Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi geceler kızlar maşallah pek aktifsiniz.hani glade katılmıştık ne oldu ??:2: birde ıdc idi sanırım cilt serumu için form doldurmuştuk haber gelmedi..

iyi geceler kızlar maşallah pek aktifsiniz.hani glade katılmıştık ne oldu ??:2: birde ıdc idi sanırım cilt serumu için form doldurmuştuk haber gelmedi..

glade sen tasarla yarışmasından bahsediyorsan o hala devam ediyor sanırım. Ne zaman biticek bilmiyorum 15 haziran diye duydum birinden ama... :44:

sayfayı 3 kişiye beğendirin, 2 kişiye istediği model elbise çekilişine katılın. Sadece isminizi mesajla bildirin ki kaydınızı alalım. Pazar günü çekiliş var. byavuzsoy@gmail.com a mail de atabilirsiniz.(GİYİN,KUŞAN,KULLAN face.)

Son düzenleme:
Müze haftası için hazırladığımız kampanya ile ilgili bilgi: Her gün belli bir saatte müzelerimiz, tarihi eserlerimiz ile ilgili bir soru soracağız. Bu soruya doğru ve hızlı cevap veren 2 üyemiz, bizden Müze kartı kazanacak. Temizlik Ne Rahat | Facebook

kızlarrr bende biraz önce gördüm burayı ne oluyo burda anlmdm yardımcı olur musunuz?

üye oldum ama ben hiçbişey anlamadım üye olan varmı kızlar..

üye oldum ama bende anlamadım tamamını eksiksiz doldurunca aktivasyon emaili geliyor.
üye olan her 10. kişiye avon kids 2li ürün hediyeymiş ama başka bir açıklama yapmamışlar...

ve http://minakarenim.com/?p=1390 burada CHICCY, takı ve aksesuar yarışması varmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…