Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya canım sıkıldı iyice kühneden sosum gelmedi 2 kere mail attım cevap bile vermiyolar ya çanakkalede oturupta sosu gelmeyen varmı bitek banamı gelmedi ya
bide huggieste hem eşim adına hem kendi adıma istemiştim bitek eşiminki geldi benimki yok hem eşine hem kendine gelen varmı yoksa burdaki kargocularmı bişey yapıyo bunları ya günahlarını almıyımda sinir oldum artık yoksa benimmi şansım yok ya
bende yokum estee lauder daha açıklanmadı herhalde bir bilgi bulamadımlacoste ayakkabı kazananlar açıklanmış ben yokum tabiLacoste Ayakkabı - Formu Dolduran Her 50. Kişiye Ayakkabı Hediye
estee lauder açıklanmış mı gören var mı ?
yahu bu organik memo ya ban katılamadım sitede öle bi yer yok yada ben göremedim acaba bitti mi bi yardım plssssss
slmmm herkeseee...
bende böyle cevapladım inşallah doğrudur :93:dominos pizzanın cevabı
Yoğurt Sos (Kenar Sos) ... Meksika Sos (Kenar Sos) ... Acı Sos ... Çikolata Sos (Cinna Stix Sosu) ...
kampanyakolik mi olduk ne bende öyleyimLAcoste ta yokum. Katılmış mıydım hatırlamıyorum ki zaten İyice çorba oldu kafam habire bi yerlere katılıyorum nerden ne geliyor karıştı birbirine
Kızlar bu arada sabah eti paketim geldi. Eti'nin facbook sitesinde yarışma mı ne vardı hatırlamıyorum ordan kazanmıştım. Bi kutu içinde bi sürü eti ürünü çikolata gofret bisküvi Offf şimdiye kaar hiçbir kargoya bu kadar sevinmemiştim
bende böyle cevapladım inşallah doğrudur :93:
kampanyakolik mi olduk ne bende öyleyim
eti ürünlerini afiyetle ye canım yalnız yeme bizi de çağır
kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?
Kızlar kullanım kurallarını okuduysanız 5 dk nın altında kodları yazanlar yarışma dışı tutulacakmış haberiniz olsun
kızlar ya canım sıkıldı iyice kühneden sosum gelmedi 2 kere mail attım cevap bile vermiyolar ya çanakkalede oturupta sosu gelmeyen varmı bitek banamı gelmedi ya
bide huggieste hem eşim adına hem kendi adıma istemiştim bitek eşiminki geldi benimki yok hem eşine hem kendine gelen varmı yoksa burdaki kargocularmı bişey yapıyo bunları ya günahlarını almıyımda sinir oldum artık yoksa benimmi şansım yok ya
kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?
tebrikler canım güle güle giyin
benim kühne sosum geldi ama anneminki gelmedi
3 kere mail attığım halde
huggies te gelmedi bana :18:daha
aaa ne güzel aylardır hamileyim bana çıkmadı yaa çok sinir bozucuuu çooooook
güle güle giyin cnm
teşekkür ederim canım hamile değilim ama olursa giyerimmm
bari hamile birine hediye et kız bak forumda bir sürü hamile var