Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yuva ve emsan a katıldım teşekkürler
ama bu pera uğraşılmaz yaa ilk 3 e gireceksin falan zor iş

bende senin kodları yazdım tebrikleri diyor bu canım demedi
teşekkürler tatlı cadı

ben 16 dk olunca buraya yazimde belki biri hemencecik yazar kazanır dedim.... yarına inşallah daha hızlı olurum. eğlenceli ve güzel olmuş. çok teşekkürler paylaştığın için

ben 16 dk olunca buraya yazimde belki biri hemencecik yazar kazanır dedim.... yarına inşallah daha hızlı olurum. eğlenceli ve güzel olmuş. çok teşekkürler paylaştığın için

rica ederim bol şans canım
yarın için daha çok şansımız olur bugün forumca geç kaldık facedekiler erken davranmıştır

Mehtap Değiştirme Kampanyası! Markası ne olursa olsun eski tencerenizi Tansaş’a getirin 39.90 TL değerindeki 22 cm Mehtap Note Derin Teflon Tencere sadece 14.90 TL’ye sizin olsun

çalsın boş tencereler hayat ucuzlasın

GençTurkcell’li 1 sinema bileti alana 2′ncisi hediye

GençTurkcell yaptı.

Tüm anlaşmalı sinemalarda, Pazartesi ve Perşembe tüm seanslarda 1 Bilet aldığında 1 Bilet Hediye!

Kampanyadan yararlanmak için tek yapman gereken cep telefon numaranı ve kampanya şifreni kullanmak.

SFR1 yaz 2222′ye gönder, gnçtrkcll Sinema kampanyası şifreni öğren. Şifre tek kullanımlık olup 0,4 TL olarak ücretlendirilir. Kullanılmayan şifreler 1 gün sonrasında geçersiz olur.

Kızlar kullanım kurallarını okuduysanız 5 dk nın altında kodları yazanlar yarışma dışı tutulacakmış haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…