• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Az önce mahmureden kazandığım çakra ip örgü yüzük geldi. Kutusu çok güzel.:9::9::9::9: Bu yüzüğü para verip alan var mı cep?Bari küçük de olsa insan bir pırlanta falan koyar. Hiç yakıştıramadım Arişe. :20::20::20:Resmen ipi örmüşler satıyorlar. Ucunda dandik bir şey sallanıyor. Çok güldüm. Birine hediye edeyim bari.

fotografını çekp koysana merak ettim valla

sabah 0212 lı bı numara acmak ıstemedım nese actım..bizim mutfakdan kazandınız adres dogrulaması dedııı ..anammmm benmı demısım adamda evet dıoe..nese verdım yolluyorlarmıss..gelsin celık tenceremmm 2 ayda Bizim mutfakdan kazandm darısı sızee hatunlarr:52::52::52::36::36::36:

Üff bugün hiç keyfim yok ya! Duygucuğum senden bana geçti herhalde. Ay sıkıntıdan patlıycam. Bir de hava da kapalı. :50::50::50:

duygu bugün temizlik yapıyor evde:) o nedenle yok buralarda cnm. kolay gelsin artık kendisine...

Hım doğru ben unutmuştum bak hatırladım şimdi. Evet kolay gelsin.

cnm soru başlamamış başlarsa bızıde haberdar et gerçi bende takıp etcem ama olakı kacırdım

Başladı.

Tarif yazmaktan gına geldi zaten hiç havamda da değilim.:25::25:

https://www.facebook.com/pages/Beyaz-İnci-Kazanç-Dünyası/529082263809988
https://www.facebook.com/pages/Benim-çocuğum-benim-herşeyim/139440292808809

:86::86::86:

benim herifte oralarda balık tutar haftasonu..elin tanımadığım adamıynan gitmeme kızar..:52::52::52:

sen işe başlamamışmıydın bacım, neden evdesin, bıraktın mı işi?:6::6::6:

kız biberon almadığı için başlayamadım emmeden durmuyor haliylede böyle olunca annem bakamam dedi emmeyi bırakmasını bekliyorum :31:

Az önce mahmureden kazandığım çakra ip örgü yüzük geldi. Kutusu çok güzel.:9::9::9::9: Bu yüzüğü para verip alan var mı cep?Bari küçük de olsa insan bir pırlanta falan koyar. Hiç yakıştıramadım Arişe. :20::20::20:Resmen ipi örmüşler satıyorlar. Ucunda dandik bir şey sallanıyor. Çok güldüm. Birine hediye edeyim bari.

canım o yüzüyü 35 liraya satıyorlar benimde watsons um gelsede mutlu olsam azıcık hediye kazandım diye...

Back
X