Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ya canım sıkıldı iyice kühneden sosum gelmedi 2 kere mail attım cevap bile vermiyolar ya çanakkalede oturupta sosu gelmeyen varmı bitek banamı gelmedi ya
bide huggieste hem eşim adına hem kendi adıma istemiştim bitek eşiminki geldi benimki yok hem eşine hem kendine gelen varmı yoksa burdaki kargocularmı bişey yapıyo bunları ya günahlarını almıyımda sinir oldum artık yoksa benimmi şansım yok ya

huggiesten bende kendim ve eşim adıma istemiştim benimki cuma günü eşiminkide bugün geldi ama hiçbir işe yaramıyor 2 numara yollamışlar kafalarına göre yollamışlar işte.

yahu bu organik memo ya ban katılamadım sitede öle bi yer yok yada ben göremedim acaba bitti mi bi yardım plssssss

lacoste ayakkabı kazananlar açıklanmış ben yokum tabiLacoste Ayakkabı - Formu Dolduran Her 50. Kişiye Ayakkabı Hediye
estee lauder açıklanmış mı gören var mı ?
bende yokum estee lauder daha açıklanmadı herhalde bir bilgi bulamadım

yahu bu organik memo ya ban katılamadım sitede öle bi yer yok yada ben göremedim acaba bitti mi bi yardım plssssss

organik memonun kampanyası bitmiş galiba canım kurtulduğuna sevin

dominos pizzanın cevabı

Yoğurt Sos (Kenar Sos) ... Meksika Sos (Kenar Sos) ... Acı Sos ... Çikolata Sos (Cinna Stix Sosu) ...

LAcoste ta yokum. Katılmış mıydım hatırlamıyorum ki zaten İyice çorba oldu kafam habire bi yerlere katılıyorum nerden ne geliyor karıştı birbirine

Kızlar bu arada sabah eti paketim geldi. Eti'nin facbook sitesinde yarışma mı ne vardı hatırlamıyorum ordan kazanmıştım. Bi kutu içinde bi sürü eti ürünü çikolata gofret bisküvi Offf şimdiye kaar hiçbir kargoya bu kadar sevinmemiştim

dominos pizzanın cevabı

Yoğurt Sos (Kenar Sos) ... Meksika Sos (Kenar Sos) ... Acı Sos ... Çikolata Sos (Cinna Stix Sosu) ...
bende böyle cevapladım inşallah doğrudur :93:
kampanyakolik mi olduk ne bende öyleyim
eti ürünlerini afiyetle ye canım yalnız yeme bizi de çağır

kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?

bende böyle cevapladım inşallah doğrudur :93:

kampanyakolik mi olduk ne bende öyleyim
eti ürünlerini afiyetle ye canım yalnız yeme bizi de çağır

hem de çok pis kolik oldum biri beni durdursunn

buyur gel cnm ama sen gelene kadar bitebilir karışmam hemen gelllll

Kızlar kullanım kurallarını okuduysanız 5 dk nın altında kodları yazanlar yarışma dışı tutulacakmış haberiniz olsun

59 snye dieçok sevinmiştim yaa yarışma dışı mı kaldım şimdi uyanıklığın sonu böyle olur işte

benim kühne sosum geldi ama anneminki gelmedi

3 kere mail attığım halde

huggies te gelmedi bana :18:daha

kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?

aaa ne güzel aylardır hamileyim bana çıkmadı yaa çok sinir bozucuuu çooooook

güle güle giyin cnm

kızlar kampanyalar için çoooooook teşekkürler umarım içimizden biri kazanır

sağol canım ya çıkcağını hiç tahmin etmemiştim bende çok şaşırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…