- 1 Temmuz 2007
- 8.684
- 5
slm arkadaşlar çok mutluyum bir blogdan bingomingo sitesiyle yaptığı kampanyadan süper bir çanta kazanmışım...
bu arada benimde bloğumda 3 güncel kampanyam var katılmak isteyen nickimin altında yazıyor blog adresim ordan katılsınn 3 kampanyam mevcut
hediyeler toka düzenleyici,kına sepeti,amigurumi oyuncak bebek,tablo,bebek kutusu 2 adett
bu arada fikrimühimdende paketim gelmiş şuan annemlerdeyim eşim almış görmedim ama güzelmiş içindekiler burda resmini koyan var mı paketi gelip de?
ptt den ne geliyo ödemeliiiiiiiiiii:26::26::26::26:
türkü cd si ödemelimi :26:
Hayır tek kuruş ödemiyorsunuz kızlar.
gmzzzmmmm acaba adreste mı bır problem:26::26::26::26: war kazananların hepsı gelıyo cunku senınkınde bı sorun olmalıııııııııı
anne çiçeği için mail atmışlar bize ulaşın diyeee
kendim gidip alsaydım keşke anneme çiçek vala pişman oldum öff bu nedir
yahu bize gelen kargocularda bi ilginç bütün zillere basıyo bizimkine basmıyo.. komşular size kargo gelmiş diyolar bu arada üstüste çok geldi utanıyorum
yahu bize gelen kargocularda bi ilginç bütün zillere basıyo bizimkine basmıyo.. komşular size kargo gelmiş diyolar bu arada üstüste çok geldi utanıyorum
ay söylemeden geçemicem nickin ne kadar ilginçmişbizim komşular de genelde kapının önünde bahçede oturuyor oluyorlar her gelen kargoyu görüyorlar mecburen. Utandım artık
ay söylemeden geçemicem nickin ne kadar ilginçmişbizim komşular de genelde kapının önünde bahçede oturuyor oluyorlar her gelen kargoyu görüyorlar mecburen. Utandım artık
aranızda muhabbet yoksa kimbilir neler düşünüyolardır