Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm arkadaşlar çok mutluyum bir blogdan bingomingo sitesiyle yaptığı kampanyadan süper bir çanta kazanmışım...

bu arada benimde bloğumda 3 güncel kampanyam var katılmak isteyen nickimin altında yazıyor blog adresim ordan katılsınn 3 kampanyam mevcut
hediyeler toka düzenleyici,kına sepeti,amigurumi oyuncak bebek,tablo,bebek kutusu 2 adett

bu arada fikrimühimdende paketim gelmiş şuan annemlerdeyim eşim almış görmedim ama güzelmiş içindekiler burda resmini koyan var mı paketi gelip de?

Fikrimühimin bebeğini diosan eğer cnm ben koymuştum resmini..

benim artık hiç bi kampanyaya katılasım gelmiyo kızlar çünkü şu son zamanlar da herşeye başvurmama rağmen hiç bişi kazanamadım siz devam edin bari :KK14::KK14:

Kızlar bu arada size bi hatırlatmada bulunmak istedim :KK61:
Size gelen kargolar için ödeme istediklerinde öncelikle mutlaka faturanızı isteyin.. Bana kargo ödemesiz gelicek olan bir ürünü kardeşim almıştı.Kargocu parada almış faturasını bırakmadan. Aradım kargoyu sordum ödeme banamı ait diye hayır dediler paylamıştım bi güzel.. Dikkat edin derim :KK20:

İşte Panda'dan anneler günü yarışmasında hediye kazanan 10 dondurmasever:
Ebru Kartal - İstanbul
Murat Duran - İstanbul
Aylin Sezen - İstanbul
Çağla Dinçel - Antalya
Gonca Arpacı - Eskişehir
Gülden Köylü - Ankara
Nahide Demir - Manisa
Neslihan Acartürk - İstanbul
Nihal Sökmen - İzmir
Sevim Naz - Adana

yaw noldu bu hedıyelere:26::26::26: ne gelen war ne gıden:KK74::KK74: nazar mı oldu :KK37::KK37: katılımcımı cogaldı:KK4::KK4::KK4: numune mı azaldı:95::95::95: kuruduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK57::KK57::KK57::KK57:

gmzzzmmmm acaba adreste mı bır problem:26::26::26::26: war kazananların hepsı gelıyo cunku senınkınde bı sorun olmalıııııııııı:KK51::KK51::KK51::KK51:

onu bende düşündüm canım bizimkilere,komşulara hatta postacıya bile sordum adres böyle mi die.bi yanlışlık yok :26:anne çiçeğiyle ilgili dün mail geldi teslim edilmiştir die.bugün yine mail geldi şu saatler arasında teslim edilcektir die anlamadım ki:26: ptt cdmde yok piyasada ..
kara bahtım kör talihim gülmedi yüzüme gülmediiii:KK43:şeytanın bacağını bi kıramadım:KK1::KK1:

kendim gidip alsaydım keşke anneme çiçek vala pişman oldum öff bu nedir:KK47::KK47:

aynen aynen sormaaa hele benı iyice sinir ettiler insanı yalancı yerine koyuyolar kadın ısrarla çiçek teslim edildi diyo bana hayır diyorum tamam yarım saat snra gelicek diyolar saat akşam 8de arıyorum diyokı sabah almışsınız yaaa sabıırrrrrrrrrrrr :KK47::KK47::KK47::KK47:

bu anne çiçeği ne kadar olaylı oldu yaaa. Biz şanslıyız walla annem sabahtan akşama kadar evde olmaz çiçeği alamadı diye üzülmüştüm. Dün akşam mesaj geldi çiçeğiniz teslim edilmiştir diye. Şansımıza gündür değil de akşam vakti gelmiş bu sayede anneme de ulaşmış oldu çiçek bi gün gecikmeli olarak :KK34:

bence onlar sapıttı kime teslim ettiler kime vermediler hepsi birbirine girdi.önce teslim edildi sonra teslim edilcek maili geldi banada:KK47:annem zaten bi yerleriyle gülüo bana artık.onca şey kazandım diosun gelen giden yok diyo.kendim alıp eve kargolatcam artık yapcak bişi kalmadı:KK1::KK1:

yahu bize gelen kargocularda bi ilginç bütün zillere basıyo bizimkine basmıyo.. komşular size kargo gelmiş diyolar bu arada üstüste çok geldi utanıyorum:KK9::KK9:

yahu bize gelen kargocularda bi ilginç bütün zillere basıyo bizimkine basmıyo.. komşular size kargo gelmiş diyolar bu arada üstüste çok geldi utanıyorum:KK9::KK9:

ay söylemeden geçemicem nickin ne kadar ilginçmiş :KK1: bizim komşular de genelde kapının önünde bahçede oturuyor oluyorlar her gelen kargoyu görüyorlar mecburen. Utandım artık :KK1:

ay söylemeden geçemicem nickin ne kadar ilginçmiş :KK1: bizim komşular de genelde kapının önünde bahçede oturuyor oluyorlar her gelen kargoyu görüyorlar mecburen. Utandım artık :KK1:

aranızda muhabbet yoksa kimbilir neler düşünüyolardır:KK1::KK1:

X