Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlarrr 3 taner gül kazanmıştım bu sabah ulaşmış
kurabiyelerimde brn yoktum evde cumartesi gelmiş kurabiyeler çok güzel
ama içinde çok az var

bebekoyunu.tv

Sitemizde yer alan videolardan birinde 'çikolatalı pastayı kim sevmez ki?' cümlesi geçiyor. Acaba hangisinde?

Cevabı bulup info@bebekoyunu.tv adresine yollayan 1 şanslı annemize FELİX FL486 Lungo Elektrikli Süpürge hediye ediyoruz.

Son katılım günü 14 Mayıs Cumartesi
Talihli annemiz 16 Mayıs Pazrtesi günü facebook sayfamızdan ve sitemizden duyurulacaktır

Peki cevap ne olacak?

mısırlar gdo lu ve cok zararlı heleki hamilelere hemen yemeyi kes bence tv de falan hiç duymadınmı yaaa ortalık çalkalandı agzıma sokmuyorum ben artıkkkk:18:

Sevgili ..................... üyeleri,

Ariel'in kusursuz temizliğini zaten biliyorsunuz. Peki Ariel Professional Leke Çıkarıcıyı denediniz mi?

....................., sizleri yepyeni bir deneyime davet ediyor:
Ariel Professional Leke Çıkarıcı sizin ve sevdiklerinizin karşılaştığı zorlu lekeleri çıkarmak için yanınızda.

Ariel Professional'ın leke çıkarma gücünü ilk siz test edin. Daha sonra Ariel Professional Leke Çıkarıcının gücünü
sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza anlatın ve Ariel Professional ile leke çıkarma deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

Program sonunda en güzel deneyimleri paylaşan 100 kişi ENGLISH HOME'dan 150TL değerinde Hediye Seti kazanacak.
Ayrıca en güzel 250 deneyimin sahiplerine 500ml Ariel Professional hediye!

http://...................../paylas...sional’in-ustun-leke-cikarma-gucunu-deneyin./

:KK74::KK74::KK74:

Bourjois Paris ve Mekanist'ten 2 - 13 Mayıs arası her gün bir makyaj ürünü hediye!
Tek yapmanız gereken başvurmak ve şansınızı arttırmak için her gün bol bol yorum yazmak!

Hediyeler Neler?
Bio Detox Kapatıcı Pudra
Tekli Göz Fari Bej
3D Effet Lipgloss
Tekli Göz Fari Gri
Khol & Contour Siyah Göz Kalemi
Vernis 10 Days Bordo Oje

Çekilişe Nasıl Katılırım?
Sağ üst köşedeki kutucuğa cep telefonunuzu bırakın. (Üye girişi ya da yeni kayıt istenecektir.)
Bu sayfa üzerinden yapılacak olan üye girişi ya da yeni üyelik bir çekiliş hakkı kazandıracaktır.
Yorum yazarak çekiliş hakkı sayınızı arttırabilirsiniz.
Yaptığınız başvuru size hergün için çekiliş hakkı kazandırır, bir kere başvurmanız yeterlidir. Fakat günlük çekiliş hakkı sayınız, o gün içinde yazdığınız yorum sayısıyla sınırlıdır.
mekanist.net

Anneler Günü’nde Josep Font tasarımlı NIVEA Soft Kazananlar

Sorumuza ilk doğru cevabı veren Kampanya Cangz isimli hayranımız ve doğru cevabı beren hayranlarımız arasında yapılan çekiliş sonucunda 20 hayranımız bizden NIVEA Soft 300 ml ve Josep Font tasarımlı NIVEA Soft kazandı:

Deniz Kurtuluş
Büşra Kaymak
Fatma Selvi
Miray Zeybek
Selma Aykuş
Canan Yılmaz
Alparslan Efe
Satı Çelik
Ahmet Hakyemez
Süheyla Yaman
Asli Demirkol Aydoğan
Nazende Duran
Eda Ölmez
Hayriye Öngören
Gülizar Türkoğlu
Esra Ekol Külahlı
Ezgi Çallıoğlu
Inci Kutlu
Fahriye San
Hilmiye Arslanlar

eh baya tanıtmşsn kendini:KK24::KK1: iyidirr yaa:KK64: artık bişey olsa adamlar sana şunu dicek, abla şu firmada yolluyomş numune,yarışması varmş katıl diye:KK60: hatta işi abartıp abla bizim adımıza katılıver senin baya şansın var bile diyebilirler:KK52::KK52:

yaa dermalogicanın yarışmalarında kazananları hiç açıklamıyolar :KK25: acaba direkt mail yada tlfla mı ulaşıyolar??:KK35:

hangisi geldi cnm? orif. satıorum bence bilirim kokularını çok tatlı kokarlar şeker gibi:KK16::KK16::KK16: güle güle kulllan:KK42:

:nazar: bende izmir datlım nbrsn nslsın :KK1: bu arada annenin söylediği şeye bittimmm:KK52:

bide bide bide şeyyyyy :79: kızlar anne olan olmayan hepinizin bu gününü kutluyorum,annelerinizinde ellerinden öperimmmm:KK42::KK54::80::81

canım yeni okuyorum iyiyim desem yalan olur o kadar şey kazandım bi tanesi bile gelmedi:63: daha katılmam kampanyaya falan:63: (burda tavşan dağa küşmüş dağın haberi yok gibi bi durum olsa da tavrım kesin:KK1::63::63::63:

Bildiğiniz gibi “Kazandıran Davet” yarışmamız geçtiğimiz hafta sona erdi!!! Cengiz Abazoğlu'ndan stil tüyoları için takipte kalın!

Koleston Türkiye sayfasına en çok arkadaşını getirip "Bana Her Şey Yakışır" programında yarışmacı olma şansı yakalayan son hafta talihlilerimiz :

1- Özlem Kırçar
2- Elif Ayaz
3- Zülal Bulut
4- Tansu Öz
5- Seray Ayboğa
6- Şule Yücel
7- Kıymet Uraz Çakır
8- Eda Savut

"Bana Her Şey Yakışır" yarışmasında geçtiğimiz haftanın kazanını ve puanını doğru tahmin edip güzellik seti kazanan talihlilerimiz;
1- Fidan Demir
2- Murat Avcı
3- Cansu Naz
4- Ceylan Acar
5- Cansu Akcan
6- Metin Belikce
7- Serkan Dul
8- Taner Erkekli
9- Neşe Yersiz
10- Cansu Aktaş

Tebrikler!
Kendileriyle e-mail yoluyla iletişime geçilecektir, lütfen e-maillerinizi kontrol etmeyi unutmayınız.

X