Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu AVON beni deli etti ya yine yok aradım adınıza kayıtlı kargo yok dedi yurtiçi yanlış TC verdiğim içinmi göndermedi ama bunlar TC den nasıl isim sorgulatıyolar bidaha avon ürünleri almıcam

avonda sorgulatınca isim çıkmıyor bende de sorun olmuştu kayıtlı müşteri mi ne yazıyodu tam hatırlamıyorum ama kargoyu arayıp avondan gelecekti falan derseniz bilgi verirler herhalde yoksa isimle sorgulatırsan bende de çıkmamıştı

bende kitaplardan yana çok şanslıyım..bugün keskinoğlundan ve allianz emekti tv. kelime avından kitap kazanmışım

kitap kaynağı bahara davet uygulamasına katılan varsa sonuçlar 4 nisanda açıklanmış
yeni gördüm kazanmışım ama inşallah hakkımı kaybetmiş olmam.
Kültür Dünyası

Son düzenleme:
kızlar dun tavsiye kanalından dımesse davetıye gelmıştı ama moneyım yok diye şifremı gıremedım bugun gıreyım dedım ama tekrardan kayıt çıktı yanı dunku gıbı şifre istemedıler kayıt ol dediler oysakı ben kayıtlıydımanlamadım bılgısı olan varmı

nasıl okadar yaptın yaa

canım zaten oyunları tamamlarsan günlük 10 çekiliş hakkı veriyor..sonuçta 1 aydır var bu yarışma her gün oynadım,oynamadığım bir 4-5 gün olmuştur herhalde...davet ilede çekiliş hakkı veriyor ama ben davet yapmadım hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…