Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canlarım tatlılarım degerlı faceciler uğraşmayın boşuna:KK4::KK4::KK4: facede etıketlı begenılı yarışmaları çıkmaz :63::63::63::63: acaba cıkan warmıııııııııı:26::26::26::26:

:KK1::KK1::KK1: bende etiketleme işiyle uğraşıyordum.Canım seni de kaç kere etiketledim kusura bakma artık :KK9::KK9::KK9: Bana çıkarsa söylerim :KK64::KK66:

Anne çiçeğim 17civarında geldi ve kırmızı kutuda kocaman bişey :KK9: Finansbank'la ilgili herhangi bişey yazmıyodu yani normal siparişlerdeki gibi:KK9::KK9::KK9:

Anne çiçeğim 17civarında geldi ve kırmızı kutuda kocaman bişey :KK9: Finansbank'la ilgili herhangi bişey yazmıyodu yani normal siparişlerdeki gibi:KK9::KK9::KK9:

ben sinir oldum o çiçeğe bütün gün insanları zorla evde oturttum çiçek gelcek diye hiç bişeyin geldiği yok üstüne bide aradığımda aldınız diyolar :KK47::KK47::KK47:

benımde çiçeğim gelmiş. evde değildim. gelırse alamazsam dıye üzüldüm baya. eve bı geldım kapının önüne koymuşlar çok sevındımmmm
annemede kazanmıştım ordayken geldı çiçeği .
teşekkür ederiz card finans:KK69:
benım gülümün üstünde card finans yazıyordu .

ilk anneler günümde kızımdan çiçek almış oldum :):KK16::21::KK69:

ben sinir oldum o çiçeğe bütün gün insanları zorla evde oturttum çiçek gelcek diye hiç bişeyin geldiği yok üstüne bide aradığımda aldınız diyolar :KK47::KK47::KK47:

cnm ara bi daha kime teslim ettiniz adresleri karşılaştırın de,kimin adına teslim etmişler öğren:26:

bana mail ve mesaj olarak geldi .. teslim edildiği saat ve teslim alanın ismi yazıyodu :/ şanssızlık .. arayıp öğrenebilirsiniz ama:KK45:

cnm ara bi daha kime teslim ettiniz adresleri karşılaştırın de,kimin adına teslim etmişler öğren:26:

canım ben sabah o mesaj geldıgınde aradım dedıler ki teslım edılmış bende almadım dedim ısrar edınce kuryeyı aradılar kurye daha teslım etmedıklerını yarım saonra gelceğini söylemiş sonra akşam 7buçukta aradım yıne dedıler kı saat sabah 10 da teslım edılmış :KK47:
ölur musun oldurur musun :KK47::KK47:

benımde çiçeğim gelmiş. evde değildim. gelırse alamazsam dıye üzüldüm baya. eve bı geldım kapının önüne koymuşlar çok sevındımmmm
annemede kazanmıştım ordayken geldı çiçeği .
teşekkür ederiz card finans:KK69:
benım gülümün üstünde card finans yazıyordu .

ilk anneler günümde kızımdan çiçek almış oldum :):KK16::21::KK69:

maşaAllah kızına :KK16::KK16:

kızlar hem mail adresime hem de telefonuma çiçeğimin teslim edildiğine dair mesaj geldi

of offff çalıştım çabaladım güneşin alnında ektim gülün tohumunu

5 gül emek verip suladım

dibini çapaladım

5 günün sonunda çiçeğimi soldurdular

çıkmadı işte anneme çiçeği

:KK59:

Son düzenleme:
X