Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım ben izmirde değilim ama benimkide gelmedii...

kızlar bana şimdi fikrimühimden mail geldi..

gönderecekleri ürün yola çıkmış..bugün yarın elimde olurmuşşş...

bebek ve sepeti gelmeyen arkadaslar sizede böyle bir mail geldi mi??

kızlar benı bıraz once cardfınanstan aradılar ben onlara yazmıştım nası ıs yapıyosunuz falan diye
adam dıyokı bu durumun bızımle kesınlıkle alakası yok ben hemen ulaştrıcam çiçeğinizi bende inş dedim bakalım

iletişimden mi yazdın canım bende yazıcam içimdeki öfkeyi boşaltayım bari

bu arada ptt cdsi gelmişyaşasın bi tanesi bari geldi

sonunda geldi çiçeğimm çocugun dili dolandı konuşamadı
diyokı ben gizemsin dimi doğru geldim özur dılerız bızle alakası yok annenızın anneler gününü kutluyorum dedi bende önemli değil dedim
bide kart yazmışlar adıma

Son düzenleme:
kızlar bana mail gelmiş
top shop tan diyor :26:
neydi bu hiç hatırlamadım???????

Yıldız Falı Yarışması Nisan Ayı Kazananları Belli Oldu!
1. İlknur Koraman - Çankaya/Ankara
iPad Tablet PC
2. İsmail Gökçetin - Bozüyük/Bilecik
Gymform Dual Shaper
3. Yasemin Çetiner - Bağcılar/İstanbul
Comfydesk Notebook Sehpası

%10 indirim için kod vermişler bi de:26:

burcunu okuyup arkadaş davet edıyodun

tebrikler canım

benim artık hiç bi kampanyaya katılasım gelmiyo kızlar çünkü şu son zamanlar da herşeye başvurmama rağmen hiç bişi kazanamadım siz devam edin bari
aynen canım o kadar kampanyaya yarışmaya katıldım hiç bir şey kazanamadım hevesimde kalmadı
yaw noldu bu hedıyelere:26::26::26: ne gelen war ne gıden nazar mı oldu katılımcımı cogaldı numune mı azaldı:95::95::95: kuruduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kurşun mu döktürsek ne yapsak :26:

ay söylemeden geçemicem nickin ne kadar ilginçmiş bizim komşular de genelde kapının önünde bahçede oturuyor oluyorlar her gelen kargoyu görüyorlar mecburen. Utandım artık
bizim komşularda öyle apartmanın önünde kargo arabası durdu mu hemen balkona koşuyorlarannemde kızım artık birşey isteme diyor

azmin zaferi tebrikler canım çok uğraştın sonuna kadar hak ettin bu çiçeği

aynen canım sormaa
adamlar defalarca özur dıledı çiçekçiyle alakası var dedı bıraz öncede çiçeksepetinden aradılar aynı fiyatta başka çiçek gönderelim diye bende dedım kazanmıştım ben onu falan onlarda özur dıledı

birde çiçek olacaklar kuru kuru özür mü olurmuş hemen bir özür çiçeği yollasınlar

yok canım yazmıyordu ama heveslendim işte belki gelir çikolatalarında gelince afiyetle ye canım

teşekkürler canım bende heveslenmiştim saç boyası için ama çok kişiye göndermişler aynı mesajı o kadar kişiye göndermezler herhalde keşke gönderseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…