben de daha önceden yapsaydım.acaba şimdi üye etsem hemen gelir mi onlara da çek.hiç sanmıorum ama

arkadaşlar bu huugies kamapanyasına nasıl katılıyorsunuz?ben sayfasına baktım form filan yok:KK50:

tam anlamadım canm ama kredi kartsız alamıyorsun bildiğim kadarıyla.
bi de 10 tlnin altında çeki kullanamıyorsun

anlamadım? :26:

daha önce kullanmadığım için bilmiyorum kızlar:KK53: kredi kartı olsa bi dert olmasa bi dert arkadaş :63:.. bu kuponda yattı:KK9: seçtiğim kupon fiyatından düşük oyüzden kuponu kabul etmiyomuş:26:

X