- 2 Mart 2010
- 1.235
- 0
ltb sitesi açılmıyor bende:26:
bende açılıyo canım ya:44::44::44::44::44::44:
bide facede kendin arat....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ltb sitesi açılmıyor bende:26:
bende açılıyo canım ya:44::44::44::44::44::44:
bide facede kendin arat....
facedeki açılıyor canım
asıl sitesi açılmıyor
haliyle sorunun cevabına bakamıyorum asıl site açılmadığından
tmm cnm teşekkürlerrcevap 4000 in üzerinde olacakmış tatlım
Ayy ne güzel canım tebrikler...çıktı çıktı...
size haberim varrr..
facebooktaki Dalin in anneler günü yarışamasını, oğluşumla benim çocukluk fotom kazandı..
hediyemiz, goldaşın pırlanta tektaş yüzüğü..1 saat önce açıklandı..
Anneler Gününde Josep Font tasarımlı NIVEA Soft Kazananlar
Sorumuza ilk doğru cevabı veren Kampanya Cangz isimli hayranımız ve doğru cevabı beren hayranlarımız arasında yapılan çekiliş sonucunda 20 hayranımız bizden NIVEA Soft 300 ml ve Josep Font tasarımlı NIVEA Soft kazandı:
Deniz Kurtuluş
Büşra Kaymak
Fatma Selvi
Miray Zeybek
Selma Aykuş
Canan Yılmaz
Alparslan Efe
Satı Çelik
Ahmet Hakyemez
Süheyla Yaman
Asli Demirkol Aydoğan
Nazende Duran
Eda Ölmez
Hayriye Öngören
Gülizar Türkoğlu
Esra Ekol Külahlı
Ezgi Çallıoğlu
Inci Kutlu
Fahriye San
Hilmiye Arslanlar
tc no varsa ben yokum:18:
ben de kazanmışımAnneler Günü’nde Josep Font tasarımlı NIVEA Soft Kazananlar
Sorumuza ilk doğru cevabı veren Kampanya Cangz isimli hayranımız ve doğru cevabı beren hayranlarımız arasında yapılan çekiliş sonucunda 20 hayranımız bizden NIVEA Soft 300 ml ve Josep Font tasarımlı NIVEA Soft kazandı:
Deniz Kurtuluş
Büşra Kaymak
Fatma Selvi
Miray Zeybek
Selma Aykuş
Canan Yılmaz
Alparslan Efe
Satı Çelik
Ahmet Hakyemez
Süheyla Yaman
Asli Demirkol Aydoğan
Nazende Duran
Eda Ölmez
Hayriye Öngören
Gülizar Türkoğlu
Esra Ekol Külahlı
Ezgi Çallıoğlu
Inci Kutlu
Fahriye San
Hilmiye Arslanlar
çıktı çıktı...
size haberim varrr..
facebooktaki Dalin in anneler günü yarışamasını, oğluşumla benim çocukluk fotom kazandı..
çıktı çıktı...
size haberim varrr..
canım yeni okuyorum iyiyim desem yalan olur o kadar şey kazandım bi tanesi bile gelmedi daha katılmam kampanyaya falan (burda tavşan dağa küşmüş dağın haberi yok gibi bi durum olsa da tavrım kesin
çıktı çıktı...
size haberim varrr..
Okulunu birinciliğe götüren öğrenciler için nasıl müdürler,öğretmenler gurur duyuyorsa, kk hanımlarınında da böyle yarışmaları kazanmaları aynı duyguyu oluşturuyor.. Ne varsa burada var.
Tebrikler..
günaydın hanımlar..
benim gibi izmirde olupta fikrimühimden bebeği gelmeyen var mı?kurye mi getirmişti sepetinizi?
ben evde yokken gelip gitmiş olabilir mi acaba?fikrimühime danışsam mı biraz daha beklesem mi bilemedim bide kutuda mı geldi sepetiniz yoksa açıkta görünüyomuydu sepette bebek olduğu?
izmirdeyim gelmedi canım yalnız ups not bırakmıs evde yoktunuz die bugun bidaha getircekler belki bebektir
eci kozmetikte kazanan varmıydı kızlar anneme gelmiş 4 lü set erkek bakım seti parfümde var icindeee süper
çıktı çıktı...
size haberim varrr..
izmirdeyim gelmedi canım yalnız ups not bırakmıs evde yoktunuz die bugun bidaha getircekler belki bebektir
eci kozmetikte kazanan varmıydı kızlar anneme gelmiş 4 lü set erkek bakım seti parfümde var icindeee süper
eci kozmetikten bende kazanmıştım ama henüz gelmedi bekliyorum bu arada banada denemek bedava'dan çikolata gelicekmiş hediye