Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

rexona şeysini kazananlar :

Bahar Mete
Elif Sarmaz Özdemir
Deniz Yılmaz
Dilara Mutlu
Nurhayat Tortop
Tahire Kaplan
Yaşar Oruç

kızlar ixora parfümden 5 tl kargo ücreti karşılığı numune talep edebiliyomuşuz mail atmışlar bana

Bildiğiniz gibi �Kazandıran Davet� yarışmamız geçtiğimiz hafta sona erdi!!! Cengiz Abazoğlu'ndan stil tüyoları için takipte kalın!

Koleston Türkiye sayfasına en çok arkadaşını getirip "Bana Her Şey Yakışır" programında yarışmacı olma şansı yakalayan son hafta talihlilerimiz :

1- Özlem Kırçar
2- Elif Ayaz
3- Zülal Bulut
4- Tansu Öz
5- Seray Ayboğa
6- Şule Yücel
7- Kıymet Uraz Çakır
8- Eda Savut

"Bana Her Şey Yakışır" yarışmasında geçtiğimiz haftanın kazanını ve puanını doğru tahmin edip güzellik seti kazanan talihlilerimiz;
1- Fidan Demir
2- Murat Avcı
3- Cansu Naz
4- Ceylan Acar
5- Cansu Akcan
6- Metin Belikce
7- Serkan Dul
8- Taner Erkekli
9- Neşe Yersiz
10- Cansu Aktaş

Tebrikler!
Kendileriyle e-mail yoluyla iletişime geçilecektir, lütfen e-maillerinizi kontrol etmeyi unutmayınız.

rexona şeysini kazananlar :

Bahar Mete
Elif Sarmaz Özdemir
Deniz Yılmaz
Dilara Mutlu
Nurhayat Tortop
Tahire Kaplan
Yaşar Oruç

ben yokum gerçi adım yazsa ne olur kazansam bile gelmio :KK43:

bu da nivea şeysi kızlar

Sorumuza ilk doğru cevabı veren Kampanya Cangz isimli hayranımız ve doğru cevabı veren hayranlarımız arasında yapılan çekiliş sonucunda 20 hayranımız bizden NIVEA Soft 300 ml ve Josep Font tasarımlı NIVEA Soft kazandı:
Deniz Kurtuluş
Büşra Kaymak
Fatma Selvi
Miray Zeybek
Selma Aykuş
Canan Yılmaz
Alparslan Efe
Satı Çelik
Ahmet Hakyemez
Süheyla Yaman
Asli Demirkol Aydoğan
Nazende Duran
Eda Ölmez
Hayriye Öngören
Gülizar Türkoğlu
Esra Ekol Külahlı
Ezgi Çallıoğlu
Inci Kutlu
Fahriye San
Hilmiye Arslanlar

hiç bişey kaçırmadın cnm:KK23:

baksana burdaki kimseye bişiy çıkmıyo:KK19::KK59:

bizi beğenmiyorlar :63:

çıktı çıktı...:KK3::KK3:

size haberim varrr..:KK52::KK52:
:KK66::KK66::KK19::KK19::KK19:
facebooktaki Dalin in anneler günü yarışamasını, oğluşumla benim çocukluk fotom kazandı..:KK19::KK19:
hediyemiz, goldaşın pırlanta tektaş yüzüğü:21:..1 saat önce açıklandı..:KK64::KK64:

facebooktaki Dalin in anneler günü yarışamasını, oğluşumla benim çocukluk fotom kazandı..:KK19::KK19:
hediyemiz, goldaşın pırlanta tektaş yüzüğü:21:..1 saat önce açıklandı..:KK64::KK64:

tebrik ederim canım.çok duygulandım:KK43:

ooo süperrr

güle güle kullan cnm

:KK1::KK16:

tebrikler bebişinle şansınız hep devam eder inşallah:86::86:

Okulunu birinciliğe götüren öğrenciler için nasıl müdürler,öğretmenler gurur duyuyorsa,

kk hanımlarınında da böyle yarışmaları kazanmaları aynı duyguyu oluşturuyor.. Ne varsa burada var. :KK4: :KK66:

Tebrikler.. :nazar: :KK19:

tektaş mıııııııııı off süper hediyeymiş bizimkiler ıvır zıvır kaldı tektaşın yanında :KK66: güle güle kullan çok sevindimmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba kızlar bende kampanyalar için şirinela kadınlar kulübü adıyla face açtım hiç arkadaşım yok:KK50::KK14:

LTB Jeans
Pazartesi sendromuna son veriyoruz; Pazartesilerinizi şenlendiriyoruz! LTB’den ‘Soruyu yanıtla, hediyeyi kap!’ başlıyor!

“PAZARTESİYİ SEVİYORUM!” sorusu: LTB jeans dünya üzerinde toplam kaç satış noktasında hizmet vermektedir?
İpucu: www.ltbjeans.com'da!
Cevabı isim, soyisim, cep telefonu ve adres bilgilerinle birlikte like@ltbjeans.com ‘a gönderen 25., 50., 75. ve 100. kişiden biri ol,LTB webshop’tan T-shirt kazan!

LTB Jeans | Facebook

LTB Jeans
Pazartesi sendromuna son veriyoruz; Pazartesilerinizi şenlendiriyoruz! LTB’den ‘Soruyu yanıtla, hediyeyi kap!’ başlıyor!

“PAZARTESİYİ SEVİYORUM!” sorusu: LTB jeans dünya üzerinde toplam kaç satış noktasında hizmet vermektedir?
İpucu: www.ltbjeans.com'da!
Cevabı isim, soyisim, cep telefonu ve adres bilgilerinle birlikte like@ltbjeans.com ‘a gönderen 25., 50., 75. ve 100. kişiden biri ol,LTB webshop’tan T-shirt kazan!

LTB Jeans | Facebook
ltb sitesi açılmıyor bende:26:

X