Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dün aras kargoyla ne geldi diye merak ediyordum sabah gidip aldım.bingo soft gelmiş.:KK1:ve bunlarda dün gelenler:KK15: $IMG_3599.jpg
pencil.png

bnde yeni keşfettim bu topiği. pek bişe anlamadım ama ilgimi çekti. takip edecem:KK52::KK52:

üye oldum ama bende anlamadım tamamını eksiksiz doldurunca aktivasyon emaili geliyor.
üye olan her 10. kişiye avon kids 2li ürün hediyeymiş ama başka bir açıklama yapmamışlar...

ve Chiccy Accessories : Mina Karenim burada CHICCY, takı ve aksesuar yarışması varmış.

ben üye oldum ama bilmiyorum aktivason maili dışında bir şey gelmedi... sabah internette gezinirken buldum.. açıkçası bende tam bilmiyorum :44: Kampanya ve tanıtım ürünlerinin adresime gönderilmesini istiyorum. diye bir bölüm var işaretledim ben onu ama ne olur sonucu bilemem

Son düzenleme:
xxxxxxx
Kızlar burdan ünlü firmaların çekilişlerine ücretsiz olarak katılabiliyorsunuz.. [/QUOTE]

üye oldum teşekkür ederim:KK49:
istediğim çekilişlere 'katıl' diyip çıkan soruyu cevaplayacağım değil mi sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah Evyap tan sabunlarım geldi öğleden sonrada Huggies ten bebek bezlerim ve gece külodu geldi :KK66:
aynı gün 4 kargo :KK9::KK64:

X