- 4 Temmuz 2010
- 813
- 0
........................
canım benim mail geldi miii sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
........................
canım benim adımaa ama kagıt yazıp bıraktı adam..paket bırakmadı kiii kağıdı aldım komşunun kapısından..canım senin adınaysa niye daha arıyosun açıp baksana..biraz öncede bana geldi dikkat etmeden önce arrşı komşunun ziline bastı ora açmayınca benim zile bastı...
ben molped numune istemedim ki..acaba aras kargo huggiesmi getiriyoducanım dün aras kargoyla molped geldi bana seninkide o olabilir
kızlar bana markafoniden 10tl çek daha gelmiş
siz de bi kontrol edin hesaplarınızı
ayrıca oxxo'nun sitesinden 50 tl lik ürün alana, 20tl ' si oxxo dan hediye
bugün son günmüş
canım benim mail geldi miii sana
bana da gelmiş kontes markafoni. İki çeki aynı anda kullanabiliryor muyuz bi bilgin var mı?:26:
ben molped numune istemedim ki..acaba aras kargo huggiesmi getiriyodu
ay seninki gelmiş zaten kuşum ,ben estee den geldi sandım yaa :84::84::84::84::84:
bende ondan sordum ben attım sen yazdın yaaa o bakımdan
Estée Lauder yarışması sonuçlandı! - Güzellik - Makyaj & Cilt Bakımı | ELLE ONLINE Dünyanın 1 numaralı moda rehberi
bak burdan iletişimden sor bakalım isim benzerliği mi diil mi
hmm.o zaman bana ne geldi ya çok merak ediyorumhuggies leri mng kargo getiriyo....
hmm.o zaman bana ne geldi ya çok merak ediyorum
hayır hiçbirşey yazmıyor.zaten aras kargoyu hiç sevmiyorum.daha önce de sorun yaşamıştım paketiniz var gelin alın diye aradılar gittim yok dediler.yanlışlık oldu galiba...sonra tam kapıdan çıktım geri döndüm eminmisiniz tekrar bakın deddim .aa pardon varmış diye verdiler paketi.kağıdın üstünde firmanın adı yazmıyo mu? yazması lazım ama:44::44:
canım bilgilerini güncelle ilgi alanları adres falan gibi belki onları işaretlememişindir bu arada ben izmirdeyim tek ist gelmio
bende bulamadım ilgi alanlarını..arkadaşlar çok oluyorum ama ilgi alanlarımla ilgili hiçbişey doldurmadım ben yani üye oldum ama adres iş bilgileri falan girdim ilgi alanları başka sayfadamı bilen varmı acaba
bende bulamadım ilgi alanlarını..
arkadaşlar çok oluyorum ama ilgi alanlarımla ilgili hiçbişey doldurmadım ben yani üye oldum ama adres iş bilgileri falan girdim ilgi alanları başka sayfadamı bilen varmı acaba
canım anasayfada fm sayfası yazıo üstte oraya tıkla sonra bilgilerime tıkla zaten çıkar sırayla sayfa sayfa ilerle kaydet sanırım 5 sayfa kadar