Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu gün sinemadaydım bıraz ara werdim hayataaaaa ama filmi begenmedimmmmmmm sinema bıletı hedıyeydııııı

kızlar ıdc ücretsiz deneme seti noldu? Haberiniz varmı? En son editör açıklama yapmıştı.kayıt yaptıran herkese gönderceklerdi. Aradan çok zaman geçti hala ses seda yok. Ne zaman göndercekler acep? :26:

aaaa ewet bak unuttukkkkkkkk onu ecı de gelmedi head and shodors türkü cd si gelmeyenlerrrrrrrrr

eş durumundan hemşeriyiz o zaman:92:

ben de evde yoktum da acaba aynı şehirde miyiz ya geldiyse diye korktum ama bi tek sana gelmiş heralde

ay hemşeri olalım da buna buralar vesile olmasın be kuşum
ben okumaya diye geldim kaldım burda:84:
memleketim değil yaniiiii

biri zonguldakmı dediii benim eşimde karabük-safranbolulu kütügümüzde orasııı hemşolarrr :98:

kızlarrr anneler günü kurabiyeleri anneme ulasmıs sevindirik olmusss anne cicegi henüz yokkk bide ups kargo gelmiş bugun yoktum ne getirdikineee

canım sen hangi ildesinn?? bende bugün tesadüf yurt içi kargomuydu ne gördüm eşim geliyomu diye bakarken ne bilim evde de yoktum acaba geldiler mi diye düşünmeye basladımm :26:

iyi geceler sohbetiniz daim

numuneleriniz bol olsun Hanımlarrrr:80:

Arkadaşlar başlık belki biraz sert oldu ama inanın az bile. Bugün artık çıldırma noktasına geldim. Pek çok oylu kampanyaya katıldım ve sonuç hüsran. Oyunalrda da öyle. Hile hile. Birde yeni moda birşey var senin puanın fazlaysa falan senin Facebook sayfanı şikayet edenler. Bugün yaşadığım olaysa çok komik ben yaklaşık 2 aydan fazladır yani başladığı günden beri Glade Sen Tasarladayım ve her gün arkadaşlarımdan oy istemekten bıktım yani o derece nerdeyse ilk 10 hergün sabit rakam ve kişilerle giderken bugün bir anda ilk 2 sıraya puanları 2700 ve 2300 lerde olan 2 şahıs çıktı. Zaten o sayfaya bakan arkadaşlar görüceklerdir sonraki oylar 1300 falan. Bunun amacı nedir anlamadım. İlk 100 de bile değilken bir anda 2700 lerde olan bir oy bir günde ve 2 kişi aynı anda ayıp arkadaşlar bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Bua rada 2 isimide araştırdım ve 2si bağlantılı kişiler olduğunu gördüm belkide aynı kişiye ait 2 farklı isim bilmiyorum ama 2si bağlantılı. Bu tür hilebazlar varken bizler gibi dürüst olanlar kazanamaz. Daha komiği bugün Acikinovasyonda bir halk oylamasına açık tartışma var belediyecelik ile alakalı pozitif ve negatif oy verebilyorsunuz. Orda da kimse kimseye pozitif oy vermiyor direk negatif yorum bile yok. Bu kadar mı rekabete kapalı insanlar var. Bu tür hilebazlara karşı lütfen sessiz kalmayalım ilgili yarışmalardaki iletişim vs nereye gerekiyorsa yazalım , şikayet edelim. Sessiz kaldıkça bu gibi şeyler daha çok başımıza gelir.

ben begenmeli yarışmalara katılmıyorum da sewmıyorum da 1000 2000 arkadaşı olanlar war bızımse 20 30 yanı boşa ugraşmayın derim onlarla we öyle yarışmalara arkadaş dawet etmeyın benceeeeeeee

ben begenmeli yarışmalara katılmıyorum da sewmıyorum da 1000 2000 arkadaşı olanlar war bızımse 20 30 yanı boşa ugraşmayın derim onlarla we öyle yarışmalara arkadaş dawet etmeyın benceeeeeeee
bende katılmıyorum çünkü en iyi yorum yapan veya en güzel resmi tasarlayıp,en çok beğeniyi toplayan kazanmıyor.en kötü yorum da olsa çok arkadaşı olan kazanıyor.öyle yarışmalarla uğraşmama gerek yok sonuçta hak eden kazanmıyo

Arttık katılmam boyumun ölçüsünü aldım pek güzel. Nasıl gözgöre göre utanmadan yapıyorlar onu anlamıyorum. Bi günde 2700 maşallah yarışma bitimi 70 milyon yapar o arkadaşlar alıcakları ne bir oda kokusu ve deterjan seti bu arada 2sinin aynı kişi yada ortak olduklarına eminim facebookda Avon da biri diğerinin sayfasına üye tam olarak anlayamadım. Ve dikkat ettim bu tür yarışmaları hep aynı simler kazanıyor o da çok ilginç. Demek ki bilgisayr programcısı olmak bu gibi işlerde çok işe yarıyor Kendilerine kolay gelsin artı kendi kendilerine oy atsınlar , beğensinler ve oyunlarda puanları toplasınlar. Onalara engel olmayan firmalarda hata var. Yurtdışında bu tür hile yapanlar hemen ip den banlanıyor firmalar tarafından. Facebook bile günde 5 den fazla arkadaş ekleyince senden şüphelenip arkdaş eklmeni durduruyor bizim firmalar ise bu tür şeylere göz yummayı tercih ediyor.

bir de bırbırını face ye şikayet edip öbürünü safdışı bırakıyolarmışşşşşşşşş:18::18::18::18::18: faceden bize hediye çıkmaz bize kk dan başka yerden fayda yokkkkk

Son düzenleme:
bir de bırbırını face ye şikayet edip öbürünü safdışı bırakıyolarmışşşşşşşşş:18::18::18::18::18: faceden bize hediye çıkmaz bize kk dan başka yerden fayda yokkkkk

hem actığımız face çok sıkıcı geldi bana herkez kendini begendirmek derdinde,,kk daki muhabbette yok..hiç bakasım gelmiyo

Arkadaşlar özel Mesaj ile nerde ve kim oldukları sorulmuş ancak özel mesaj yazma hakkım daha yok isim olarak vermiyim aam Glade Sen Tasarla İlk 100 e girin oraki 2700 ve 2200 puanlı arkadaşlar daha bugün geldiler ilk 10 a ve ilk 10 puanları 900-1300 arası değişiyordu. Şu anda zaten 3ncu olan 1400 lerde zorluyor o da herlade yetişmek için haberi yok yarın o 2700 yapsa onlar 50000 yapar.

canım onlar sürekli azalıp çoğalıyo.... bana da geçen mail gelmiş aynı ıp den oy veridiği tespit edildi eğer devam ederseniz sizi yarışma dışı e:44:dicez diye...ama bi kişi hergün oy verebiliyo anlamadım....:44:

arkadaşlar beni ekler misiniz sevda diler diye kk olarak almaya çalıştım ama uyarı geliyo kabul edilmeyebilir falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…