• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Altıncı Cadde
Yarısı Bizden Kargo Bedava Kampanyası devam ediyor! 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL Altıncı Cadde'den hediye! Ayrıca kargo bedava! http://bit.ly/I26C57

kızlar evim net de kargo bedava bugün haberiniz olsun bana 10 tl çek yollamışlarmış 1 haziran son günü böylelikle istediğim şeyde vardı kullandım

Merhaba kızlar.:3::3:.Kaç gündür hastanedeydim özledim sizi:48:
Teknosa'dan htc telefon kazanmışım..Açıklamalarında vergi vs bişiler diyo nasıl olacak bu iş :44::44:Hiç kazanan oldu mu şimdiye kadar böyle ..:44:

Teknosa'dan htc telefon kazanmışım..Açıklamalarında vergi vs bişiler diyo nasıl olacak bu iş :44::44:Hiç kazanan oldu mu şimdiye kadar böyle ..:44:

ben kahve makinası kazanmıştm hiç bi sorun çıkmadı cnm.prosüdür dür o yazanlar.

telefonun vergilerini ödüceksin sen sadece

intelden ttnet müzik paketi kazandım az önce mail adresine gelecekmiş hediyem bakalım :))

Hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

Hasta olanlara şifa diliyorum. Kampanyayı duyuranlara da teşekkür ederim :)

bana bu gün F&F den mail geldi. Adres bilgilerinizi gönderin dedi acaba kazandım mı ki?

ayrıca baby2gonun cevabını ne yaptınız :103::102:

hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: Cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

allah analı babalı buyutsun canm bebıs ısteyenlerede tez zamanda nasıp etsın ınsallah adını ne koydunuz :16:

Hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

Ayyyy ne güzel ya. Hayırlı olsun, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Sağılıklı hayırlı bir evlat olsun. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz bende 2 normal doğum yapmış biri olarak geçer endişelenme en sağlıklısı bu 1-2 gün ağrın olur ilaçlarını ihmal etme

gözünüz aydın geçmiş olsun canımm, Allah analı babalı büyütsün bal kızının gözlerinden öpüyorumm

Back
X