Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Plaj Terliği Kazanın!
iVillage Türkiye ve spor kıyafet - aksesuarlarının alışveriş adresi Sporcum.com'dan yaza özel kampanya!

Sporcum.com’a üye olan , sonrasında 'üye olurken belirttiği isim, soyad ve maili ivillage@mynet.com mail adresimize gönderen' her 200'üncü okurumuz 'Havaianas Terlik Style White' terlik kazanacak.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!

Ayrıca, kampanyaya katılan tüm okurlarımıza da yüzde 20 indirim çeki hediye edilecek.

Kampanyamıza, 16 Mayıs - 30 Mayıs 2011 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!

Havaianas Style terlik özellikleri;

Havaianas Style, sıcacık ve kalplerle bezeli ve pırıltılı ufak bir taş içeren bir tasarıma sahip.

• Kauçuk üst ve taban.
• Parmak arası.
• Kabartmalı Havaianas logosu.
• Yastıklı iç taban.
• Tabanı kalp desenli, şerit ve şerit üstü logo aynı renkte.

Önemli Not: Kazananların maillerini geç kontrol etme, maillerin junka düşmesi gibi sorunlar nedeniyle bilgilendirme maili ulaşmamasından İvillage Türkiye sorumlu değildir. Kazananlar, belirtilen tarihte iVillage Türkiye sayfasında yayınlayarak duyurulmaktadır. Hediye kazananlar, kazandıkları açıklandıktan en geç 15 gün içinde adres bilgilerini iletmek durumundadır. Aksi takdirde hediyeleri gönderilmeyecektir.

bugün beni huggiesden aradılar bulunduğum ili yazmayı unutmuşumda :KK9::KK9::KK9: galiba kargolamak için istediler:26::26::26:

bugün beni huggiesten aradılar.daha önce katılmıştınız tekrar gönderimlerimiz başladı.hangi boy istersiniz bir paket daha yolluycaz dediler.adres aynımı diye sordular.:21:
zaten bir haftadır takip edemedim burayı.çok kampanya kaçırmışım:KK50:

bugün beni huggiesten aradılar.daha önce katılmıştınız tekrar gönderimlerimiz başladı.hangi boy istersiniz bir paket daha yolluycaz dediler.adres aynımı diye sordular.:21:
zaten bir haftadır takip edemedim burayı.çok kampanya kaçırmışım:KK50:

ne güzel aramışlar beni hiç aramıyorlarrr ya
:KK59:

bebak v ci kampanyasını ben duyurdum cnım zaten ama bebak geldi eci gelmedi sanırım eci gelcek az öncede fm paketi geldi şirinmişşşşş

X