Benim bugün hiç keyfim yok ya:2::2:
Havadandır canım burda da kapalı bir hava var hiç bişi yapasım gelmiyor.Orası da öyledir. Bizim havalarımız benziyor birbirine.
Valla iş yerinde müdürle tartıştık. Yarın taşınacağımız evin temizliğini yapıcam. Burda hiç kimsem yok. Kayınvalidem oğlana bakacak.Annem İzmir de abla izmir de. Anneme de gelme yorulma dedim salak gibi. Görümce desen soğuk nevale birşey yapmaz anlayacağın çoook daraldım:2:
Valla iş yerinde müdürle tartıştık. Yarın taşınacağımız evin temizliğini yapıcam. Burda hiç kimsem yok. Kayınvalidem oğlana bakacak.Annem İzmir de abla izmir de. Anneme de gelme yorulma dedim salak gibi. Görümce desen soğuk nevale birşey yapmaz anlayacağın çoook daraldım:2:
Allah yardımcın olsun cnm.. gurbetlik zooor...
müdürle nie tartıştınız, izin vermedi mi... :26:
Ben de 1-2 aya taşınacağım hem de başka bir şehire. Daha 1 yıl olmadı taşınalı. Zaten iki yılda bir taşınıyoruz. Bebeğim 1 aylıkken taşındık en son. Bir de hiç uyumayan bir bebekti. Benim de kimsem yok. Tek başıma bakalım ne yapacağım ama alıştım ben artık taşınmaya. Komşular bile acımıştı o zaman bana.Üff taşınmak zor çok zor. Allah yardımcın olsun.Müdürü de boşver! Olur böyle şeyler iş hayatında. Yarın barışırsınız.
toyzzshop kazananlar
https://www.facebook.com/ToyzzShop?fref=ts
yokum dimi??????
yokum dimi??????
doğruyu mu söyleyim yalanı mı bilemedim :26:
sen anla artık bana söyletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?