Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaa tebrikler :81::81:

tebrik ederimm canımm

o da yokk
ne kadar bahtsızım öf :95::95::95:

ay çokoprenste bende yokum çok inanmıştım çıkıcağına hatta eşime de söylemiştim 1 koli çokoprensimiz olacak diye

ay çokoprenste bende yokum çok inanmıştım çıkıcağına hatta eşime de söylemiştim 1 koli çokoprensimiz olacak diye

evet yaaaa çokopres te nasıl kazanılıyordu hatırlamıyorum ama ben de bana kesin çıkar diyordum çıkmamış

Gülaylar dan bana da 100tl indirim gelmiş ama ne alıcam ki 400 tl'lik :26:

İstanbul Çarşı Pazar Türkiye'nin En Büyük Alışveriş Sitesi

İlk Hediyesini Veren İstanbul Çarşı PAZAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR..Arkadaşlarınızı ve şansınızı arttırın sitemize üye olmanız ve sayfamızı beğenmeniz yeterli..Bu kadar çok hediye daha önce hiç verilmedi :)
500 kişi olunca çekiliş yapılacakmış.Şuan 336 kişi var.Takipte kalalım

İstanbul Çarşı Pazar Türkiye'nin En Büyük Alışveriş Sitesi | Facebook

kızlar dominos pizza dan hediye kazanmışım...
haber veren arkadaşa teşekkür ederim...
ama sipariş veremiyorum 7-5 lira minimum limit varmış...ne yapmam gerek acaba???

Nutymax | Facebook

Bu aralar çantanda bir Nutymax bulunsun. Yakında enerjiye ihtiyacın olacak! Her gün uygulamaya gir soruları cevapla, 2 Mayıs - 22 Mayıs tarihleri arasında yarışmanın sonunda toplam 10 soruyu en kısa sürede yanıtlayan ve en yüksek puanı alan 3 kişiden biri olursan bir arkadaşınla beraber Interraile sen gideceksin! Masraflar Nutymax'den!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…