Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni kampanyalar için tşkrler

annelerimizin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

allah olmayanlarada bu günü yaşamayı nasip etsin inş. kızlarr

Sabah evden çıktım caddeye yürüyordum.Yurt içi kargo arabası yanımda durdu.Kargocu çocuk beni tanımış çok şaşırdım
Bio dermadan kazandığım şampuanı getirmiş sağolsun

eh baya tanıtmşsn kendini iyidirr yaa artık bişey olsa adamlar sana şunu dicek, abla şu firmada yolluyomş numune,yarışması varmş katıl diye hatta işi abartıp abla bizim adımıza katılıver senin baya şansın var bile diyebilirler

yaa dermalogicanın yarışmalarında kazananları hiç açıklamıyolar acaba direkt mail yada tlfla mı ulaşıyolar??

hangisi geldi cnm? orif. satıorum bence bilirim kokularını çok tatlı kokarlar şeker gibi güle güle kulllan

cafecrowndan tatlım izmirdeyim:) annem gitmiş dün ben sana aldım kahve bekleme artık dio ben bugün numuneye ara veriyorum annemin koynuna gidiorum öpüorummmmmm

bende izmir datlım nbrsn nslsın bu arada annenin söylediği şeye bittimmm

bide bide bide şeyyyyy :79: kızlar anne olan olmayan hepinizin bu gününü kutluyorum,annelerinizinde ellerinden öperimmmm:80::81

Son düzenleme:
tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

anne çiçegi kazandım hemde 3 tane ama hiç biri teslim edilmedi yaaaa

Bir Berene Sormak Lazım

SuperFresh | Facebook

9. Altın Örümcek < Basında Altın Örümcek < Altın Örümcek < Altın Örümcek Web Ödülleri

kızlar nette facede dolanırken bunları bulabildim bi bakın istedim, ilkini tam anlayamadm videosu vardı ve benim hoparlör bozuk superfreshte de beğenmeli bi yarışma var foto ekliosun. altın örümcek web sitesi ödülleri diye bişey buldum katılma koşulları vs okudum ama açıkçası pek bişey anlayamadm ama son yazdığımın baya iyi ödülleri vardı. bi inceleyin

kızlar çok sinir oldum sabah 10buçukta telefonuma çiçeğiniz teslim edildi diye bi msj geldi aradım hemen dedilerki teslim almışlar hayır almadık dedim saatlerce telefonda konuştm ısrarla aldıgımı soyledıler sonra bi bayan kuryeyı aradı yarım saat sonra elinizde olur dedı bende evde yokum adres değişebiliyo muyuz dedim tamam dediler yeni adresi verdim tamam dedi bayan. ama hala ne gelen var ne giden
yine aradım hala diyolar ki saat 10buçukta teslim edilmiş çiçek

çok sinir oldum
bi tane çiçekte değilim ama işlerini adam gibi yapsınlar ya gelir ya gelmez yani ne biçim iş anlamadım

altın örümcek başvuru ücreti filan istiyor
sanırım o numunelik değil ciddi bi yarışma tarzı bi şey

berenli olan da 'her şeyi bilen kadın' gibi bi uygulama

anne kurabiyeleri var cicek yokk sinir oldummmmm kızlar trakyabirlik yag yolluyormus birine 2 teneke yag gelmiş ama kargo bize ait 5 tl ama deger yagın litresi zaten 3 4 tl

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr anneme çiçeği gelmiş telefonla aradı beni saat 20 :30 da

anne kurabiyeleri var cicek yokk sinir oldummmmm kızlar trakyabirlik yag yolluyormus birine 2 teneke yag gelmiş ama kargo bize ait 5 tl ama deger yagın litresi zaten 3 4 tl

mail atıp numune mi istiyoruz :26:

anne çiçeği bende de yok sinir oldum

tarkya birliğin sayfasından mı istiyoruz nasıl oluyormuş ? açıklayabilir misin canım?

evet sayfasından orada bir anket var sag allta onu promosyon olarak yanıtlayın sonra iletişimden isteyinnn kesin gelir sanırsam galibaaa

canlarım tatlılarım degerlı faceciler uğraşmayın boşuna facede etıketlı begenılı yarışmaları çıkmaz acaba cıkan warmıııııııııı:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…