Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gmzzzmmmm acaba adreste mı bır problem:26::26::26::26: war kazananların hepsı gelıyo cunku senınkınde bı sorun olmalıııııııııı:KK51::KK51::KK51::KK51:

herkese tebrikler güle güle kullanın canım ne çikolotası gönderceklermiş benden de saç boyası numarasını istediler size geldimi boya???En Büyük KK

bi konuya yorum yazmıştım beğenmişler herhalde hediye çikolata göndericeklermiş
saç boyası numarası bendende istediler ama gelen giden yok göndericekler mi onu da bilmiyorum belki de öylesine göndermişlerdir mailde:44: saç boyası göndericez filan yazmıyodu çünkü sende yazıyo muydu canım

saç boyası numarası bendende istediler ama gelen giden yok göndericekler mi onu da bilmiyorum belki de öylesine göndermişlerdir mailde:44: saç boyası göndericez filan yazmıyodu çünkü sende yazıyo muydu canım

kendıler anket yapıyo heralde bana da gelmıs o soruuuuuuuuuuuu :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

kızlar denedim biliyorum sitesinde yarışma varmış

Sevgili ..................... üyeleri,
Ariel'in kusursuz temizliğini zaten biliyorsunuz. Peki Ariel Professional Leke Çıkarıcıyı denediniz mi?

....................., sizleri yepyeni bir deneyime davet ediyor:
Ariel Professional Leke Çıkarıcı sizin ve sevdiklerinizin karşılaştığı zorlu lekeleri çıkarmak için yanınızda.

Ariel Professional'ın leke çıkarma gücünü ilk siz test edin. Daha sonra Ariel Professional Leke Çıkarıcının gücünü
sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza anlatın ve Ariel Professional ile leke çıkarma deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

Program sonunda en güzel deneyimleri paylaşan 100 kişi ENGLISH HOME'dan 150TL değerinde Hediye Seti kazanacak.
Ayrıca en güzel 250 deneyimin sahiplerine 500ml Ariel Professional hediye!

Kızlar Migros ta kampanya var. Kozmetik bölümünden 30 TL lik alışveriş yaparsanız Sinbo nun saç kurutma makinası bedava veriliyor. Ben sabah aldım hiç fena değil . Diş macunu , çocuk şampuanları , traş bıçakları bile dahil.

Saç kurutma makinasını ve ürünleri alıp kasaya gitmeniz gerekiyor , kasada düşüyor makinanın bedeli :)

Son düzenleme:
Artık aklı zil çalanlar birbiriyle yarışıyor, puanları topluyor ve muhteşem ödüller kazanıyor! Çizi, Aklın Zil Mi Çalıyor? isimli Facebook uygulamasıyla, Facebook üzerindeki ilk online multiplayer bilgi yarışmasını yaptı. Çizi’nin Facebook sayfasından uygulamaya ulaşan kullanıcılar canlı olarak birbirleriyle yarışıyor ve çeşitli dallarda rozetler kazanarak puan topluyorlar. Başarılı oldukları her dalda ise onları birbirinden ilginç ve eğlenceli ödüller onları bekliyor.
Uygulama ayrıca kullanıcılara kendi sorularını yaratma imkânı da tanıyor. Eklenen sorular kullanıcılara ekstra puan kazandırırken yarışma içeriğini de her gün zenginleştiriyor. Sekiz hafta sürecek yarışma boyunca puanlama her hafta yeniden yapılacak. Böylece oyuncular her hafta yeni bir kazanma şansı elde edecekler ve oyuna sonradan katılan oyuncular da eşit şartlarda yarışacaklar.
Aklın Zil Mi Çalıyor? açlığını Çizi ile yatıştıran tüm gençlere keyifli ve canlı bir rekabet ortamı yaratarak her daldan sorularla da genel kültürlerini zenginleştirmek amacını taşıyor. Aklın Zil Mi Çalıyor? Çizi’nin Facebook sayfasında aklı zil çalan meraklılarını bekliyor.
Aklın Zil mi Çalıyor? on Facebook | Facebook

:119::119::119:tatligaciiiiii çooookkkk sevinnddiiiimmmmm güle güle takk :119::119::119:kızz resmini de çekk bizde göreliimmm:KK52::KK52:

Kızlar şuna bir bakın:

Banat'tan 5 renk Acrobat Plus diş fırçası, çocuk diş fırçası, diş macunu ile Banat Fashion saç fırçası ve tarak setini içeren hediye sepetini kazanma şansı için tıkla!

Hayata Dair Tertemiz Fikirler | Facebook

Bu arada biliyorum burası yeri değil ama ÖSYM'nin yaptığı sınavlardan birini (YGS, DGS vb.) kazandıktan sonra kayıt yaptırıp ancak daha sonra kayıt sildiren kişiler sonraki yıl aynı sınava girince puanları mı düşüyor? Bu torba yasayla çıkan bir uygulamaymış sanırım. Bilgisi olan var mı?

kızlarr sabancı baharına katılmıştım yarışmaya üniversite şenlikleri için sabancı nil karaibrahimgili getiriyo yarın akşam yarışmayı kazanmışım yarın akşam nil karaibraimle tanışıcağım:KK52::KK52::KK52:

saç boyası numarası bendende istediler ama gelen giden yok göndericekler mi onu da bilmiyorum belki de öylesine göndermişlerdir mailde:44: Saç boyası göndericez filan yazmıyodu çünkü sende yazıyo muydu canım

yok canım yazmıyordu ama heveslendim işte belki gelir çikolatalarında gelince afiyetle ye canım:KK56:

denedim biliyorumdan mailime anket gelmiş doldurdum forumdan bitince adres bilgilerimi güncellememi istediler bi şeymi yollucaklar acepp:26::26::26::26:

slm arkadaşlar çok mutluyum bir blogdan bingomingo sitesiyle yaptığı kampanyadan süper bir çanta kazanmışım...

bu arada benimde bloğumda 3 güncel kampanyam var katılmak isteyen nickimin altında yazıyor blog adresim ordan katılsınn 3 kampanyam mevcut
hediyeler toka düzenleyici,kına sepeti,amigurumi oyuncak bebek,tablo,bebek kutusu 2 adett

bu arada fikrimühimdende paketim gelmiş şuan annemlerdeyim eşim almış görmedim ama güzelmiş içindekiler burda resmini koyan var mı paketi gelip de?

X