Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?

Güle güle giy canım, ben de katılmıştım bugün baktım çıkmamış, bi daha ki aya doğururum inşallah gerek kalmaz, nasip...

ay bana verin bana 1 tane doğurdum 9 aylık ettim daha 6 tane daha var sırada

kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?

tebrikler güle güle kullan
canım bende geçen ay kazanmıştım çok hoş ve kaliteliydi bana gelen umarım sanada öyle gelir

atessizprenses nerelerdesin kaç gündür görünmüyorsun
Editörüm tebrik ediyorum

bende istiyorum doğurmadan hamile cicisi

hiç kıyafetim kalmadı olmuyorlar artık son 2 ayım ama bana nerde şans çıkmaski

hUggİES ten bezlerim geeeldiiiiiii:80:

bugünün süpper haberi eşim ve benim adıma 18 adet :)))

hemde 3---6 kg buda süper tamm kısıma laikk inş. güseldir tşkrler huggiesi paylaşan arkadaşım

Dalin

Eski zaman fotoğrafları ne güzeldir değil mi? Ailenizin, annenizin o eski halleri, aynı sizin gibi küçük olduğu zamanları...
Hele bu güzel fotoğraflar anneler gününde annenize güzel bir hediye kazandırma şansı veriyorsa daha güzel olmaz mı?
Haydi siz de annenizle birbirinize en çok benzeyen fotoğraflarınızı Dalinle paylaşın. Anneler gününde annenize hediye edebileceğiniz muhteşem bir pırlanta yüzük kazanın!
Yüklenen fotoğraflar eğer uygun ise Facebook sayfamızda sergilenecek. Facebook sayfasında en çok beğenilen üç fotoğraftan seçici kurul tarafından seçilen bir tanesi hediyemizi kazanma şansı yakalayacak.

kızlar bana şöyle bi mail gelmiş buna katılan varsa kontrol etsin bu ay yine yarışma varmış katılmak isterseniz

Yeni Oyuncaklar Dergisi Kampanyası Çekiliş Sonuçları

Dergi Kampanyamızın ilk etapı olan 15 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasındaki kampanyamıza katılanlar arasında yapmış olduğumuz çekiliş sonuçları şöyle;

Çin Satrancı Kazananlar:

Rüveyde Öztürk

Alper Aka

Gülay Koçak

Arzu Topaç

Sercan Ozan

Selçuk Özten

Gökhan Yoldaş

Irmak Aktaş

Abdullah Gürol Köksoy

Celal Harabut

Tipp Kick Klasik Kazananlar:

Ayşegül Engin

Güler Genç

Yusuf Öztürk

Günay Sağlam

Asuman Kavak

Gülhan Ataş

Cengiz Yükseler

Batu Efe Yılmaz

Rukiye Kılıç

Kamile Dulkadir

Miki Fare Klüp Evi Zıp Zıp Kazanan:

Cüneyt Aybakan

Tüm katılımcılara çok teşekkür ediyor ve bu kampanyaya katılmamış olanları kampanyamıza davet ediyoruz. Yeni katılanlarla birlikte oluşan listede 15 Mayıs’ta yeniden çekiliş yapılacak ve kazananlar açıklanacak. Sevdiklerinizi de bu kampanyaya davet ederek eğlenceli hediyelerden birini kazandırabilirsiniz.

01 Mayıs – 15 Mayıs arasında verilen hediyelerse şöyle;

1 kişiye Tamirci Manny Yapbozu

10 kişiye Çin Satrancı

10 kişiye Tipp Kick Classic

organik memoya çok güldüm yaa cafe crownu haber veren arkadaşa çok teşekkür adres aldılar gönderiolarmış :))

cafecrownlarınızı afiyetle için kızlarr daha ben kazanma şeysnde bulunamadım 22 arkadaşım var 250 lzmm face profil linkimi atıyorum ama sanırım kk yasaklıyor açılmıyor tekrar deniyorum Giriş Yap | Facebook

slm kızlarrr bu huggiesten nereden numune istedinizz kaç kişi sormus ama cevap veren olmamış eger cevaplayan olursa çok memnun olucamm şimdiden tesekkürlerrr

numune istemedik bi kampanya vardı ona katılanlara yeni bezleri deneme amaclı gönderdi.1 ay öncesi falandı...

benimde gelmedi cnmm..
kühne de huggieste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…