Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın kızlar onurair in facebook sayfasına bir göz atın
Onur Air'den 19. Yıl Kampanyası
Tamamı Airbus’tan oluşan 33 uçaklık filo ve 7.890 koltuk ile Türkiye’nin en büyük kapasitesine sahip özel havayolu şirketi olan Onur Air, 19. yıl dönümünü kutluyor. 14 Mayıs 1992 tarihinde ilk uçuşunu gerçekleştiren ve bugüne kadar 65 milyon yolcuya hizmet veren Onur Air, göklerdeki 19. yılını kutlayacağı kampanyası kapsamında 19 kişi ücretsiz uçak bileti, sorulan soruya doğru cevap veren herkes % 19 indirim kazanacak.

Onur Air - 19. Yıl Kampanyası | Facebook

kızlar daha öncede yazmıştım fikrimühim bebek hala elime ulaşmadı izmirde başka bi arkadaş daha vardı sanırım ulaşmayan ulaştı mı acaba ona?

kızlar sayenizde o kadar çok kampanyaya katıldım ki inanın takip edemiyorum kazanıp kazanmadığımı...:)) çoook teşekkür ederim....

Bende zmirdeyim fm banada gelmedi yada geldiler yoktum ama not bırakılmamıstı hiç bi tek ups den not bırakmıslar o ne bilmiyorummmm

Kızlar Olay Soruyor kampanyasında adım kazananlar listesinde görünüyor ama bana mail filan gelmedi. Başka kazanan var mı bir şey yapmamız gerekiyor mu?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…