Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

SanalPazar'a üye olun, Üyelik doğrulama yapın, Sanal pazar teradından sms olarak gelen şifrenizi 2363'e gönderin 12 TL/30 Dk'lık konuşma paketi kazanın

Üyelik Doğrulama Nedir?
Üye olan kişilerin sitemizdeki yönlendirmelere uyarak e-mail, GSM ve T.C. Kimlik numaralarını doğrulamaları gerekmektedir.
Belirtilen e-mail, GSM ve T.C. Kimlik numaraları birbiriyle tutarlı olmak zorundadır.
Herhangi bir e-mail, GSM ve T.C. Kimlik numarası ancak 1 üyelik için kullanılabilecektir.

Kampanyaya SMS ile katılım bedeli Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0.65 TL, Vodafone abonleri için KDV ve ÖİV dahil 0.40 TL olarak ücretlendirilecektir. Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
Her tüketici 1 Şifre ile 1 kez kampanyaya katılabilir.

SanalPazar.com - Alveriin yeni tad

Ayy ne güzel canım tebrikler...

Yokum(((
Kızlar çok büyük bir ihanete uğradım.facede kampanyaperisi adlı bir adresim vardı.Voit Fitness sayfası yarışma düzenlemişti.Kondüsyon bisikleti verecekti ve ben bunu çok istiyordum.Ben ve marina diye birisi vardı ikimiz çekişmeli götürüyorduk.Yarışmanın bitimine 2 gün kala baktım adresim açılmıyorr!!Meğerse yarışmayı ıkazanmak için böyle seni yorumunu şikayet edip hesabını kapattırıyorlarmış.Ben gecemi gündüzümü verdim.O kadar çok uğraştım ki.Resmen içime oturdu acısı.Defalarca anlattım Voitin sayfasında kendimi,ama onlarda anlayışsız çıktı.BANA DESTEK OLURMUSUNUZ??BU HAKSIZLIĞA DAYANAMIYORUM.VOİT FİTNESS SAYFASINI BEĞENİP ORAYA BENİM HAKKIMDA YORUM YAZMANIZI İSTİYORUM.....

ben de kazanmışım

süper canımmmmmmmmmmmm tebrikler güle güle kullanman dileğiyle...

güle güle kullan canım çokkkkk sevindim

canım yeni okuyorum iyiyim desem yalan olur o kadar şey kazandım bi tanesi bile gelmedi daha katılmam kampanyaya falan (burda tavşan dağa küşmüş dağın haberi yok gibi bi durum olsa da tavrım kesin

olsun bitanem gelir merak etme bak bende pttye başvurdum gelmedi daha,doğadan bile göndermedi bi paket çayını esirgedi benim gibi anormal çay sevenlerdennn:2: aman neyse dün evyapa bende mail attım, bikaç fikir verdim ürünleri hakkında, ilgililere iletildi diye öğlen cvp yazmşlar tşk etmşler tlf-adres istemşlr bide.. bende yine afilli bi tşk mailiyle beraber bilgileri yolladm hadi hayırlısı

çooook sevindim cnmmm güle güle takınn hakkaten tek taşımı kendim aldım durumu olmş oğlunda sende pek şanslısınz

o kadar beğendmki yazdığınızı,gerçekten böyle düşünüyoruz bizde tmm arada kıskanıyorz bana çıkmadı vs diye ama sonuçta büyütülcek bişeyde değil hani

günaydın hanımlar..
benim gibi izmirde olupta fikrimühimden bebeği gelmeyen var mı?kurye mi getirmişti sepetinizi?
ben evde yokken gelip gitmiş olabilir mi acaba?fikrimühime danışsam mı biraz daha beklesem mi bilemedim bide kutuda mı geldi sepetiniz yoksa açıkta görünüyomuydu sepette bebek olduğu?

izmirdeyim gelmedi canım yalnız ups not bırakmıs evde yoktunuz die bugun bidaha getircekler belki bebektir
eci kozmetikte kazanan varmıydı kızlar anneme gelmiş 4 lü set erkek bakım seti parfümde var icindeee süper

sağol canım..bekleyeyim o zaman bende..gelince haberleşelim burdan..

Günaydın kızlar
tek tek alıntı yapmadım ama, tebrik eden hepinize tşk.ederim..
daha güzelleri sizlerin olsun

yalnız bu beğenmeli yarışmalar biraz kasıyor..
3 gün kuzenler, ark.lar,pc nin başındaydık..
Filizim arkadaşımızın yaşadıklarına da üzüldüm..
kuzenlerim benim yarışma için, arkadaşlarından beğeni rica etmişler..
bir arkadaşları da hediyeyi falan öğrenince,iştahı kabarmış herhalde,
hemen yarışmaya yeğenini ve ablasını koymuş..amannn..kuzenler öyle kızdılar ki kıza..
en çok beğeni alan 3 fotodan Dalin ekibi kendi belirleyecekti 1.yi,
kısmet kiminse onun olur dedim..sonuçta biz kazandık..

facebookta unnadoyu beğenip tartışmalar kısmındaki "beğeniyorum çünkü..." alanına yorum bırakan her 50. kişiye sürpriz hediyeler gönderiyolarmış.

facebook/unnado

Son düzenleme:

eci kozmetikten bende kazanmıştım ama henüz gelmedi bekliyorum bu arada banada denemek bedava'dan çikolata gelicekmiş hediye

eci kozmetikten bende kazanmıştım ama henüz gelmedi bekliyorum bu arada banada denemek bedava'dan çikolata gelicekmiş hediye

herkese tebrikler güle güle kullanın canım ne çikolotası gönderceklermiş benden de saç boyası numarasını istediler size geldimi boya???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…