- 1 Temmuz 2007
- 8.684
- 5
herkese günaydın bugünün ilk yarışması benden olsun olsun
Yudum Zeytinyağı | Facebook
çok güzel güle güle kullan canım
bebekoyunu.tv
Sitemizde yer alan videolardan birinde 'çikolatalı pastayı kim sevmez ki?' cümlesi geçiyor. Acaba hangisinde?
Cevabı bulup info@bebekoyunu.tv adresine yollayan 1 şanslı annemize FELİX FL486 Lungo Elektrikli Süpürge hediye ediyoruz.
Son katılım günü 14 Mayıs Cumartesi
Talihli annemiz 16 Mayıs Pazrtesi günü facebook sayfamızdan ve sitemizden duyurulacaktır
Peki cevap ne olacak?
sende saol bidenem benimmmmSelam canım, olsun nasılsa duyulur haberi meraklandım şimdi teşekkür ederim adaşım
hadi yaaa ama mısır daha saglıklı diye biliyorum ben canımm :26:mısır kullanmaaaa gdo var icinde cok zararrrrr
Anne çiçeğinin fotoğrafını koyarmısınız merak ettim
ben koymuştum
gerilere bakarsan görebilirsin canım
eh baya tanıtmşsn kendiniiyidirr yaa artık bişey olsa adamlar sana şunu dicek, abla şu firmada yolluyomş numune,yarışması varmş katıl diye hatta işi abartıp abla bizim adımıza katılıver senin baya şansın var bile diyebilirler
yaa dermalogicanın yarışmalarında kazananları hiç açıklamıyolaracaba direkt mail yada tlfla mı ulaşıyolar??
hangisi geldi cnm? orif. satıorum bence bilirim kokularını çok tatlı kokarlar şeker gibigüle güle kulllan
bende izmir datlım nbrsn nslsın bu arada annenin söylediği şeye bittimmm
bide bide bide şeyyyyy :79: kızlar anne olan olmayan hepinizin bu gününü kutluyorum,annelerinizinde ellerinden öperimmmm:80::81