Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anne olanların ve de sizlerin değerli annelerinin anneler günü kutlu olsun. anne olmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar ihsan eylesin

Canım bebelac ı nereden istemiştin sitesinde iletişim üye ol falan yok ta

2 yaşından küçük bebeği olan 5 arkadaşımın adını soyadınıtelefon nosunu bebeğinin adını ve doğum tarihini yazıp bebelac@bebelac.com.tr ye cep bebe üyeliğine üye yaparak hediye kazanmak istiyorum diyerek yaz ve yolla 15 gün sonra bunlar geliyor :82:

:119::119:kızlar hepinizin anneler gününü kutlarım.:119::119:.Sana 365 günde 1 değil, 1 günde 365 kez hürmet etsem yinede hakkını ödeyemem ANNEM ♥bak şimdi bende anne oldum canım annem

anne çiçeği teslim edilmiştir diye bir de mail geldi kızlar bi de telefona sms.
çok etkilendim hizmetten,maşallah

Son düzenleme:
anneler ve anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar.
ya annem ewden çıkıcak birazdan çiçek yok ortalarda.anne çiçeği gelenler hangi ildesiniz kızlar

Kızlar anne çiçeği yarım saat önce geldi.Annem evde yoktu ben aldım.Şimdi de çiçek sepetinden telefonuma siparişiniz teslim edildi diye mesaj geldi.

NIVEA Türkiye
Tüm annelerin Anneler günü kutlu olsun! Bu güzel günü hediyesiz geçmek istemedik: Dünyaca ünlü bir tasarımcı, çok sevilen bir ürünümüzün sınırlı sayıda üretilen yeni ambalajı için bu görseli tasarladı. Bu tasarımcının ismini bugün saat 19:00'a kadar doğru bilenler arasından yapılacak çekiliş ile 20 hayranımız sınırlı sayıda üretilen ürünümüzü kazanacak! Doğru cevabı veren ilk hayranımızı da her zamanki gibi boş göndermiyoruz. :)

https://www.facebook.com/photo.php?...3402594.25982.126308380772174&type=1&comments

hepinizin anneler gününü kutlarım kızlar
benim anne çiçeği gelmedi kahvelerim gelmedi theramedden kazandım gelmedibenimda şansım bu kazanırım ama gelmez

hepinizin anneler gününü kutlarım kızlar
benim anne çiçeği gelmedi kahvelerim gelmedi theramedden kazandım gelmedibenimda şansım bu kazanırım ama gelmez

Anne çiçeğin gelmek üzeredir .Bugün çok yoğunlar 1000 kişiye çiçek dağıtmak kolay mı
Diğerlerini kazanmışsın er geç gelir.Bana da evyap hediye göndereceğiz diye mail attı.Gelen giden yok
Kahveleri nerden kazandın onu da sorup mesajıma son veriyorum.Bol hediyeli bir gün diliyorum.Gözlerinden öpüyorum.

cafecrowndan tatlım izmirdeyim:) annem gitmiş dün ben sana aldım kahve bekleme artık dio ben bugün numuneye ara veriyorum annemin koynuna gidiorum öpüorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…