- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
evet sayfasından orada bir anket var sag allta onu promosyon olarak yanıtlayın sonra iletişimden isteyinnn kesin gelir sanırsam galibaaa
iki teneke kaç kilolukmuş canımm bide mısır mı ayciçek mi zeytinyagı mı :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sayfasından orada bir anket var sag allta onu promosyon olarak yanıtlayın sonra iletişimden isteyinnn kesin gelir sanırsam galibaaa
canlarım tatlılarım degerlı faceciler uğraşmayın boşuna facede etıketlı begenılı yarışmaları çıkmaz acaba cıkan warmıııııııııı:26::26::26::26:
Anne çiçeğim 17civarında geldi ve kırmızı kutuda kocaman bişey Finansbank'la ilgili herhangi bişey yazmıyodu yani normal siparişlerdeki gibi
ben sinir oldum o çiçeğe bütün gün insanları zorla evde oturttum çiçek gelcek diye hiç bişeyin geldiği yok üstüne bide aradığımda aldınız diyolar
ben sinir oldum o çiçeğe bütün gün insanları zorla evde oturttum çiçek gelcek diye hiç bişeyin geldiği yok üstüne bide aradığımda aldınız diyolar
cnm ara bi daha kime teslim ettiniz adresleri karşılaştırın de,kimin adına teslim etmişler öğren:26:
benımde çiçeğim gelmiş. evde değildim. gelırse alamazsam dıye üzüldüm baya. eve bı geldım kapının önüne koymuşlar çok sevındımmmm
annemede kazanmıştım ordayken geldı çiçeği .
teşekkür ederiz card finans
benım gülümün üstünde card finans yazıyordu .
ilk anneler günümde kızımdan çiçek almış oldum :)
gece 9 da yazmışsın:82::82::82: kız organik memmed amca o saatte mi getirdi yoksa
maşşş 3 tane melike var ama ben deilimm ayrıca bu üç kişi bi yerde yine bişi kazanmış sanırım burda benim adaşlarrr tebrikler kızlarrr
Biri benim canım, başka ne kazanmışım ki acep
slm adaşşşş inanki unuttum nerde gördügümü kuzucumm
saol canım ama biz mısır kullanıyoz
bu arada kurabiyeler de hala ortada yok