• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?:3::3::3:

Alıntı yapmak istediğin her mesajın altındaki "Alıntı ile cevapla" yazısının yanında işarete bir kere tıkla, daha sonra cevap vere tıkladığında istediğin mesajlardan alıntı yapmış oluyorsun.

arkadaş benden önce davranmış :33: evet cnm tek tek yazıp cvplamaktansa alıntıyla cvp yanında artıya tıkladığında konuya cevaplaya bastığında bütün mesajları ekliyor :34: msjlarını eklediğin bağlantıların altına tek tek yazmaya dikkat et :34:

Son düzenleme:
Anadolu jetten maket uçak kazanmışım..daha yeni görüyorum :32: o da yeni soruyu cevaplıycaktım..baktım dünkünden kazanmışım şaşırdım doğrusu..birde tek bayan ben almışım şimdiye kadar. neyse kazandığım için oynamadım tekrar şans sizin olsun..bu arada ben gece 12 den hemen sonra cevapladım..çünkü hsklar o zaman sıfırlanıyor ..bilginiz olsun :34: şimdi tam zamanı :16:

Anadolu jetten maket uçak kazanmışım..daha yeni görüyorum :32: o da yeni soruyu cevaplıycaktım..baktım dünkünden kazanmışım şaşırdım doğrusu..birde tek bayan ben almışım şimdiye kadar. neyse kazandığım için oynamadım tekrar şans sizin olsun..bu arada ben gece 12 den hemen sonra cevapladım..çünkü hsklar o zaman sıfırlanıyor ..bilginiz olsun :34: şimdi tam zamanı :16:

tebrikler...
link verebilirmisin canım

trendgar ile alışverişe yolculuk başlıyooooor!
Ünlü makaların %100 orijinal ürünlerinde inanılmaz indirimler sağlayan, ayrıca 50TL üzerine ücretsiz kargo, peşin fiyatına 3 taksit gibi daha birçok avantajı bulunan Trendgar ile henüz tanışmadıysanız sizleri tanıştırmak isteriz.
Hem de tanışma hedyeniz bizden.
30 Nisan'a kadar aşağıdaki linke tıklayarak Trendgar'a üye olun, üyeliğinizi aktive edin ve e-postal adresinize gelen aktivasyon maili trendgar@................... adresine gönderen her 30. kişi bizden sürpriz bir hediye kazanacak. Hem de kargo ücretini bile ödemeyeceksiniz

Kampanya katılımınızın geçerli olması için aşağıdaki linkten üye olmanız gerekmektedir.
http://goo.gl/YxewG

Şu İşbankasının oyunu ne kadar saçma bir de kumbara verecekmiş. Gidip alırım 1 tl ye dolu var her yerde. Bazen de iyice saçmalıyorlar yani.

avondan numunem ve bolca hindiden katıldığımız anket den hindi yemekleri kitabım geldi.. yarışma kazanamıyorum hiç ama bakalım bnm de sansım döner belki hayırlısı olsun .. bu arada bi fincan dan istek leriniz açılmadı mı kızlar .. biri bana istek göndersin.. :S :S :S

Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?:3::3::3:

arkadaşlar hürriyet aileden hala hediyesi gelmeyen var mı

ben varım, sordum kendilerine 2 hafta içinde gelmezse iletişime geçin demişler, gelmedi tekrardan sordum şimdi de ay sonuna kadar gelmezse tekrardan iletişime geçin demişler. altı üstü mendil:) çok hediye gönderimi varmışmış v.s.

avon dan kremim geldi dün :)

birde everyday me ye üye oldum fairy deneme ürünü gönderiomus katıldım 30 gün içinge yolluyacaklarmıs :))

bu arada tavsiye kanalından davet gelmiş dimes için bunu money karta yüklicelermiş kızlar migros tan mı gidip alıcaz nasıl olıucak bird yükleniğini nasıl anlıcaz ??

nasıl üye oluyoruz ben siteyi bulamadım link yollarmısın

Az önce mahmureden kazandığım çakra ip örgü yüzük geldi. Kutusu çok güzel.:9::9::9::9: Bu yüzüğü para verip alan var mı cep?Bari küçük de olsa insan bir pırlanta falan koyar. Hiç yakıştıramadım Arişe. :20::20::20:Resmen ipi örmüşler satıyorlar. Ucunda dandik bir şey sallanıyor. Çok güldüm. Birine hediye edeyim bari.

Back
X