- 18 Eylül 2009
- 1.475
- 2
Sabah evden çıktım caddeye yürüyordum.Yurt içi kargo arabası yanımda durdu.Kargocu çocuk beni tanımış çok şaşırdım
Bio dermadan kazandığım şampuanı getirmiş sağolsun
kızlar bu kampanya söylendimi bilmiyorum ama linki yazıyorum
Sorumuzu doğru yanıtlayan her 100. kişiye daily microfoliant özel kutu hediye! - Dermalogica Türkiye
Bu arada bana da bugün cafe crownlarım gelmiş sabah. Az önce de aras kargoya uğradım cosmotürkten kazandığım oriflame lipstickim gelmiş. Nasıl tatlı kokuyor anlatamam. Ben bi rujun böyle parfüm gibi tatlı tatlı koktuğunu hiç görmemiştim
cafecrowndan tatlım izmirdeyim:) annem gitmiş dün ben sana aldım kahve bekleme artık dioben bugün numuneye ara veriyorum annemin koynuna gidiorum öpüorummmmmm
anne çiçeğim şimdi geldi yuppi de yuppi
tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun
anne çiçegi kazandım hemde 3 tane ama hiç biri teslim edilmedi yaaaa
hayırlı olsun canım
kargo ile mi geldi ?
Bir Berene Sormak Lazım
SuperFresh | Facebook
9. Altın Örümcek < Basında Altın Örümcek < Altın Örümcek < Altın Örümcek Web Ödülleri
kızlar nette facede dolanırken bunları bulabildim bi bakın istedim, ilkini tam anlayamadm videosu vardı ve benim hoparlör bozuksuperfreshte de beğenmeli bi yarışma var foto ekliosun. altın örümcek web sitesi ödülleri diye bişey buldum katılma koşulları vs okudum ama açıkçası pek bişey anlayamadm ama son yazdığımın baya iyi ödülleri vardı. bi inceleyin
organik meyvelerım geldi
anne kurabiyeleri var cicek yokk sinir oldummmmm kızlar trakyabirlik yag yolluyormus birine 2 teneke yag gelmiş ama kargo bize ait 5 tl ama deger yagın litresi zaten 3 4 tl
anne kurabiyeleri var cicek yokk sinir oldummmmm kızlar trakyabirlik yag yolluyormus birine 2 teneke yag gelmiş ama kargo bize ait 5 tl ama deger yagın litresi zaten 3 4 tl