Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın hanımlar..
benim gibi izmirde olupta fikrimühimden bebeği gelmeyen var mı?kurye mi getirmişti sepetinizi?
ben evde yokken gelip gitmiş olabilir mi acaba?fikrimühime danışsam mı biraz daha beklesem mi bilemedim bide kutuda mı geldi sepetiniz yoksa açıkta görünüyomuydu sepette bebek olduğu?

canım ben izmirde değilim ama benimkide gelmedii...

kızlar bana şimdi fikrimühimden mail geldi..

gönderecekleri ürün yola çıkmış..bugün yarın elimde olurmuşşş...

bebek ve sepeti gelmeyen arkadaslar sizede böyle bir mail geldi mi??

kızlar benı bıraz once cardfınanstan aradılar ben onlara yazmıştım nası ıs yapıyosunuz falan diye :KK9:
adam dıyokı bu durumun bızımle kesınlıkle alakası yok ben hemen ulaştrıcam çiçeğinizi bende inş dedim bakalım :KK9:

kızlar benı bıraz once cardfınanstan aradılar ben onlara yazmıştım nası ıs yapıyosunuz falan diye :KK9:
adam dıyokı bu durumun bızımle kesınlıkle alakası yok ben hemen ulaştrıcam çiçeğinizi bende inş dedim bakalım :KK9:

iletişimden mi yazdın canım bende yazıcam içimdeki öfkeyi boşaltayım bari:KK47:

bu arada ptt cdsi gelmiş:KK66:yaşasın bi tanesi bari geldi:KK64::KK64:

sonunda geldi çiçeğimm çocugun dili dolandı konuşamadı :KK9:
diyokı ben gizemsin dimi doğru geldim :KK9: özur dılerız bızle alakası yok annenızın anneler gününü kutluyorum dedi bende önemli değil dedim :KK53:
bide kart yazmışlar adıma :KK9:

$10052011132.jpg

$10052011133.jpg

Son düzenleme:
kızlar bana mail gelmiş
top shop tan diyor :26:
neydi bu hiç hatırlamadım???????

Yıldız Falı Yarışması Nisan Ayı Kazananları Belli Oldu!
1. İlknur Koraman - Çankaya/Ankara
iPad Tablet PC
2. İsmail Gökçetin - Bozüyük/Bilecik
Gymform Dual Shaper
3. Yasemin Çetiner - Bağcılar/İstanbul
Comfydesk Notebook Sehpası

%10 indirim için kod vermişler bi de:26:

kızlar bana mail gelmiş
top shop tan diyor :26:
neydi bu hiç hatırlamadım???????

Yıldız Falı Yarışması Nisan Ayı Kazananları Belli Oldu!
1. İlknur Koraman - Çankaya/Ankara
iPad Tablet PC
2. İsmail Gökçetin - Bozüyük/Bilecik
Gymform Dual Shaper
3. Yasemin Çetiner - Bağcılar/İstanbul
Comfydesk Notebook Sehpası

%10 indirim için kod vermişler bi de:26:

burcunu okuyup arkadaş davet edıyodun :KK9:

çıktı çıktı...:KK3::KK3:

size haberim varrr..:KK52::KK52:
:KK66::KK66::KK19::KK19::KK19:
facebooktaki Dalin in anneler günü yarışamasını, oğluşumla benim çocukluk fotom kazandı..:KK19::KK19:
hediyemiz, goldaşın pırlanta tektaş yüzüğü:21:..1 saat önce açıklandı..:KK64::KK64:
tebrikler canım :KK64: :KK19:

benim artık hiç bi kampanyaya katılasım gelmiyo kızlar çünkü şu son zamanlar da herşeye başvurmama rağmen hiç bişi kazanamadım siz devam edin bari :KK14::KK14:
aynen canım o kadar kampanyaya yarışmaya katıldım hiç bir şey kazanamadım hevesimde kalmadı:KK59:
yaw noldu bu hedıyelere:26::26::26: ne gelen war ne gıden:KK74::KK74: nazar mı oldu :KK37::KK37: katılımcımı cogaldı:KK4::KK4::KK4: numune mı azaldı:95::95::95: kuruduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK57::KK57::KK57::KK57:
kurşun mu döktürsek ne yapsak :26::KK59:

ay söylemeden geçemicem nickin ne kadar ilginçmiş :KK1: bizim komşular de genelde kapının önünde bahçede oturuyor oluyorlar her gelen kargoyu görüyorlar mecburen. Utandım artık :KK1:
bizim komşularda öyle apartmanın önünde kargo arabası durdu mu hemen balkona koşuyorlar:KK47:annemde kızım artık birşey isteme diyor :KK1:
sonunda geldi çiçeğimm çocugun dili dolandı konuşamadı :KK9:
diyokı ben gizemsin dimi doğru geldim :KK9: özur dılerız bızle alakası yok annenızın anneler gününü kutluyorum dedi bende önemli değil dedim :KK53:
bide kart yazmışlar adıma :KK9:

Eki Görüntüle 192500

Eki Görüntüle 192501

azmin zaferi tebrikler canım :KK19:çok uğraştın sonuna kadar hak ettin bu çiçeği :KK71:

tebrikler canım :KK64: :KK19:

aynen canım o kadar kampanyaya yarışmaya katıldım hiç bir şey kazanamadım hevesimde kalmadı:KK59:

kurşun mu döktürsek ne yapsak :26::KK59:

bizim komşularda öyle apartmanın önünde kargo arabası durdu mu hemen balkona koşuyorlar:KK47:annemde kızım artık birşey isteme diyor :KK1:

azmin zaferi tebrikler canım :KK19:çok uğraştın sonuna kadar hak ettin bu çiçeği :KK71:

aynen canım sormaa :KK9:
adamlar defalarca özur dıledı çiçekçiyle alakası var dedı bıraz öncede çiçeksepetinden aradılar aynı fiyatta başka çiçek gönderelim diye bende dedım kazanmıştım ben onu falan onlarda özur dıledı :KK9:

aynen canım sormaa :KK9:
adamlar defalarca özur dıledı çiçekçiyle alakası var dedı bıraz öncede çiçeksepetinden aradılar aynı fiyatta başka çiçek gönderelim diye bende dedım kazanmıştım ben onu falan onlarda özur dıledı :KK9:

birde çiçek olacaklar kuru kuru özür mü olurmuş hemen bir özür çiçeği yollasınlar :KK9:

yok canım yazmıyordu ama heveslendim işte belki gelir çikolatalarında gelince afiyetle ye canım:KK56:

teşekkürler canım bende heveslenmiştim saç boyası için ama çok kişiye göndermişler aynı mesajı o kadar kişiye göndermezler herhalde keşke gönderseler :KK61:

X