Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Havadandır canım burda da kapalı bir hava var hiç bişi yapasım gelmiyor.Orası da öyledir. Bizim havalarımız benziyor birbirine.

Valla iş yerinde müdürle tartıştık. Yarın taşınacağımız evin temizliğini yapıcam. Burda hiç kimsem yok. Kayınvalidem oğlana bakacak.Annem İzmir de abla izmir de. Anneme de gelme yorulma dedim salak gibi. Görümce desen soğuk nevale birşey yapmaz anlayacağın çoook daraldım:2:

Allah yardımcın olsun cnm.. gurbetlik zooor...
müdürle nie tartıştınız, izin vermedi mi... :26:

Ben de 1-2 aya taşınacağım hem de başka bir şehire. Daha 1 yıl olmadı taşınalı. Zaten iki yılda bir taşınıyoruz. Bebeğim 1 aylıkken taşındık en son. Bir de hiç uyumayan bir bebekti. Benim de kimsem yok. Tek başıma bakalım ne yapacağım ama alıştım ben artık taşınmaya. Komşular bile acımıştı o zaman bana.Üff taşınmak zor çok zor. Allah yardımcın olsun.Müdürü de boşver! Olur böyle şeyler iş hayatında. Yarın barışırsınız.

Allah yardımcın olsun cnm.. gurbetlik zooor...
müdürle nie tartıştınız, izin vermedi mi... :26:

Sormaaa cuma günleri süt iznim var benim. Yarın temizlik yapıcam diye izin istedim. Verdi vermesinede bi ton laf söyledi uyuzzzz.Neymiş bencilmişim kendimi düşünüyormuşum. Cumaları zaten süt iznim varmış.Onunla birleştirip 4 gün izin yapacakmışım. Olayın garip yani ev aldığımı biliyo. İyi yaptın ettin diye beni her yerde övüyo. Neyse bende dedim süt izni benim yasal hakkım. Sen bunu diyen söylendi baya.Bende ona çenemde durmaz hiç Valla ezdirmiyorum kendimi sustun mu tepene çıkıyor herkes.

Kız benim müdür ruh hastası Hemde öyle böyle değil yani. Birgün melek bir şeytan

takma cnm boşver.. ev taşımak kolay mı... bilmiolar bunu işte..

Son düzenleme:
doğruyu mu söyleyim yalanı mı bilemedim :26:
sen anla artık bana söyletme

Anladım anladım acı gerçeği söylemek istemiyorsun yokummmmm Böyle mail atma olaylarından sadece dovedan kazandım şimdiye kadar. Başkada denk gelmedi. İş yerinde face e giremiyorum diye şu maillere katılıyorum ondada yok birşey

Son düzenleme:
Sen de bankacılık hizmetlerine dair mobil uygulama fikirlerini Kuveyt Türk’le paylaş; fikrin hayata geçsin, 50 gr altını sen kazan!www.saglamfikir.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…