Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hadi ya öyle miymiş zaten sadece 3 gün soru soracaktı ilk günden fiyasko

kahve dünyasının kendi sitesinde ince kenarlı olması diyo...

tatlım üst tarafta kaç yanlış kaç doğru olduğunu yazıo mutlaka yazmıştır da görmemişsindir.. yarınkinde dikkat edersin cnm

siyah inci rica etem bene markafoni için istek yaparmısın ? beklemekden sıkıldım kaç haftadır yedeklerde beklemekden tşkler...

ya banada cevap verın noluyo burda :) ne kazanıyrosunuz nasıl kazanıyorsunuz anlamadım yahu cok sayfa var okuyamadımda

Herkese mutlu günler..

Facebook ta etinin sayfasına bakın kızlar, kiminle mutlu olursun linki var hediye paketi kazanabilirsiniz :) Kahve dünyasının sorusunu da yanıtladım bakalım çıkacak mı ?

cevabım doğru ama şansım yok
ipragazdan kazandığım tüpüm geldiii sanırım cüsse olarak kazandığım en büyük hediyeydi
canım güzel güzel yemekler pişir güle güle kullan

ya banada cevap verın noluyo burda :) ne kazanıyrosunuz nasıl kazanıyorsunuz anlamadım yahu cok sayfa var okuyamadımda
Hoşgeldin
Firmların kampanyaları oluyor onlara katılıyoruz ya da facebookta firmaların yarışmaları çekilişleri oluyor onlara katılıyoruz şansı olan kazanıyor Burdan kampanya haberlerini duyuruyoruz.Katılmak isteyenler katılıyor.Başlardaki sayfalara göz atmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…